Fortsättning av dagen.

2010-01-31 - 23:12:21

Hej igen!
Fick avsluta mitt inlägg ganska snabbt förut, då Freja kom upp ur badet. Vi tog en liten mysstund i soffan då jag målade hennes naglar. Hon älskar att ha nagellack! :) Sen blåste vi håret torrt och smörjde in benen med hudlotion, hon blir så otroligt torr på vintern. Jag läste Nicke Nyfiken för henne och hon somnade när jag läste sista meningen. Tröttis!

Jag bakade scones i förmiddags. Det är ju djävulusiskt gott alltså. Men ost och marmelad på. Mums! Efter sconesfrukosten kröp vi ner i sängen igen en stund, eller jag somnade ju givetvis till och fick i panik göra mig iordning sen när vi skulle iväg till Frändefors. Vi kom lagom till att maten dukades fram på bordet.
Efter maten blev det en lite mys med Frejisen och sen gick faktiskt jag och min pappa ut en promenad. Det var härligt att röra på fläsket lite! Snön yrde och hundarna var med! 

Nu skall jag läsa lite tidningar som jag lånade med mig hem från mamma. Jag läste ut boken förut nämligen.

Puss 

Snö, snö och ännu mera snö!

2010-01-31 - 19:51:25
Det snöar för fullt ute. Körde hem från mamma förut och det var riktigt svårt att se vart man körde faktiskt! Men, som den rutinerade bilförare jag är, gick det galant. Haha.
Imorgon är Frejas lediga dag från dagis. Jag vet inte alls vad vi hittar på. Men det det blir alltid något äventyr. :)
Tomas jobbar eftermiddag så jag har lite egentid på kvällen efter Freja har lagt sig.
Oj, nu är Freja färdig i badkaret, nu skall vi måla hennes naglar, hörs sen!

Gott och mumsigt värre höörreni!

2010-01-31 - 11:57:33

Ähh,  Det blir till att baka scones istället :)

Later alligaters!

Gääääsp, sova för länge?

2010-01-31 - 11:36:07
Varför blir man ALLTID tröttare av att "sova ut" än att gå upp klockan 6 på morgonen?
Min kropp är helt stum och huvudet känns tungt. Blähh, men tro det eller ej, nu tänkte jag krypa ner hos min man som fortfarande ligger och sussar sött och bara ligga och snooza lite innan det är dags att göra sig iordning för dagen. Som trots allt ändå har pågått ett par timmar!

Tummen upp förresten!

Nattblogg med uppdatering från dagen!

2010-01-31 - 00:50:52

Blogg.se har krånglat idag så därför har det inte blivit någon vidare uppdatering från min sida. Jag och Tomas är ganska nyligen hemkommna från Vargön där vi vart på tacoknytis med mina goa tjejor med respektive från jobbet, jätte mysigt! Freja sover som sagt hos mormor och morfar. Med andra ord, imorgon blir det en lång härlig sovmorgon!

Jag har gjort lite vårfint i köksfönstret här hemma under dagen, jag blev riktigt nöjd faktiskt. Jag gillar ju den där lite lantliga, söta stilen på kök och idag när jag var inne på Blomsterlandet för att köpa lite tulpaner jag skulle ha med mig ikväll hittade jag världens sötaste krukor. Så det fick bli två sådana med varsin rosa Primula i. Jag satte också i ett hjärta i varje gjort av ståltråd med pärlor och en prisma hängande. Det blev kanonfint!



Nu åker sminket och finkläderna av och jag skall krypa ner under täcket och fortsätta läsa ett par sidor i boken. Jag lär somna med boken över ansiktet, har en tendens att göra det när jag läser i sängen, haha. Jag kommer nog dra på mig ett par stora sköna raggsockor och någon mysigt nattlinne också, för fasiken vad jag fryser. Det är -15 ute nu och det märks även inne kan jag lova. Burr burr.
 
Imorgon är vi bjudna på middag hos mina älskade föräldrar. Köttfärslimpa, mums! 


Jag vill också slå ett slag för min underbare man. Tänk att jag har fått turen att ha honom vid min sida? Jag älskar honom så oändligt mycket och jag är lycklig över att ha någon som behandlar mig med respekt, ömhet och kärlek.

 



Well well, natti natt på er sweethearts! Sleep tight!


 

Lördagen den 30 Januari 2010

2010-01-30 - 12:06:31
Idag är det lördag. Jag har en massa massa tvätt som skall strykas och hängas in i garderoberna. Inte roligt alls tycker jag. Jag har varit och veckohandlat. Köpte även tacobröd som vi skall ha med oss på knytkalaset ikväll.
Om en stund skall jag köra Freja till mormor och morfar där hon skall sova inatt. Efter att vi lämnat av henne tänkte jag åka hem och städa undan lite innan det är dags att göra sig klar för kvällen.

Natten till idag har varit jobbig. Freja har vaknat flera gånger och varit riktigt ledsen och velat att jag skall lägga mig hos henne. I vår säng ville hon inte sova. Men att hon varit vaken inatt märktes inte imorse, när hon stega upp klockan sex. Haha.

Nu skall jag packa Frejas ryggsäck!

Godnatt på er ♥

2010-01-29 - 23:42:14
Nu tänkte jag krypa ner under täcket och läsa lite Elsas Mode. Jag har inte riktigt bildat mig en uppfattning om boken ännu. Man märker att det är Sofies debutroman. Lite osäkert språk. Men, tja, annars helt ok!

Förresten, vart kom denna hemska kylan från? Helt plötsligt slog det bara till och blev polarkyla ute. En riktigt bitande kyla som gör skinnet alldeles rött och svidande. Jaja, det finns inget dåligt väder, bara dåligt väder.

Godnatt och sov så gott!

 
Haha OJ! Detta kort är INTE nytt. Togs på The Studio i Göteborg för ett X antal år sedan (innan var och varannan brud gick dit, haha)

Dagens visdoms ord; Att vara sann mot sig själv..

2010-01-29 - 21:02:50

..är lika viktigt som att vara sann mot andra.



Det blev verkligen en idé bomb med mat förut. Jag drog iväg till Willys och handlade. Det blev lövtunna kotletter fyllda med riven vitlök och fetaost, en sallad gjord på roccula, spenat och mangold med tomat, rödlök, avokado med en balsamdressing över. Till detta pommes. MUMS! Efterätt blev chokladpudding med vispad grädde. Smarrigt värre. Dock känner man sig som en svullen val efteråt, men det äre värt!

Kvällen har nu lagt sig och mörkret har tittat fram och jag sitter i soffan med datorn. Tomas har parkerat arslet framför tv-spelet.
Det lär inte bli många knop gjorda, förutom tvätt då förstås. Det blir nog inte heller allt för sent i säng, tidigt imorgon skall jag och mamma åka och handla.

Jaja, nu skall jag nog sätta mig och läsa min bok en stund. Man får varva lite mellan dator och bok ;)

Tjenaremors! En bok i min famn.

2010-01-29 - 14:54:47
Idag åkte jag till bibblan och hämtade upp boken jag ställt upp mig i kö på. "Elsas mode" av Sofie Farhman. Det skall bli intressant att se om den är något att ha!
Jag var även hos mamma en sväng och hämtade ett par byxor jag lämnat där uppe. Det var ett par svarta treggings som jag aldrig använt för dem var lite för stora. Min syster skulle se om dem passade henne. Hon skulle tydligen på någon avslutningsmiddag för personal på Länsrätten.

Jag hämtade upp Freja vid tolvtiden på dagis och sen åkte vi hem. Här hemma har vi haft mysigt med lite fika och vi har även suttit vid datorn och kikat på gamla kort tillsammans. Vi har skrattat åt alla fulkort på pappa! :)
Just för tillfället sitter jag och letar recept på internet. Jag håller på att göra en digital receptbok på datorn. Vi får se hur det blir. Kan visa någon dag när jag kommit en bit på väg.

Imorgon skall jag och Tomas hem till en gammal jobbarkompis till mig, Inger. Det är en liten "personalträff". Vi skall ha tacoknytis. Jag och Tomas skall ta med oss tacobröd. Det skall bli jätte roligt. Freja kommer vara hos mormor och morfar. Vi får se om hon stannar där över natten, förmodligen blir det så. Skönt med sovmorgon på söndag isåfall.

Ikväll blir det fredagsmys. Dock vet jag inte med vad, jag har ingen inspiration alls. Jag får höra med Tomas om han har några förslag! Förhoppningsvis får jag kanske lite ideér av alla recept jag hittat på nätet.
Förresten, vet ni någon bra sida där man kan hitta bra recept?

Godkväll, nu är jag tillbaka!

2010-01-28 - 23:02:35
Usch och fyfasen vilken helvetisk kväll det var igår. Freja har kommit in i tre-årstrotset med buller och brak och ingen i familjen går oberörd. Haha, jisses. Men idag var det nya tag som gällde. Vår dotter var nästan lika trotsig idag men det gäller att bita ihop och räkna till 10(00000000000000).

Vi var i Göteborg idag. Tomas var på återbesök hos sin ögonläkare och allt såg bra ut. På vägen hem åkte vi hem till IKEA i Bäckebol. Vi skulle köpa två cylinderformade kuddar som antingen jag eller min älskade mor skall sy kuddfodral till. Sen skall dem användas till Frejas säng, mellan väggen och sängen eller hur nu man förklarar det. Det blir nog bra. Vi hittade lite smått, några nya matskålar till djuren och en besticklåda bland annat.


Imorgon kommer kanske, kanske Amelie hit en sväng. Först skall jag upp till morsan och farsan en sväng.
Jag har också tänkt måla några ramar jag har här hemma. Pyssla med lite smått och gott. På kvällen är det tvätt som väntar. Och lite fredagsmys förhoppningsvis!

Jag.Orkar.Inte.Längre

2010-01-27 - 21:21:18
Jag vill slita av mig allt mitt hår. Jag vill öppna bröstkorgen och dra ut all den panik som samlas där inne varje gång det blir såhär. Allt skrik, allt trots och sätta sig på tvären. Ingenting är bra. Skrik i evigheter. Tyst. Skrik igen. "Nej, jag vill inte!!!." "Nej" Tvärtemot allting. Ett evigt trilskande, lockande, mutande. Inget hjälper.
Ingen förstår. Ingen vill förstå.

Kan man ta semester från sitt liv ett tag?

Well Hello!

2010-01-27 - 15:13:11

Snökaos är på G. Inte roligt. Imorgon skall jag och Tomas till Göteborg. Jag håller tummarna på att vägarna är någorlunda ok då! Nu är det tråkväder, slask men samtidigt snöar det för fullt. Grått och trist.
Igår storstädade jag köket. Torka ur skåp och slängde en massa skit som vi samlat på oss. Nu luktar hela köket underbart såpa! Superfräscht. Det är egentligen rätt skrämmande hur sällan man egentligen gör ett sådant där ordentlig storröjjning. Jag gör väl visserligen det lite oftare än andra i och med min bakterieskräck, men ändå? Uäck!

Vi käkar pizza till middag idag har jag bestämt. Jag har ingen ork/tid/inspiration/lust till att ställa mig vid spisen.
Det är vid dessa tillfällen man hade velat utnyttja den där reklambroschyren vi fick hem i brevlådan för ett par veckor sedan. "Middagsmaten. För en enklare vardag". Ett företag som erbjuder råvaror till 5 middagar, leverans hem till bostaden. Enkla, lättlagade recept för 4-5 personer. Variation mellan fisk, fågel, kött, vegetariskt och festlig fredagsmat. Well Hello? Hur gött hade inte det varit? Slippa stress och veckohandling åtminstonde en vecka i månaden? Tyvärr har alltid ekonomin en stor del i varje val man gör och dessvärre blir det en betydligt dyrare matkostad i månaden om man använder sig av detta. Nej, back to falukorv and makaroner.

Nu skall vi ringa och beställa some pizzas!
Smell you later guys!

!

2010-01-26 - 21:59:18
Nej vet ni vad? Jag är alldeles för trött för att blogga!
Vi hörs imorgon!

Snart nana

2010-01-25 - 23:06:56
Haha, vad trött jag är! Jag satt och somnade när jag kissade förut. Hur sjukt är inte det då?
Idag har vi varit och hämtat Frejas nya vagn, hon är jättenöjd! Vi köpte en utan suflett, men jag tror att det blir att vi köper en lite senare.





Nu skall jag lägga mig och läsa en tidning i sängen innan jag släcker lampan tänkte jag! Försöka varva ner lite.


Här har ni nya frissen, lite sömnruffsig efter nattningen av Freja :)

JAG ÄR NÖJD!

2010-01-25 - 14:40:52
Gud, jag är så nöjd med håret! Jag blev helt till mig av glädje när jag såg slutresultatet i spegeln hos frisören.
DET ÄR LÄCKERT! Tjejen som klippte mig har jag gått i samma skola som och hon är verkligen kanonduktig.
Dem är riktigt duktiga på Evas klipp och i lokalen på Quality är det riktigt fräscht!

Freja är inne i en varför period. Allt man säger svaras med ett "varför?" och hon har koll på allt man säger och gör. En riktig tre-åring :) Jag glömde skriva att vi igår också var inne på Sportson(cykelaffär) och kikade på en cykel till henne i födelsedagspresent, en riktig cykel, med stödhjul. Vi bestämde oss för en Crescent Snotra i årets modell, det är såå söt med korg och allt! Freja fick provcykla den och hon blev helt såld direkt! Vi sa till henne att hon får önska sig en sådan cykel i födelsedagspresent! ♥






Godmorgonmorgonpiggamorgonsuddare..

2010-01-25 - 07:43:54
Åh, jag är helt slut i huvudet. Är verkligen trött idag! Just nu står jag och lagar mannagrynsgröt och kokar ägg som jag och Freja skall ha till frukost. Freja ligger i sin nya sittkudde och kikar på barnkanalen.
Vid halv tio åker vi till NÄL. Hehe, inget som har hänt, utan Freja skall vara hos sin älskade morfar medan jag åker och klipper mig.

Nu blir det frukost..

Tävling Önskefoto!

2010-01-25 - 07:04:13



Jag är med och tävlar på Fata's blogg i sammarbete med Önskefoto.se.
Klicka här och var med du också!

Hela helgen..

2010-01-24 - 22:57:09
Hej på er!

Har ni haft en bra helg? Det har iallafall jag :) I lördags var Freja uppe i Frändefors ett par timmar. Då passade jag och Tomas på att rensa ur vår klädkammare. Det var väldigt behövligt. Jag kan säga att vi gav en blå Ikea påse knökfull med jackor till UFF och hela bagaget i bilen var täckt från golv till tak med pappkartonger och annan skit som vi slängde i återvinningen. Efter röjjet här hemma åkte vi till Italia och käkade pizza.
Vid sextiden kom vi till Frändefors och hämtade en mycket glad skrutta!

Jag var även en sväng inne på Eriks Hjälpen igår. Jag hittade en söt kruka och en lampskärm till Frejas rum. Vi åkte till Tygladan också. Där köpte jag tyg och sidenband. Jag har nämligen sytt världens sötaste sittkudde till Freja som hon skall ha i sitt rum när hon tittar på tv. Den är 80*80cm, sydd i ett rosa, lite kraftigare bomullstyg.
I varje hörn har jag sytt fast en rosett, som jag knutit i sidenband. Jag blev jättenöjd och det blev Freja också!



Idag åkte vi till Överby hela familjen. Vi skall nämligen köpa en ny vagn till Freja. Vi har en Emmaljunga Scooter nu, i färgen CamoPink, skitsnygg, smidig och så, men vi är ute efter något.. lättare? Freja använder ju inte vagn så ofta och när hon väl gör det är det när vi åker ut till Överby och sådant. Då är det skönt att ha en vagn som är snäppet smidigare än Scootern och då har vi valt ut en Brio Sitty. Jag är inte heeelt hundra över färgen, tuggumirosa, jag var mer inne på en läcker lila, men Freja ville promt ha den rosa. "Den har likadan färg som min jacka" sa hon stolt, haha. Imorgon åker vi och hämtar hem den. Vi köpte lite nya trosor, jättesöta med Hello Kitty på och även ett par "balettskor" med Hello Kitty, till Freja givetvis :)



Imorgon åker jag och klipper mig på Evas klipp ute på Quality. Jag har sett fram emot detta länge! Nu åker håret av! Haha, nej, kanske inte riktigt, men en rejäl klippning tänkte jag. Lite som den berömda Victoria Beckham pagen tänkte jag.
Resten av veckan har jag inget direkt planerat. Jag och Amelie och Maxx skall träffas någon dag och fika tänkte vi. Annars blir det lugnt!

Jahapp, duschen nästa och efter det hopp i säng.

Shoppaloss!

2010-01-22 - 22:58:38
Jag tog ett par timmar för mig själv på Överby idag. Det var jätte skönt att bara gå runt och kika i lugn och ro.
Jag hittade ganska mycket fint, bland annat gjorde jag ett riktigt kap. En svart vårjacka som har kostat 600 kr, var nu nedsatt till halva reapriset. Så jag gav 149:- för den, FYND! :) Det blev ett par nya skor, ett par tofflor, en vit polotröja, en lång topp, svart vit sailor inspirerad, en leopardmönstrad halsduk i tunnare material, lite olika diadem. Det blev en ny foundation också, från Loreal. Inne på H&M hittade jag lite trosor och även världens sötaste vårmössa till Freja, Hello Kitty givetvis :D






21 Jan, äh fuck datum skiten..

2010-01-21 - 23:08:01
Vilken dag! Hämtade Freja på dagis vid 12 och efter det åkte vi till Torpahallen och skulle handla lite småsaker. Men, när vi skulle åka startade inte bilen. Guud vad roligt, med med mat, unge och hund i bilen. Som tur är har jag världens bästa pappa som kom och hjälpte oss. Vi prövade med startkablar, men bilen vart helt död. Sen prövade vi att rulla igång den efter pappas bil, men det gick inte heller. Tillslut bogserade farsan oss till brorsan på Volvo och där fick låna en såndär.. Booster eller vadfan det heter, haha och då startade allt Bettan så fint så :) Ja, dessa bilar.

Idag ringde jag och beställde en klipptid på måndag. Det skall bli underbart att få klippa sig och jag kommer nog ta en rejäl bit på längden. Jag var lite inne på att färga det samtidigt, men jag skall nog färga det själv. 
Imorgon tänkte jag ta en liten stund egentid på eftermiddagen och åka ut till Överby och kika litegrann.

Förresten, jag vart jävligt förbannad förut när jag och Freja gick ut en promenad med Snuckis. Då är det några jäkla småglin som skjuter raketer. Jättekul, då min hund är så skotträdd att han kissar på sig. Jag var på god väg att gå bort till dem och skälla ut dem efter noter, men Snuckis höll på att stryka med nästintill. Han skakade som ett asplöv. Fan, att folk inte har mer respekt.


 

Titta vad jag fick i brevlådan!

2010-01-21 - 22:42:19

Jag beställde för ett tag sedan ett namnsmycke från Juvelia. Idag fick jag hem det i brevlådan.
Jag är otroligt nöjd, det är helt underbart vackert! Jag betalde igår och fick hem det idag, alltså väldigt snabb leverans.

Snyggt, billigt och snabb leverans, högsta betyg :D


elf

2010-01-20 - 22:40:04
Jag har ingen blogginspiration alls just nu känner jag. Är helt tom i huvudet..
För tillfället sitter jag och kikar på elf's hemsida. I love it, kanonbra smink till helt underbara priser.. Rekomenderas bland annat av VeckoRevyns sminkbloggare Linda Hallberg. Kul tycker jag att det finns BRA produkter till riktigt vettiga priser. Oftast är det så att man får det man betalar för, men inte i detta fallet.
Ett prisexempel;
Natural Radiance Blusher 18.30:-


Idag blir det att lägga sig i tid. Jag kom nog inte i säng förren efter halv 2 igår, herregud. När skall man någonsin lära sig att komma i säng någorlunda i tid?
Blää jag är uttråkad..

Jag lagar middag och..

2010-01-20 - 15:47:33
plockar samtidigt här hemma. Idag lagar jag spagetti och köttfärssås. Det blir inte stor variation känns det som här hemma på middagarna.. Lite tråkigt, men samtidigt, vi har inte ekonomin att göra en massa utsvävande maträtter för flera 100 kronor. Men har ni något tips på rolig och billig mat så släng gärna in receptet i en kommentar :D

Nu är middagen färdig!

Tisdag

2010-01-19 - 22:58:57

Idag har jag, Frejat och mormor varit iväg på äventyr. Först var vi hos frisören och Freja klippte sig. Det blev helt otroligt fint, min söta lilla skrutta. Efter klippningen åkte vi till Överby en sväng. Det blev onyttig lunch på Mc Donalds och sedan gick vi in och kollade på BR och där hittade vi världens sötaste Nicke Nyfiken apa som Freja fick! Hon älskar Nicke, vi lånade en Nicke bok igår på bibblan. Efter BR gick vi till Maxi och veckohandlade lite och sedan hem igen. Här hemma har vi mest tagit det lugnt. Freja har lekt med sin apsamling. Hon har säkert 10 stycken apor, i olika storlekar och färger. Lite kvällsmat och sedan hopp i säng.

Just för tillfället kikar jag med ett halvt öga på Paradise Hotel på sexan, utröstning ikväll alltså :) Får se vem som åker ut. Jag blev väldigt glad att Catja åkte igår, tyckte inte om henne. Eller, kanske dumt att säga så, jag känner henne inte. Jag tyckte inte om hennes tv-personlighet. Sen kan hon vara världens goaste människa IRL. Vem vet?

Imorgon tänkte jag ringa och boka en klipptid till mig själv. Det behövs som sagt..

Nu tänkte jag tappa upp ett varmt bad, sätta på en ansiktsmask och lägga mig och läsa :)

JIPPIE!!!

2010-01-19 - 21:18:23
Fan vad jag är glad! Ni kanske minns att jag berättade för ett tag sedan att jag var med och tävlade om ett presentkort värt 400:- hos VimsaDekor på Millahs blogg? VET NI!? Jag VANN!!
Jag är GRYMT glad vill jag lova, eftersom jag ALDRIG vinner något annars! Tack snälla Millah!

Tjohej

2010-01-18 - 22:57:01
Lala, jag sitter och småkikar på Paradise Hotel, väldigt skoj det där programmet. Lite små spännande faktiskt med alla intriger och skitsnack. Haha bara Jackies kommentar "bara det där och gå och sno grejer och få gå på romantisk middag, det låter ju som en sån grej jag skulle kunna göra, jag menar, jag har ju generna!" (Jackie är Sveriges största brottsling, Svartenbrandts dotter)

Jag är grymt sugen på att gå på bio eller något, ut och äta eller vad som helst, jag och Tomas behöver det tror jag. Det är inte allt för ofta vi hittar på saker tillsammans. Vi får se vad som händer när löning kommer!

Jaa, nej jag vet faktiskt inte om jag har så mycket mer att tillföra..

En busstur!

2010-01-18 - 17:26:56
Efter lunchen åkte jag och Freja in till stan! Vi tog bussen :) Det var riktigt spännande tyckte Freja.
Väl inne i stan gick vi till biblioteket och lånade lite nya böcker. Eller ja, ganska många böcker! Jag hittade två stycken, "Anhörig" av Katerina Janouch och "En shopaholic i väntans tider" av Sophie Kinsella. Jag älskar verkligen Sophies böcker, riktiga sträckläsare! :D

Efter bibblan gick vi och köpte lite mat och sen åkte vi hem! Freja vart så trött så hon somnade i vagnen påväg hem, lilla gumman! Nu har vi precis käkat lite korv med mos och Frejisen ligger och slappar framför tvn, hon kollar på Pippi!
Imorgon har jag beställt klipptid till Freja. Vi får se hur detta går, hon är nog inte direkt sugen på att klippa sig, men hon behöver verkligen klippas. Jag skall leta lite på internet och se om jag hittar någon söt frisyr som man kan utgå ifrån kanske? Min klipptid får vänta tills nästa vecka då lönen kommer, i och för sig kan jag ringa och beställa en tid redan nu..

Well, kvällen kommer inte bjuda på många överraskningar. Freja lägger sig vid sjutiden och sedan skall jag sätta mig med en av böckerna tänkte jag, samtidigt som jag slösurfar lite, hehe!
Imorgon är det dags för dagis igen, en stund iallafall, jag hämtar Frejisen vid halv elva tänkte jag, klipptiden är 11.45. Efter klippningen blir det förmodligen en fika på stan eller något.

Nu skall jag plocka undan här hemma och sedan blir det bompa!

18 JANUARI 2010

2010-01-18 - 08:34:58
Godmorgon kära ni! :D

Klockan tjogo i fyra imorse tändes taklampan i vårt sovrum och någon tassade in och la sig mellan mig och Tomas. Jag fick upp och släcka lampan men sen somnade vi om gott allihopa! Det är så mysigt när hon sover inne hos oss. Ibland har jag lust att bära in henne till vår säng bara för att jag tycker det om det så mycket!

Nu skall jag ut med Snuckis och sedan får jag gå och lägga mig igen en stund för min underbare karl. Jag har huvudvärk och förhoppningsvis lättar den om jag får sova en timme till, hehe.

See you later!

Oh yeah!

2010-01-17 - 23:34:06
En riktigt slappedag har det vart idag! Vi käkade lite middag förut och sen lekte Freja och Tomas med leklera, dem gjorde snögubbar och bajskorvar, haha. Det är härligt med kiss och bajsåldern!

Tomas har kikat på Johan Falk på fyran och jag har suttit i soffan med laptopen i knät och slösurfat runt lite.
Några av djuren har också slappat lite i soffan.

Då ser det ut såhär:


Imorgon är det en ny vecka och någon av dagarna skall jag faktiskt se till att jag och Freja kommer iväg och klipper oss, väldigt välbehövligt. Annars har jag inte mycket planerat. Det blir möjligen en tur till biblioteket. Lämna tillbaka dem utlästa böckerna och låna lite nya. Jag skall se om dem har fått in Sofie Farhmans debut "Elsas mode". Tomas jobbar eftermiddag. Det är tråkigt när han gör det faktiskt, han kommer hem halv tolv på natten. Men jag får väl ha lite hemmaspa och myskvällar hela veckan! En fördel med hans eftermiddagsturer är att på fredagar är han ledig.

Nu skall jag ta en rök(fyfan, jag MÅSTE SLUTA!)

My sweet little princess!

2010-01-17 - 23:05:58


¨

Såhär finkläd var Freja igår :)

Pannkakstajm!

2010-01-17 - 15:48:01
Idag blir det pannkakor till middag hos familjen Gould! Mums.

Efter att vi åt lunch tog vi på oss och gick en långpromenad. Freja somnade gott i vagnen och vi gick i säkert en timme. Väldigt skönt att röra på sig vill jag lova. Men vi såg inga älgar idag, dem har kanske gått in i skogen och gömt sig, dem tröttnade på allt folk som gick och stirrade på dem igår, haha.

Nä, pannkakor var det ja..

17 JANUARI 2010

2010-01-17 - 10:51:07
Hej på er vänner!

Jag glömde totalt berätta för er om gårdagens stora händelse. Jag såg inte mindre än fyra(!!) älgar när jag var ute på kvällspromenad med Snuckis. Det var en älgko och tre kalvar. Dem låg mitt i öppen terräng, 20 meter från mig. Där hade dem tydligen legat hela dagen berättade Tomas. Han och Freja hade sett dem tidigare under dagen när de var ute och gick. Lite coolt sådär :)

Idag har vi inget i kalendern, inte mer än att städa kaninburen iallafall. Det är väldigt skönt att inte alltid ha dagarna fullbokade, utan tar dagen som den kommer. Dock blir jag väldigt lätt rastlös när det inte händer saker. Jag får försöka bättra mig på att bara vara utan en massa aktiviteter! :D

Igår hade jag och Tomas ett litet familjeråd på kvällen. Vi bestämde lite "hushållsregler" för att få rutin på livet igen. Efter jullovet kände vi bägge två att vi har kommit lite ur fas. Men nu är det andra bullar som gäller!
Det var väldigt skönt att prata ut igår. Vi pratade om vår relation till varandra, Freja och andra saker som berör oss. Rekomenderar verkligen andra par att ha ett litet "familjeråd" varannan vecka eller så, just för att rensa luften och få inblick i hur ens partner ser på saker och ting.

Nu tänkte jag faktiskt slita röven från stolen och ta på mig kläder, sitter fortfarande i nattlinne! Skall även ta fram kläder till dottra mi, hon springer runt nakenfis! :D

Nu längtar jag efter..

2010-01-16 - 23:36:31

.. sommaren!

Och med det säger jag God Natt!

Slött inlägg

2010-01-16 - 23:08:37

Jaha, nu sitter man här och är tv-spels änka. Tomas är borta hos grannen och lirar lite Xbox 360.
Jag varvar lite slösurfning på datorn med Paradise Hotel på sexan. Håller faktiskt på att leta efter en spegel som jag skall sätta upp i Frejas rum. Tänkte hänga upp en ljusslinga runtom, har sett på lite olika ställen där dem gör så och det är riktigt sött!

Vet ni vad?

2010-01-16 - 16:24:52

Jag är med i värsta grymma tävlingen! Hos Julia Berg kan man vinna en gigantisk goodiebag med massa härliga prylar!

Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från Annaivan: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


16 JANUARI 2010

2010-01-16 - 14:26:06

Fy fasen vad seg jag är idag! Jag har ingen lust till någonting faktiskt. Helst av allt hade jag velat krypa ner i soffan med en filt och ligga och slö titta på tv. Jag skall passa på att göra det, för tillfället är jag nämligen ensam hemma. Freja och Tomas är ute på en långpromenad med farmor Kajsa och farbror Marcus. Det är väldigt skönt att bara sitta och njuta av lugnet, för snart är det highlife igen.

Jag måste bara säga att jag är grymt sugen på att åka utomlands. När jag kikar på storbloggarna som KENZA och Foki som bägge nyligen vart i Thailand drömmer jag mig bort till varmare grader i fjärran land. Tänk att bo på något fint och fräscht hotell med all inclusive och stor härlig pool. Någonstans där det är 30 grader varmt och man kan ligga på stranden och sola hela dagen! Underbart! Jag sitter och kikar lite på olika reseföretags hemsidor nu, nej då, jag är inte alls sugen på att åka någonstans. Verkligen inte.

Bloglovin!

2010-01-16 - 11:26:09
Följ min blogg med bloglovin

Bling your baby's name!

2010-01-15 - 21:59:27
Jag gillar att surfa runt och kolla in andra bloggar. Speciellt de lite "större". Jag hittar alltid inspiration till blogginlägg och som nu, roliga länktips!

Denna sida hittade jag via Englas´s Showroom.
Bling my name är en sajt där du kan göra söta bodys och t-shirts till ditt barn med ett tryckt namnhalsband på! Så coolt! Jag kommer beställa en svart t-shirt med guldtext på!

Denna blir det, dock med Freja istället för Amanda :)

En stulen lista!

2010-01-15 - 18:27:17
(Tagen från Engla´s Showroom)


Namn: Emma Pauline Karlsson Gould 

Piercingar: Ja, en i labret och en mouche

Tatueringar: Tre stycken

Längd: 1,76

Skostorlek: 40

Hårfärg: Rött

Fräknar: Jag får mycket fräknar på sommaren

 

Kär? Oja ♥

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nja, trivs ganska bra här för tillfället

Tycker du att du är attraktiv? Inte direkt, ibland kanske

Dricker du? Vatten? Ja, alkohol? Nej

Röker du? Ja

Vilket schampo använder du? Wella

Vilken parfym använder du? d'Armani Idole

Vad är du rädd för? Att det skall hända mina nära och kära något

Gillar du att tvätta? Nej, men att stryka tvätten är nog värre

Gillar du berg- och dalbanor? Nej. Jag blir väldigt lätt åksjuk

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Död Snö, katastrofalt dålig film

Filmen du köpte? Nicke Nyfiken, till Jolie

Låten du hörde: Introt till Hotell Kantarell

Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner musik faktiskt

Personen du ringde? Tomas

Personen som ringde dig? Tomas

TV-program du såg? Hotell Kantarell

Person du tänkte på? Min mamma

 

 

Favorit…

Låt: Oj vad svårt att bara välja en. Det beror på vilket humör jag är på

Sak att göra: Städa ;) Nej, jag skoja bara. Jag tycker om att umgås och mysa med min familj

Sport: Fotboll

Dryck: Pepsi

Kläder: Leggings

Film: American History X

Bil: Volvo V70

Serie: Sex and the City, Desperete Housewifes

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja, jösses

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Japp, det har hänt

Varit i slagsmål? Ja :)

Blivit arresterad? Nej, otroligt nog

Träffat någon från internet IRL?
Japp, träffade ett ex via internet faktiskt


Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? Många, många gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Det vet jag faktiskt inte, inte många hoppas jag

Tjejer du kysst? Haha, ett par stycken, på fyllan.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Högst 3-4 stycken

Gånger ditt namn varit med i tidningen? En eller två tror jag

 

Senaste…

Boken du läste? Ebbas Stil av Ebba Von Sydow

Personen du fick e-mail av? Min pappa

Personen du fick brev av? Oj herregud, det minns jag inte

Personen du fick sms av? Amelie ♥

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Annandag jul tror jag det var

Saken du köpte? Medicin

 

 

Vad har du gjort idag? Vart ute med hunden, poppat popcorn med Freja, städat, tvättat, målat i målarbok med Freja, lagat middag, handlat

Brukar du svära mycket?
Ja, väldigt mycket. Mest blir det jävlar, fan och helvete

När stiger du upp på morgonen? runt 07.00

Vad har du på dig? Mörkblå mjukisbyxor, vit t-shirt och gosiga sockar

Vad ska du göra ikväll? Natta Freja och sedan intaga soffläge

Vad är du allergisk mot? Inget som jag vet

Använder du hårspray? Ja

Kan du stå på händer? Nej, kunde när jag var mindre

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Ja, ganska

Var du glad igår? Ja, större delen

Vad dansar du till?
Partymusik

Stockholm är… ? En stor stad

Göteborg är… ? En mysig stad

Kan du sjunga? Nej nej, dock gör jag det ändå

Spaghetti eller makaroner? Spagetti

Land du vill besöka? Åh, det är många, Thailand, Grekland..

Must haves!

2010-01-15 - 11:24:05

Well heeello gorgeous!!



15 JANUARI 2010

2010-01-15 - 10:03:59

God morgon!
Vad har ni för er idag då?

Vi kom precis in efter att vi har varit ute en promenix med Snuckis. Jag virade in Freja i filtar och la i fårskinnspläden i vagnen, hon satt och mysde så gott så. Nu sitter hon och äter glass i tv-rummet och kikar på barnkanalen.

För ett tag sedan beställde jag faktiskt ett egendesignat namnsmycke från en tjej, går och väntar med spänning på att jag skall få det. Jag beställde ett med både Tomas och Frejas namn, skall visa er så fort jag fått hem det.
Jag har velat ha ett namnsmycke jätte länge och för ett tag sedan hittade jag denna tjejens blogg där hon har försäljning av smycken, SUPERDUKTIG! Om jag blir nöjd med namnhalsbandet kommer jag nog beställa något mer, ett armband till Freja kanske? Det fanns nämligen jätte söta berlocker med HELLO KITTY och annat sött.

Jag är också med i ett par tävlingar som olika bloggare anordnat, en där man kan vinna ett presentkort på FRÖKEN FRÄKEN (hos Lily) och en där man vinner ett presentkort på VimsaDekor (hos Millah
Nu håller jag alla mina tummar och tår för vinst :) jag och tur brukar inte vara på samma sida. Jag vinner ALDRIG något. När alla vinner flera kilo choklad och gosedjur på Liseberg står jag alltid där tomhänt, snyyft! ;) Tur är väl att min karl föddes med turen på sin sida iallafall och nästan alltid vinner så fort han spelar. Synd att det inte gäller Lotto eller Triss bara.. Några miljoner på kontot hade inte suttit fel just nu. Vad hade ni gjort om ni vann drömvinsten på Lotto, 180 miljoner eller vad den nu är på? 

Jag hade:

♥ Betalat ALLA våra lån

♥ Betalat av mina föräldrar och syskons huslån + andra lån 

♥ Köpt vår drömtomt och byggt vårt drömhus

♥ Inrett vårt drömhus

♥ Köpt en till ny bil

♥ Gett mina föräldrar och syskon 5 miljoner var

♥ Satt undan en summa pengar på någon fond där pengarna får växa till Frejas framtid

♥ Skänkt en summa pengar för att bygga ett härbäge till hemlösa i Vänersborg

♥ Skänkt en summa pengar till Kattslussen i Trollhättan

♥ Skänkt en summa pengar till Djurskyddet

♥ Skänkt pengar till Barn och ungdomsförvaltningen i Vänersborg som skall användas till kommunens förskolor

♥ Åkt på en härlig resa med Tomas och Freja

♥ Köpt hus utomlands, kanske i Thailand?

♥ Ordnat saker och ting för mina vänner ♥

Pengarna som blir över hade jag satt in på ett konto och levt på räntan som man får tillbaka varje månad :D

Ja, drömma kan man alltid göra, eller vad säger ni?

Vilken lyx.

2010-01-14 - 22:45:19
När jag kom hem idag hade min mamma fyllt vår kyl och frys. Hon hade även lagat middag, sin prisbelönta fisksoppa! Lyckan var total! När jag även hittade två par nya trosor som mamma hade köpt till mig blev jag ännu gladare :)

Ikväll har jag sytt mitt allra första kuddöverdrag. Jag tog ett gammalt påslakan och sydde om. Resultatet? Tja, bättre än förväntat! Jag gillar verkligen att sy. Så snart skall jag ge mig på och sy något till Freja, ett linne eller något annat lätt. Ja, vi får väl helt enkelt se, jag kanske blir en riktig sömmerska och kan börja sy på beställning? (eller inte..)

Nu tänkte jag krypa till kojs faktiskt. Imorgon är dagis stängt. Jag och Freja får en riktig mammadotterdag! Vi får se vad vi kan tänkas hitta på för spännande!

Godnatt världen!

14 JANUARI 2010

2010-01-14 - 09:43:09
Godmorgon!

Idag vaknade jag och Freja halv åtta. Det var skönt med lite sovmorgon! Nu är hon på dagis och vi tog på hennes fina danskjol dagen till ära då dem skall dansa ut julen! Jag fick till och med i ett litet hårsspänne i luggen utan att hon tog ur det igen, vi får se om det sitter kvar sen, hehe. Jag skall ringa och beställa klipptid till både henne och mig till nästa vecka tänkte jag. Jag har inte klippt mig på länge och det märks på mitt hår, eftersom jag färgar det ofta blir det väldigt slitet.

Nu väntar jag på att det skall komma folk och intstallera ett nytt bredbandsuttag. Jag är lite småsur faktiskt, för vi fick en lapp där det stod att om man hade husdjur skulle dem kontaktas. Dock fanns det inget telefon nummer utan vi ringde till Vänersborgsbostäder(fastighetsägaren). Dem hade tydligen inget nummer heller, utan de mejlade företaget i sig och bad dem ringa upp oss. Är det någon som har ringt? Nej! Stod det en massa saker utanför vår ytterdörr när jag kom tillbaka från dagis? Ja!
Anledningen till att vi gärna hade velat prata med dem innan de kom är för att Snuckis är väldigt rädd för höga, plötsliga ljud och dem skall borra i betong och grejer för att få uttaget på plats. Ja, vi får väl helt enkelt avvakta och se vad dem säger. Det bästa hade varit om dem hade kommit tillbaka imorgon, då jag är hemma hela dagen.



Tjabba tjena hallå!

2010-01-13 - 22:03:18

Snart är det dags för bingen! Först skall jag titta färdigt på The Real Housewifes Of New Jersey!
Haha, så coolt! Folk är inte riktigt kloka. Någon av fruarna har tydligen varit inblandad i kidnappning och grejer för några år sedan, siick!

Imorgon har dem julgransplundring på dagis och det tror jag Freja skulle tycka om!
Apropå dagis, idag berättade Freja för mig när jag kom och hämtade henne efter lunchen, att när dem var ute och lekte på förmiddagen, såg dem en älg.  "Han hade skägg, precis som pappa", berättade hon! Min goa unge!

Maxx!

2010-01-13 - 14:18:49
I förmiddags var och och Tosse hemma hos Amelie och hennes alldeles underbara lille pojk på tre veckor, Maxx.
Han är helt bedårande och så pytteliten, jag kan inte förstå att Freja har varit lika liten en gång i tiden! Tiden går fort, väldigt fort! Det dröjer inte länge förren man får ligga vaken på nätterna och oroa sig när de är ute och ränner på stan! Haha.


Vid tolvtiden hämtade jag Freja och när vi kom hem la vi oss och läste lite Alfons böcker och efter en liten stund somnade hon faktiskt. Man blir trött av att vara på dagis och leka! Vad vi skall hitta på när hon vaknar vet jag faktiskt inte än. Tomas kommer hem från jobbet om en stund och jag tänkte börja med middagen.

Nu tänkte jag ta och väcka henne, inte bra om hon sover för länge heller. Det är en hårfin gräns där..


Vilken dag!

2010-01-11 - 22:36:58
Dagen började inte bra och den slutade inte bra heller för den delen.
Jag kom dock igång med att rensa ut julen, nu är det vårfräscht i våra fönster.
Skruttans första dag på dagis sedan jullovet hade gått bra. Vi grejade lite här hemma, hon satt på diskbänken och lekte med vatten medan jag lagade middag. Morfar kikade in en sväng också under tiden!

Nu skall jag alldeles strax gå och lägga mig, skall ut och ge kaninen lite mat innan.

Godnatt!

Wackyday!

2010-01-11 - 12:54:03
Usch och fy vilken seg dag! Jag känner mig helt utmattad och håglös. Jag vill egentligen plocka bort ljusstakar och sånt som hör julen till, men jag kommer mig inte riktigt för att göra det? Åh, det är verkligen en såndär negativ dag idag, när man bara känner sig sleten, tjock och oeffektiv.
Mitt hår är superslitet och jag sitter här i mörkblå mjukisbyxor och en ful t-shirt. Mm, härligt värre.

Nä, nu får jag allt ta och sparka mig själv i arslet så att jag kommer igång, här kan jag inte sitta och uggla hela dagen!

Hoppas att er dag är bättre än vad min varit hitills

Draft: Jan. 10, 2010

2010-01-10 - 21:55:53
Sista dagen på ledigheten, för dem flesta idag, tror jag väl. Det känns faktiskt skönt på ett sätt, att komma igång med dem vardagliga rutinerna igen. För hur härligt det än är med lov och ledighet, är det oftast skönt att komma in i vardagens lunk igen. Jag är väldigt nöjd med hur vi har spenderat denna ledighet. Vi har verkligen tagit tillvara på tiden och hittat på roliga saker tillsammans!

Jag är trött och tror faktiskt att jag skall lägga mig alldeles strax. Jag håller på och läser den sista boken jag lånade på bibiloteket sist vi var där.

Nej, nu blir det en varm härlig dusch! <3

Hemma igen!

2010-01-10 - 17:28:27

Vi åkte aldrig till Hunneberg, istället åkte vi till Ishallen inne i stan och åkte på deras utomhus bana! Åh vad roligt det var! Freja tyckte också det var skojigt! Efter att vi åkt ett tag satte vi oss och fikade med solen i ögonen! Härligt!
Väl hemma igen la vi oss allihopa i soffan och myste. Jag läste lite ur boken precis börjat läsa ( Ebbas stil! Guiden till en glammigare garderob, Ebba Von Sydow), men somnade givetvis, där jag låg under filten. Vaknade till efter 20 minuter ungefär och då var det dags att påbörja middagen. Idag blev det lite mindre glammigt, kokt korv med potatismos! Men men, det duger i krig!

 




Nu skall jag stryka lite kläder!

Åka skridskor!

2010-01-10 - 10:48:46

Idag är det sista dagen på Frejas jullov. Om en liten stund skall vi åka till Hunneberg och pröva på och åka skridskor med Freja. De har en spolad is där som man får åka på.
Jag håller på att koka blåbärssoppa som vi skall ta med oss i termos och har lagt fram några hembakade kanelbullar. Det var väldigt längesen jag åkte skridskor, vi får se hur det går för mig! Haha, lär komma hem helt gul och blå! Förhoppningsvis tycker Freja det är skoj också!
Vi får klä på oss flera lager kläder också för det är riktigt kallt ute.
Vi hörs efter!

MyDog 2010!

2010-01-09 - 22:32:12
Idag har jag varit iväg hela dan. Vi åkte tidigt imorse och kom hem vid fyra tiden. Det har varit en hel dag med massa hundar och roliga aktiviteter. Bland annat var polisen där med sina hundar och hade uppvisning.
Vi kikade på amstaff, staff och bullterriers. Tog en massa kort och gick runt och kikade lite på dem andra utställande hundarna. Det fanns även en massa roliga företag och föreningar. Jag fick bland annat ett erbjudande om att komma till Göteborgs hundkapplöpningsklubb och låta Snuckis testspringa på en bana!
De tipsade mig även om en mycket bra internetshop för Vinthundar, så äntligen har vi beställt ett täcke som INTE kommer vara som ett tält för honom!

 

Grattis Pappa!

2010-01-08 - 18:10:49
Idag fyller min goe pappa 61 år. Grattis till honom! ♥
Vi var uppe i frändefors en sväng, fikade lite och bara tog det lugnt. Mina goa brorsbarn, Amanda och Wille, var också där.



Nu kom vi hem för en liten stund sedan och skall strax börja med lite kvällsmat till Freja. Sen blir det tidig sänggång för mig idag för imorgon skall jag åka och hämta upp Sara, Mattias, Anna och Kelly kvart över sju på morgonen och bege oss till Göteborg och Nordens största hundutställning, MyDog!
Det skall bli riktigt skoj och kika på alla fina voffar!

All by you.

2010-01-07 - 20:56:53
Hitta en rolig sida när jag vart inne på Sarahs blogg. Inne på H&M's hemsida kan man kombinera ihop sina egna outfits. Skitskoj ju!


några av mina alster.. :)

Mydog

2010-01-06 - 12:54:06
Inatt var vi barnlediga och vi hade båda sett fram emot att ta en lång härlig sovmorgon. Synd bara att min automatiskt inställda klocka gjorde att jag vaknade strax innan 8 som vanligt då. Dock lyckades jag somna om efter ett tag.
Resten av dagen kommer innebära lite undanröjning här hemma, snöskottning och sedan beger vi oss ut på vägarna och åker till Trollhättan för att hämta vår lillplutta. Allt har tydligen gått jättebra och det är full fart på henne hemma hos farmor.

Till helgen undrade Sara om jag ville följa med på hundutställning i Göteborg. MyDog på Svenska Mässan.
Det hade varit jätteroligt, även om man inte skall ställa ut så är det alltid trevligt att komma iväg och kika på alla fina vovvar. Det finns säkert endel företag som är där och säljer diverse hundprylar och annat skoj, så det hade varit spännande. Vi får se, men det lutar åt att jag åker med dem på lördag faktiskt!

Gårdagen var mysig, vi käkade lite gott och sedan satt jag i soffan och läste medan Tomas satt och spelade lite tv-spel. Sen gick vi ut på en härlig lång kvällspromenad med Snuckis tillsammans. Vi gick och pratade om allt möjligt och njöt av varandras sällskap typ, hehe. Sen gick jag och la mig och fortsatte läsa i sängen och somnade givetvis med boken i handen, haha.

Nej, om man skulle ta och sätta igång kanske?

Nyss hemkommen!

2010-01-05 - 19:22:08

Inatt är jag och Tomas barnlediga. Vi skall äta bakad potatis framför tvn och bara mysa med chips och godis sedan. Jag skall lägga mig i soffan och läsa lite i boken jag har fastnat i också tänkte jag!

Så bra gick det med min bantning, hahaha. Nejdå, nya friska tag imorgon!

Jaha, nu hände det tydligen något med textformatet, det blev ju jätte stort helt plötsligt? Aja.

Nu skall jag laga lite mat!

Fettofamiljen

2010-01-04 - 23:34:34
Tjaaloo allihopa!

Hur är det med er? Här är allt bra! Lite halv seg efter en lång dag, men annars rullar det!
Idag har vi varit på biblioteket, hela familjen Gould. Vi lånade en massa böcker. Bland annat lite Alfons Åberg och Kråke böcker! Till mig blev det några härliga chiclitt böcker, som vanligt :D "En Shopaholic säger ja", bland annat.

Efter bibblan åkte vi hem och bakade kanelbullar, massa goa kanelbullar. Och jag som har börjat banta. Eller ja, banta och banta. Jag skall ta tag i mina (o)sunda matvanor. Det är inte konstigt att vikten bara fortsätter att öka, när man äter så mycket skit som jag!

Iallafall, min pappa har kommit igång med en liten.. vad skall man säga?.. viktklubb.
Det är alla vi tre syskon(ffk=fettofamiljenkarlsson) och pappa som är med och vi har alla satt var sin målvikt till sista maj. Varje måndag är det mätning och vägning och klarar man målvikten har pappa en överraskning!
Så nu är jag riktigt pepp vill jag lova! Haha

Nu blir det en nattpromenix med vovven och sen skall jag sova(läsa lite första kanske? :)

Mm, gäsp!

2010-01-03 - 09:30:12
Kom i säng sent igår, fick dock en liten sovmorgon av Freja, halv 9 gick vi upp. Men jag är lika trött för det! Jag har otroligt svårt att komma upp på morgonen, är definitivt mer utav en nattuggla. Min lilla dotter däremot, hon är pigg som en lärka, oavsett om klockan är 05.40 eller tjugo i nio, haha.

Idag var det tänkt att vi skulle åka till Trollhättan och hälsa på Madde och Tito. Men det sjutton om jag vågar ge mig ut på vägarna, nu har det frusit på ännu mer och det ser ut som om det skulle komma in ett snöoväder igen. Snart har vi snö upp till husknuten här hemma.

Nepp, nu är det utfodring av djuren som står på schemat!

Hej!

Fika

2010-01-03 - 00:28:39
Kom precis hem! Har varit iväg en sväng och fikat med två vänner! Kul att komma hemifrån lite faktiskt, hehe. Lite egentid sådär.. Det var iallafall jättemysigt och Snuckis var också med! :D

Nu har jag vikt in och hängt upp tvätten som jag strök förut i garderoben och strax blir det sängen för min del.
Tomas är ute med vovven på kvällspromenixen och sen kommer han förhoppningsvis och lägger sig också, om han inte fastnar framför tvn!

Godnatt på er!

Snökaos!

2010-01-02 - 14:38:05
Ojoj vad det snöar! Vi kom in för en stund sedan, efter att vi lekt och busat en massa i snön! Freja åkte skidor också! Nu har vi precis ätit lite mellis med varm nyponsoppa och frukt. Gott! Tomas och Freja har lagt sig i Frejas säng och vilar lite, vi får se hur länge lilla damen klarar av att ligga still, just nu hör jag henne nynna på "Sommaren är min" haha.

Jag är så sjukt sugen på att åka skridskor! Jag har varit det varenda vinter i flera års tid nu, men det blir aldrig av att jag åker iväg! Men nu funderar jag på om inte vi skall göra en liten utflykt nästa helg och åka till ishallen? Jag har kikat lite på skridskor till Freja, men jag vet inte.. Hur har ni andra gjort? När började era små åka?

Nu skall jag faktiskt alldeles strax bege mig iväg till affären en snabbis. Jag skall göra en riktigt god köttfärssås till middag idag och då måste man ha grädde i och den använde jag det sista av igår :D Men det blir icke roligt att köra bil i detta vädret. Man ser knappt ut för att det snöar så och jag lär få ta med mig snöskyffeln och skotta framför garaget, annars kommer jag nog varken in eller ur det.
Jag kan säga att jag är väldigt glad för understället jag ärvt av min morfar just nu, så jävla skönt att slippa frysa om arslet! :D

Andra Januari

2010-01-02 - 12:33:46

Härlig start på dagen idag känner jag. Freja hade kletat in sin pruttlera i håret. Jätteskoj. Det satt som berget och Freja som är så otroligt håröm också. Men nu har jag äntligen fått ur allt!

Jag har precis lagt i en tvätt i tvättmaskinen och strax skall jag ta på Frejisen lite kläder så vi kan bege oss ut i snön och leka lite hela familjen! Det är verkligen hur mycket snö somhelst ute, MYSIGT! Först måste jag bara dammsuga här hemma, den jädrans granen barrar ju nått ini helvete! Jäkla skitgran! Den åker ut snart!

Haha, måste ju också berätta att vår dotter har kommit in i kissochbajs-åldern!
Det är så roligt att lyssna på henne, allt är "jättestora bajskorvar" eller "jag tycker om att bajsa i min säng", "du är en jättestor elefantbajs" osv, hahaha. Vilken tur att mamma och pappa fortfarande är kvar i den åldern och inte är så besvärade av denna sorts konversation.

En underbar start på det nya året!

2010-01-01 - 18:39:34
Vilken härlig dag det har varit! Vi har åkt skidor, gjort snöänglar och busat massor i snön! Efter det gick vi in och då hade min älskade mamma lagat världens goaste fisksoppa och bakat mjukt tunnbröd. Mums!
Men GUD vad snö det är i Frändefors, säkert 70-80 cm och det var full snöstorm när vi åkte. Strömmen gick en stund också, men så äre på landet, haha.

Ikväll har jag och Tomas tänkt äta ost och kex. Vi köpte det till igår egentligen, men ingen orkade äta mer då så det får bli ikväll istället! Lite vindruvor och färsk annanas till det blir toppen ;) Vi har ungefär 3 miljoner olika sorters chips och ostbågar kvar också!

Här är lite bilder på Freja när hon åker skidor..



Årets första inlägg..

2010-01-01 - 10:19:24

..God Fortsättning på det nya året!

Igår hade vi en lugn kväll framför Nicke Nyfiken :) En jävla massa mat åt vi också för den delen! Vid tolv-slaget var fortfarande lillskruttan vaken så jag och hon virade in oss i massa täcken och gick ut och kollade på raketerna med Sara och Mattias. Tomas stannade inne med Snuckis, som jag igår helt ärligt trodde skulle stryka med. Det hjälpte inte med varken fetvadd eller receptfria lugnande. När jag kom in hade han lagt sig inne i badrummet. Så jag satte på vatten i både badkaret och handfatet och satte mig med honom och sjöng lite, då lugnade han sig litegrann. Han hade bajsat ner sig och det gjorde så ont i hjärtat att se hur han skämdes när jag plockade bort det! Min lille Snuckepuck! När det lugnat ner sig gick jag och han ut på en promenad, Tomas fick nästan bära ut honom först, men sedan gick det allt bättre när vi väl kom ut. Idag är han trött, men mår mycket, mycket bättre!


Såhär fin var Freja igår! Lilla Ballerinan!



Nu skall vi strax åka till Frändefors, där skall Freja testa sina nya skidor!


RSS 2.0