Tisdag

2009-03-31 - 23:52:34
Vad jag är glad! Det har verkligen varit underbart väder idag! Varmt och skönt!
Imorse var jag och mamma iväg och handlade lite mat. Mamma köpte även världens sötaste morgonrock till Freja.
Efter det åkte jag hem och drog igång en storstädning av hallen och vardagsrummet, öppna alla dörrar och fönster, piska mattor och moppa golven! Det luktar så underbart nystädat här hemma! Hängde även ut tvätten så den fick torka utomhus! Härligt med vår!

Åkte och hämtade Freja på dagis vid fyra och sedan åkte vi hem och bakade kakor! Vi gjorde kokostoppar, mumsigt!
Nattade Freja vid sju och när jag kom ut därifrån satt Sandra och Amelie i soffan. Trevligt med lite sällskap!
 Frejas nya morgonrock, Hemtex 299:-

Sovdags!

Hej!

2009-03-31 - 00:29:52
Nej, nu har det varit en lång blogg-paus för mig. Har varken haft lust eller tid till att blogga. Tänk att det skall vara så mycket att göra hela tiden? Jaja, får ge en liten updatering..

I onsdags var min vännina Camilla här. Hon utbildar sig till nagelteknolog, så jag fick ett helt nytt set med akrylnaglar gjorda! Åh, hon är så duktig! Kanon snyggt blev det! Veckan fortsatte sedan och på fredagen åkte jag in till Skönhetsspecialisterna i Uddevalla där Camilla har sin utbildning och fick mina ögonfransar förlängda! (hon utbildar sig även till fransförlängningsspecialist:) Goodbye ful och osminkad på morgonen och hello snygga och fräscha fransar 24/7. Helnöjd blev jag!
I lördags hade vi totalt stor rens här hemma! Hyrde en släpkärra och forslade bort säkert 5 sopsäckar till tippen. Fixade iordning min egna lilla walkincloset i Tomas "hobbyrum". För alla som är intresserade har jag 28 par skor(!!!!!!!!!!!) Jag fattar det inte, blev rädd när jag sorterat upp alla i hyllan och såg hur många det var.
I söndags rensa jag mina kläder, en sopsäck till. Får se om min systerdotter är intresserad av något av det. Men nu är jag oerhört sugen på att shoppa lite nytt och fräscht till våren/sommaren



från Cubus!

Idag var Sandra och Linus här och lekte. Sedan åt busungarna kvällsmat och sedan hoppade de i badet!

Nu kommer det lite kort från veckan som gått!


 Här syns min snygga fransförlängning. Jag är alltså inte sminkad på denna bild.
 Mina naglar!
 Detta hade jag på mig idag! Leggings, Lindex, Skjortklänning, LEE och kofta Vero Moda.
 

 tjejorna och jag!

Update!

2009-03-23 - 22:23:44

Den senaste tiden har det inte blivit så mycket bloggande märker jag, har inte riktigt haft "blogglust". Men nu är det back to business igen!

De senaste dagarna har det varit så sjukt gott väder ute, varmt och soligt! Riktigt härligt! Men såg nu till min stora förvåning att det SNÖAR?? ute, wtf? När kommer våren?

Igår var Kenny och Sandra här, vi käka pizza och hyrde en film(som jag nu förövrigt kom på att jag glömt lämna tillbaka, yey..) Alla var allmänt sega och hängiga typ och idag kom Jonty förbi en sväng, spela lite tv-spel och fikade.

Nej, nu skall jag sova..

Heldag i solen!

2009-03-21 - 22:03:58
Nu har vi äntligen fått tillbaka vår dator från service stället, de har bytt hårddisk och grejer. Men vi har fortfarande inte börjat använda den då vi skall göra en backup på den först! Men skönt är det att få tillbaka den iallafall!

Idag har varit en toppen dag, fint väder och varmt hela dagen! Jag, Freja, Sandra, Sara och deras hundar Maddox och Dolly åkte till Gaddesanda och gick en härlig promenad vid vattnet! Jag tog med kameran så Sara tog en massa fina kort!
  Så fint :)
 Jag älskar denna bild!
 Min vackra tös :)
 Bus!
 Såhär trött blir man av en heldag på stranden!

Ja, vi hade allafall en heldag! Efter det åkte Freja, jag och Sandra till Mc-Donalds :)

Nu skall jag sova!

Sol..

2009-03-18 - 15:45:02

Åh, hur skönt väder är det inte ute? Helt otroligt ju! Jag har varit ute en sväng och röjt lite i trädgården och jag kan ju säga att nu börjar jag bli sugen på SOMMAR vill jag lova er.. tänk, grilla, bada, ljumna sommarkvällar.. Gud vad jag längtar! Jag skall nog sätta mig och planera lite vad, hur och när jag skall börja plantera ute. Skall sätta rosbuskar och plantera klätterväxter hade jag tänkt mig!

Jag skall hämta Freja på dagis om en stund, promenerar dit så jag tar med mig kameran! De har firat henne idag! Jag var där och lämnade lite glass som hon skulle bjuda på efter lunchen idag!

Nej, nu beger jag mig!

Kramar

SUCK!

2009-03-18 - 13:09:33
men ÅH vad jag blir sur, varför går det inte att köpa en dags biljett till metaltown??

Hej!

2009-03-18 - 00:54:44

Sandra och Linda åkte för ett tag sedan! Vi har haft fetto kväll med pizza, chips och godis. Mmm..
Nu har Tomas kommit hem från jobbet och GUD vad jag har saknat honom idag! Till och med så mycket att jag luktade på en av hans skjortor och grät en skvätt förut när jag skulle tvätta, haha. Men nu sitter han här, tryggt i sackosäcken med tv-spelskontrollen stadigt i handen. Det är min karl det!

Anyway, jag läser ju väldigt mycket bloggar och då framförallt de större bloggerskornas. Fick därifrån ett litet tips som jag kommer att använda mig av, det är nämligen så att Blondinbella använder sig ibland av något som hon kallar "Veckans handlingsplan". Hon skriver upp vad som kommer hända på de olika fronterna i hennes liv (Jobb/skola, kärlek ect.) Jag kommer vara så fräck att jag nallar hennes idé bara sådär. Jag tycker att det är ett toppen sätt att skapa ett litet "kom ihåg" för sig själv och samtidigt så får andra ta del av vad som kommer att hända i ens liv inom närmsta framtid. Man kan även sätta upp egna mål under exempelvis Hälsa. Mycket bra. Så here we go..

Veckans handlingsplan

Jobb/Skola - Fortsätta söka semester vikariat inför semestern. Planera in vår semester period. Viktigt ekonomi möte på kommunen.
Kärlek/Relationer - Hela familjen kanske åker på utställningen på Vänersborgs museum för barn 0-3 år?
Hälsa - Här får jag återkomma, då jag inte vet hur mycket tid jag har över för sunt leverne denna vecka (HAHA)
Övrigt - Frejas kompis Wiggo fyller två år på Fredag.

Ja, den var kanske inte lika sprängfylld av viktiga och trendiga möten som allas vår kära Blondinbella ( som förövrigt är en oerhört framgångsrik ung dam) men så är det när man är en gift 23-årig småbarnsmamma från staden Vänersborg.

Oj, nu jag är verkligen jätte trött! Det blir dags för sängen tror jag!

Lot´s of love!



 

GRATTIS VÅR SUPERSKRUTTA!

2009-03-16 - 23:48:17

Idag fyller Freja 2 år! Tänk att två år har gått, det känns som om det vore igår jag vaggade omkring med min jättemage och kallade henne för "han" där inne, tänk vad fel man kan ha, och jag som var så säker på att de var en pojk :D

Dagen började med att jag och Tomas gick in och sjöng för Freja. Hon stensov, hon vaknade tillslut, efter att vi fått putta lite på henne försiktigt. Då blev hon jätte glad och fick öppna sina två första paket. Efter det så gick Tomas ut och hämtade in hennes cykel, oj jäklar vilken reaktion, hon flög ur sängen och satte sig på den direkt :) "cyyykel" ropade hon, haha. Efter en stund så öppnade vi även det största paketet, med rutschkanan i, hihi, succé! Så denna dag har bestått av cyklande och åkande i rutschkanan. Vi tog även en liten premiär tur ute med cykeln, men det gick inte så bra, Freja tappade tålamodet och sa "DUMMA CYKELN".
Vid fem kom momo å moffa och Farbror Jonty med ännu mer paket. Molly Mus böcker från mamma och pappa och räls till tågbanan från Jonty. Sen blev det tårta och kaffe!

När jag nattade Freja läste vi lite ur de nya böckerna och efter en stund la hon sig på sidan och stensomna! (även mamma gjorde detta kan man då tillägga) När jag äntligen kom upp ur sängen bjöd Jonty på pizza. Nu är man mätt som en plätt kan jag lova. BLÄ! Jag skall VERKLIGEN börja träna nu, känner mig verkligen inte alls i form.

Imorgon skall Freja till momo en sväng medan jag pluggar. Tomas jobbar kvällen. Vi får se om Sandra kommer till vår veckoliga tjej-mys-kväll. Annars får jag ha en på egen hand! Förhoppningsvis är Freja såpass bra på onsdag så hon kan gå till dagis, hon saknar det nog tror jag och då skall de fira henne där också! Jag har funderat på att ha barnkalas här hemma den 21 mars, skall kika lite på detta om det skulle fungera..
Det har verkligen varit en toppen-dag! Såg ni henne i tidningen förresten? :)

Morgondagen kommer bestå av plugga, plocka undan och slappa.. Skall nog även försöka beställa en tid till en synundersökning, jag behöver ha nya glasögon känner jag!

Den 6 april åker jag till Ullared!! Gud vad kul det skall bli! Det blir en bussresa på Tanya(nära vän sedan 15 år tillbaka) och hennes mamma Elisabeth. Det var egentligen från början tänkt att jag och Tomas skulle åka, men han är nog bara glad över att slippa! Jag skall sätta mig ner någon dag och skriva ner vad vi behöver köpa! Jag åker ner framförallt för att handla kläder till Freja, regnställ, pjyamasar och massa massa fina kläder :)





Grattis på din födelsedag, mamma och pappas hjärta!






Nu blir det sängen, jag är verkligen jättetrött!
Lot's of love!

Släktkalaset avklarat!

2009-03-15 - 21:54:07

Dagen började med en massa förberedelser, smörgåstårta, ballonguppblåsning och dammsugning :)
Freja var allt med och hjälpte till med ballongerna :)


Det är roligt att träffa alla men vad skönt det är när det är över! Vi var väl ungefär 25 personer sammanlagt, jisses. Det blev smörgåstårta, hembakta kakor och födelsedagsbakelse :) Freja fick en massa roliga grejer;

Mormor och morfar: Ett smyckeskrin (de kommer med mer paket imorgon :)
Moster med familj: Lego Duplo ZOO
Morbror med familj: Bamse pussel, målarbok och pennor
Farbror med familj: Badkarskritor, Fingerfärg och pengar till spargrisen.
Faster med familj: Brio elektronisk järnväg Countryside horse set
Farmor: Vagn med sandlådesaker och en boll.
Farfar och Pia: En bok och pengar insatta på Frejas sparkonto



Freja var helnöjd med sina nya leksaker :) Hon testade bland annat badkarskritorna förut i badet, fem badankor av fem möjliga :)
Nu sover hon gott och hennes feber har gått ner, skönt! Tomas har skruvat ihop trehjulingen, så himla söt! Freja kommer bli SÅ glad imorgon! Hihi. Det blir att lägga sig tidigt ikväll, då vi behöver gå upp vid halv sex imorgon för att gratta henne på sängen( Freja är extremt morgonpigg:)

Imorgon blir det också tårtbakning! Skall försöka mig på att göra en Nalle Puh tårta, ni får se resultatet någon dag framöver!


Nu blir det att se slutet på Sanningens ögonblick!

Lot's of love

Ännu ett inlägg...

2009-03-14 - 22:37:52
Såg nu att jag glömt publicera mitt tidigare inlägg, smart! ..
Vi var iallafall iväg till jourcentralen och fick det jag redan misstänkt bekräftat, Freja har fått luftvägsinfektion. Så nu blir det antibiotika i en vecka. Vi fick även en hostmedicin utskriven, skönt för då får hon förhoppningsvis sova en hel natt utan att vakna av sitt hostande! Förhoppningsvis ger det med sig snart! Lilla dockan, och vi som skall ha kalas imorgon..

Vi hade lite myskväll här hemma, med lördagsgodis och chips när vi kom hem från doktorn. Vi satt och kikade lite på barnprogram allihopa innan Freja skulle lägga sig! Jag kan ju säga att det är ju en härlig procedur nu innan läggdags. Först så tvättar Freja sig och tar på sig nattlinnet, sen tar vi tempen och efter det blir det penicillin, efter det så väntar vi en stund och sedan tar vi hostmedicin för att sedan ta alvedon. Vi gav henne flytande alvedon innan, för att hon inte ville ha suppar, men nu är det inga problem så hon får supp istället för flytande, det blir lite mycket flytande medicin annars och det smakar ju inte jätte gott. Iallafall, efter att alla mediciner är avklarade så blir det snorsug och nässpray och därefter tandborstning. Det tar sitt lilla tag, men Freja är så redig, inget gnäll eller bråk alls.

Jag längtar så tills på måndag då hon fyller år. Jag och Tomas skall smyga upp innan hon vaknar och fixa ordning lite frukost på sängen :) Vill verkligen se hennes min när vi kommer in och sjunger, och framförallt, när hon får se sin nya cykel! Jag tror även att rutschbanan blir succé! Åh, kan det inte bli måndag nu... :)

Jag behöver färga mitt hår. Hade svart hår väldigt länge innan, men fick ett ryck och gjorde en(två) avfärgningar och la in en ljusbrun färg. Problemet är ju att jag har ganska långt hår och jag köpte bara en förpackning med färg så det blev lite, tja vad kan man säga, pissigt? Nåväl, jag skall lägga in en till ljusbrun färg och sedan boka tid hos frisören för att lägga in massor av tunna tunna blonda slingor, det är SÅ läckert, speciellt till sommaren!

Tomas är snäll och tar tvätten inatt, vi har "stortvätt" i tvättstugan, gött att få allt tvättat och torrt på en och samma gång istället för att ha det hängandes här hemma! Så vid 23 går han iväg och sätter igång maskinerna! Men då sover förhoppningsvis jag, för imorrn skall jag upp tidigt och göra i ordning smörgåstårtorna :)

Godnatt!

Operation storstädning avklarad.

2009-03-14 - 22:21:24
Fy fasiken vad tråkigt det är att storstäda, finns det något tråkigare? Det värsta är ju egentligen att vi städar praktiskt taget varje dag här hemma och likt förbannat ser det ut som djävulskap. Men däremot är det så himla härligt när det är gjort, när alla rum luktar såpa och nytvättat, då är det faktiskt värt det!  Så nu är det rent och fint inför släktkalaset imorgon.
Nu behöver jag bara åka och köpa lite hönökakor som jag skall ha till smörgåstårtan vi skall äta!

Freja är tyvärr fortfarande dålig, över 39 graders feber och hostar jätte mycket. Jag kommer att ringa till sjukvårdsupplysningen nu efter att hon har vaknat efter sin middagslur, så får vi se om vi kan åka in till jourcentralen så dem kan lyssna på henne och hennes rossliga hosta! Jag vill bara att det skall gå över nu, det är verkligen inte roligt att se sitt lilla hjärta sjukt! Men pigg som en mört är hon i vartfall!

Tja, vad kan jag skriva mer om? Jag har fått ett sjukt sug efter att komma ut i trädgården och greja! Vill börja rensa och sätta nya blommor och grejer. Det är en hel del som jag vill göra till våren, skall plantera buskar på framsidan och sätta en klätterväxt på baksidan bland annat. Såg ju världens sötaste trädgårdshandskar på ICA MAXI igår, rosa givetvis, passar ju mig :) Skall nog försöka se till att hinta Tomas lite så att han köper dem till mig, hihi. Det fanns även rosa redskap som man kan ha när man påtar i rabatten! VILL HA!

En härlig myskväll!

2009-03-13 - 22:46:27
Jag sitter brevid min söte kille och vi har myskväll.
tja, det var nog allt jag ville dela med mig av..





so long...

Snömisfit!!

2009-03-12 - 21:57:07
Ytterligare en dag med över 39 graders feber. Idag har hon inte heller direkt velat äta något, men hon dricker jätte bra! Förhoppningsvis är det i slutfasen nu! Men jag måste ju få säga, att det är väldigt mysigt att hon sover mellan mig och Tomas. Hon sover ju i eget rum i vanliga fall, men nu när hon är sjuk vaknar hon framåt 00-tiden och då lägger hon sig inne hos oss!

Idag hade jag psykologi på förmiddagen och efter det åkte vi ett gäng och käkade lunch. Pizza på Castello/Arthur blev det, yummie :) Efter det var jag och två vänner inne i stan och kikade lite i affärer. Kollade bland annat på en jeansjacka till Freja, hittade en inne på Lindex som var suverän, stretchig och snygg! 199:- kostade den, ett fullt överkomligt pris!
Jag tycker faktiskt att Lindex är en helt okej affär, de har verkligen förnyat sig, inte alls lika tantiga längre. Dem har ju en massa accesoarer, leggings och annat skoj! Det finns också en hel del snygga kläder! Det här tillexempel

Väst ,249:- Lindex

Topp, 149:- Lindex

Jeans, 499:- Lindex






 
Och denna hemska snö som nu har kommit kommer jag inte ens kommentera mer än med ett; JÄVLA BALLE!
jeans 499


 Svart linne, Gina Tricot, svart oversized t-shirt, ELLOS, leggings ?, vita tygskor, Din Sko.

Nu blir det dusch för min del!

Lots of love!

Frejas feber ...

2009-03-11 - 22:36:55
Frejas feber blir inte bättre, imorse låg den visserligen på 38.1, men när vi tog den på eftermiddagen låg den på 39.7 grader. Men hon är fortfarande inte direkt påverkad av febern. Vi får hoppas att det är bättre imorgon. Lilla gumman!

Jag köpte ett sängbord till Freja idag, skitsnyggt blev det! Gissa vart jag var? Ericshjälpen! Herrejäklar vad folk det var! Gick knappt att ta sig fram för alla galna tanter! Bordet kostade 65 spänn, som hittat liksom?


Här hemma har jag sedan plockat inne på Frejas rum, jösses vad grejer hon har den tjejen alltså, högt och lågt är det leksaker, böcker och gosedjur! Hihi och ändå rensar jag ur rummet ganska ofta! Nästa vecka lär det bli ännu mer då hon fyller år! Hon fick förövrigt post idag, ett födelsedagskort från gammelfarrmor i England, det tyckte hon var roligt :)


Imorgon kommer min mamma hit och är barnvakt. Jag börjar vid 10 och Tomas slutar vid 14 så det blir inte så länge! Det är skönt att ha mamma, så vi slipper krångla med att vara hemma från skola och jobb.


 Topp JC, Kofta Laderoute, leggings Lindex, higheals TIAMO.


Puss

Tjejmys!

2009-03-11 - 00:49:26

Sandra har precis åkt hem! Vi har haft vår veckoliga myskväll med tv-serier, godis och massage. Det är himla mysigt faktiskt att ha det inplanerat varje vecka!

Frejas feber har stigit och hon har antagligen fått sin första vattkoppa, är dock inte riktigt säker men det återstår att se. Det är verkligen jobbigt att se henne sjuk.. inte för att hennes allmäntillstånd är direkt påverkat men hon hostar jätte mycket! Jag var och köpte receptfri hostmedicin på apoteket förut. Hon fick innan hon somna, och jag tycker att hostan har minskat faktiskt. Jag köpte även kylbalsam som är bra att ha för att lindra klådan på vattkopperna. Köpte också flytande alvedon, hon vill verkligen inte ha suppar och jag känner inte för att bråka med henne nu när hon är sjuk. Det är så tråkigt bara att hon blev sjuk just nu också, hon fyller ju år på måndag. Men vi gör det bästa av situationen.
Svalkade av henne innan hon skulle lägga sig, tvättade henne med kallt vatten och öppnade hennes fönster yttepytte lite så att det kommer in frisk luft i rummet.

Jag var på konditori Princess här i stan. Jag har köpt tårtdekorationer till tårtan vi skall ha på hennes födelsedag.
Vi var också iväg och veckohandlade, skönt att ha det gjort!






Nu blir det sängen för min del!

Lots of love!



 

En liten sjukling har vi här hemma!

2009-03-10 - 06:36:30

Lilla bus-skruttan är sjuk :( Hon har feber och är rejält hostig. Så idag blir det inget dagis för Frejas del! Tur att jag har en sådan snäll mamma som alltid ställer upp! Min systerdotter som fyller 13 i år är där oxå, Freja älskar henne :) Vi får se om det är vattkoppor som är på G kanske? Jag skall iallafall åka till apoteket sedan och rådfråga där vad man kan ha som lindring för klåda och sånt vid vattkoppor, så att vi är förberedda här hemma!

Det var ju himla längesedan jag hade vattkoppor själv, jag minns inte alls hur det var. Kikhosta minns jag däremot, fyfan, helt otroligt! Hostade något så förbannat minns jag! Som tur är väl dagens barn vaccinerade mot  kikhosta, har jag för mig!

Freja älskar verkligen Max böckerna, vi har tre stycken hemma! Men nu gick jag in på adlibris.se och där hittade jag de resterande böckerna som finns. Jag tryckte hem allihopa! 300 spänn, men det är de värt! Freja kommer få dem på sin födelsedag! Vi är nu färdiga med hennes paket, vi har köpt:

En PEAK wheel, Koala, trehjuling, rosa med dödskallar köpt på sportex
En mini rutschkana i plast från beginners 
My little Pony, "gör mig frisk" (Stor my little pony häst med tillbehör.)från MAXI
7 stycken MAX-böcker.

Hon kommer bli kanonglad!

Nu skall vi ta på oss kläder och så här hemma, sen bär det iväg till "mommo"

P u s s
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Träligt!

2009-03-10 - 00:21:11

Ja, nu har jag varit där och rört igen. Jag talar givetvis om min bloggdesign! Är det någon som vet hur jag kan ändra min färg på kommentar texten? Suck, att jag skall vara så kass på html! Det hade varit superkul om man verkligen kände till allt och kunde skapa grymma sidor! Jaja, hör hemskt gärna av er om ni kan hjälpa mig!

Här hemma flyter allt på som vanligt! En massa saker att göra, studier, Frejas kalas med mera!
Vi har nu bestämt att släkten kommer på söndag, 15 mars. Då blir vi uppåt 25 personer, gud så roligt, haha.

Jag skall bjuda på smörgåstårta och hembakta kakor. På Frejas födelsedag, den 16, skall jag och Tomas göra en tårta med nalle puh på. Mina föräldrar och möjligtvis Tomas mamma kommer och firar även denna dag. Barnkalas får jag se på lite längre fram, det återstår att se om det bryter ut några vattkoppor på Freja. Isåfall skall dem komma nästa vecka. Det hade inte varit så bra att samla en massa kids här hemma och så visar det sig att hon får vattkopper.

Anyway, nu har jag beslutat att jag verkligen skall ta tag i träningen. Jag har ju ett gymkort som jag betalar varje månad, men har inte varit där sedan augusti eller något, haha, tragiskt. Jag har nu iallafall kikat lite på Motionspalatset vårschema och jag gillar det jag ser, pilates, poweryoga, vattenträning. Ja, nu gäller det bara att få tummen ur.

Nu blir det en dusch och sedan sängen!

Natti

Grattis Wille-bus!

2009-03-07 - 22:34:24

Idag har vi varit på kalas i Frändefors! William fyllde fem år och bjöd på spökkalas :) Jag var iväg i förmiddags och köpte lite presenter! Köpte en byggsats med Byggare Bob i Lego Duplo och en monstertruck plansch.Jag hittade även världens sötaste t-shirt med katten Findus på(från Pettson och Findus) Jag köpte nämligen en baota stor Findus till honom för några år sedan och han älskar verkligen den katten, så t-shirten blev perfekt!  Skall nog köpa en sådan till Frejis också! Tror allt att han blev nöjd!

Nu sitter jag här i soffan och Tomas sitter i sacosäcken på golvet, guud vad vi är sociala med varandra, haha. Men ärligt, vi orkar knappt titta på varandra längre alltså, vi är båda helt sjukt trötta. Vi har ju varit så smarta och vänt på dygnet denna vecka också nu när Tomas har arbetat kvällen. Men nu skall jag vända tillbaka det, skall gå och lägga mig snart.

Imorgon har vi tvättid, gott att "stortvätta" ibland, skönt att få allt torrt, stryckt och invikt. Wiggo och hans pappa Niclas kommer kanske förbi en liten sväng också. Jag har också tänkt att laga en gryta, gjorde en för ett tag sedan och den blev så himla god!

Jag har också beställt en grattis annons i ttela som kommer på Frejas födelsedag den 16 mars, då får ni kika i tidningen :)

Nu skall jag gå och göra mig i ordning för sängen! Bilder från dagen kommer imorgon!

Godnatt!

Sweet Jesus..

2009-03-07 - 00:19:09
Ja, nu sitter man här igen, klockan är halv tolv och egentligen är man svintrött, men allt bloggande tar överhanden.
Idag har jag haft både religion och stresshantering. Stresshanteringskursen är verkligen så inspirerande.
Vår lärare är så go och sprider en härlig stämmning i klassrummet. Det är också väldigt roligt att få varva teori och praktiska övningar. Idag pratade vi om självkänsla och självförtroende. Det var väldigt intressant, skall nog någon dag visa mina anteckningar därifrån, det var MASSOR av viktiga punkter.

Imorgon är det kalas för min goe brors son, Wille, så nu blir det tårta och annat smaskens :D Skall åka ut till Överby imorgon förmiddag och kika på en present till den lille busungen :) Det skall bli roligt att träffa familjen, saknar dem när det går för lång tid mellan att vi träffas allesammans. I love my family.

Idag är det fredag och då är det den obligatoriska fredags-pizzan som gäller, tog en ciao ciao med extra ost, yummie! Oj, nu såg jag att det inte alls är fredag längre, klockan är efter tolv, iallafall på datorn, ja väldigt intressant vetande.
För övrigt så har vi haft en relativt lugn dag, vi väntar fortfarande på att vattkopporna skall bryta ut, med vår tur så kommer dem på hennes födelsedag :( Det går ju på hennes avdelning på dagis så att hon har smittats är ganska sannolikt.
Lite tråkigt om det slår ut på hennes födelsedag men samtidigt är det väl bra att hon får det! Jag hoppas bara att hon inte blir en prickig korv, utan att hon bara får några enstaka blåsor. Det finns ju dem stackarna som får i munnen och i ögonen(!!), usch vad jobbigt!

Jag hoppas att det blir en lugn helg, men det är väl knappast troligt när man har en dotter som heter Freja. :) Freja har kommit in i trotsåldern också, det är ett väldigt ståhej här hemma dagligen faktiskt och ett humör hade hon redan innan detta stadie, så ja, ibland vill man stoppa tillbaka henne där hon kom ifrån och ta ut henne igen när hon har lugnat sig, haha. Men, samtidigt som detta är en jobbig och påfrestande tid är det otroligt roligt, Freja utvecklas något enormt språkligt just nu, det sker framsteg dagligen och det är verkligen hur kul som helst att man faktiskt kan föra en konversation med henne nu.



Nej, nu börjar det bli dags att göra sig iordning för sängen och imorgon skall jag få sovmorgon, underbart!
Jag tänkte slänga in en bild på dagens outfit:


 (Spetsleggings GinaTricot, Skjortklänning Laderoute Essentials, linne VILA)







Well, time for bed! G´night!

Nej nu jäklar.

2009-03-06 - 00:07:10

Kofta och tröja, GinaTricot, Pennkjol, VeroModa och svarta leggings från Ladeurote.


Ibland jag kan bli trött.
Trött på varför man alltid är så förbannat missnöjd med sig själv? Vart leder det till? Jag har alltid haft en dålig självkänsla. Jag började utvecklas först i min klass och jag var nästintill längst av alla. De andra var korta och slanka och jag själv kände mig alltid som en jätte brontosarus i jämförelse med de andra tjejerna.

Idag är det likadant, jag tar min dagliga runda på alla kända bloggerskors bloggar och möts av deras headers där de ofta poserar i en extra fördelaktig pose, brunbrända, designerklädda kroppar, långt fylligt hår ala hollywoodsvall. Tja, slänger en blick i spegeln och möts där av ett glåmigt, finnigt ansikte. Stripigt hår i en boll på huvudet och cirka 4 stadiga bilringar på magen. Då är det fanimej inte lätt att känna "ååh, guud så snygg jag är". Men vet ni vad? JAG STRUNTAR I DET NU!
Sure, jag skall inte sticka under stolen med att jag fixar i ordning mig innan jag går till skolan( i förebyggande syfte, vill inte bli stämd för förargelseväckade beteende), men ärligt, jag är inte 165 hög och väger 45 kilo. Jag är 176 cm lång och väger en bra bit över 70 kilo, men inte fan rullar jag fram för det?
Jag vägrar gömma mig bakom bylsiga kläder, jag ÄLSKAR snygga figursydda tröjor, klänningar, you name it. Jag har burit och fött ett barn med den här kroppen, jag är jävlar i mig stolt över den, nej ännu bättre; Jag ÄLSKAR den..

Jag menar, titta vad jag hade i magen i nio månader? Kan man annat än älska den efter det?




Hej hallå.

2009-03-05 - 21:34:52
Guud vad jag är trött, herrejösses. Var i skolan och hade psykologi. Efter det åkte vi några stycken och käkade lunch! Efter detta åkte jag och Sandra till tygladan där jag hittade en jätte sött tyg med nalle puh på, jag köpte en meter för jag skall göra en söt canvas tavla till Frejas rum! Köpte även ett par vattentäta vantar till henne, hon har redan två par på dagis så det kan vara bra att ha här hemma!

Åh, nu hittade jag ett sånt frågeformulär som jag tycker är skoj..

DIG:

1. Hur lång är du? - 176
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Rik
3. Vad pluggar du? -  Komvux
4. Har du långt hår? - Ja.
5. Vilken hårfärg har du? - Mellanbrunt
6. Sminkar du dig? - Ja
7. Har du haft sex senaste månaden? - Ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Gråa och vita.
10. Har du kysst någon idag? - Ja

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Det går inte att svara på
3. Hur många syskon har du? - 2
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - Kommer du hit idag?
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Oj, svårt.
6. Hur många ställen har du bott på? - Frändefors, Vänersborg(5 ställen)
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Ingen.
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Men vilka frågor?
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - För några veckor sedan.

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - idag.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Oj, det måste varit Sandra.
3. Har du kysst nån kompis? - Ja.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Nej
5. Vem har du varit kompis med längst? - Tanya
6. Vem känner dig bäst? - Tomas
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Ett par månader
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Nej.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Nej

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - Svarta strumpbyxor, svart pennkjol och en vit tröja.
2. Har du bytt om idag? - Ja.
3. Favoritklädesplagg? - Leggings helt klart!
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - Jeans, piketröja och röda hängslen, MUMS!
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Jepp.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - HELL YEAH! Mina härliga spontanköp!!
7. Har du handlat kläder genom internet? - Japp.
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Haha, jag har aldrig behövt ljuga :P
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? -
Manchester rock! FYFAN
10. Vad använder du för skor? - Jadu, det är en del, men nu använder jag mest mina uggs.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja, om de hade förtjänat det.
2. Klä dig annorlunda? - Oja.
3. Vara dig själv? - Nja, folk hade nog blivit lite avskäckta då.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Ja, helt klart!
5. Fisa inför din pojk/flickvän? - Haha, klart. Här bajjar vi med öppna dörrar :D
6. Pierca dej? - Ja, har ju några stycken.
7. Ge dig på utmaningar? - Ja, om de tillför mig något.
8. Ha sex på offentlig plats? - Ja...
9. Vara omogen? - Omogen är mitt andranamn.
10. Äta små kryp? - Nej, fytifanken.


RANDOM:


1. När åt du senast och vad? - 2 sekunder sedan, tuggumi.
2. När tuggade du tuggummi senast? - Nu
3. När var du på semester senast? - I somras, i Grebbestad :D
4. Vilken färg är det på din tandborste? - En rosa och en lila.
5. Är ditt hår tråkigt? - Inte nu längre, när Tosse har klippt mig!
6. Vad har du för påslakan just nu? Vita.
7. Vem såg dig naken senast? - Tomas.
8. Hur ofta duschar du?  - Jadu, det beror på.
9. Gillar du hiphop? - Haha, nej.
10. När ska du gå och lägga dig? - Snart..







10 minuter, 300 kr.

2009-03-04 - 23:46:21

Allt såg bra ut med Tomas öga och på vägen hem blev den en tur på IKEA, hell yeah :) Köpte en säng lampa till Freja, lite plastmuggar, några ljushållare, ett underlägg att ha på köksbordet vid Frejas plats. Jag har också köpt lite nya blommor in till sovrummet och till köket, jätte fint! 
Nu skall det bli skönt med helg också, bara torsdag fredag kvar och sedan är det ledigt! Jag funderar på om vi skall hitta på något hela familjen, åka på museum eller något kanske? Någon som har något bra tips?

Nu börjar det även närma sig Frejas födelsedag. Vi har bestämt att ha släktkalset dagen innan, hon fyller ju år på en måndag, det blir kanske svårt för alla att ta sig hit då eftersom det är jobb och grejer. Mamma får sköta "cateringen", haaha, men tårtan skall nog jag och Tomas fixa! Barnkalaset har jag inte riktigt bestämt när det skall vara ännu, det går vattkoppor på Frejas avdelning så det kan hända att hon får det snart och då är det kanske dumt att smitta ner barnen vi bjuder, de flesta går ju inte på hennes dagis nämligen. Jag har iallafall planerat vad det skall vara för tema, hon älskar ju nalle puh, eller ja "mamma puh" som hon säger, så jag köpte papperstallrikar, muggar och annat i Nalle Puh tema, så otroligt sött! Jag tänkte också försöka mig på att baka en tårta som ser ut som Tigger.., ja det återstår väl att se hur resultatet blir.


Dålig uppdatering..

2009-03-04 - 06:46:02
Men vad jag är dålig på att uppdatera! Det skall bli bättring på det där!

Igår kom Sandra och Linus förbi en sväng så ungarna fick leka! Sen så åkte de hem och jag natta Freja. Sen kom Sandra tillbaka och då åt vi kycklingsallad, tittade på Desperate Housewives och masserade varandra :) Haha, vad homoerotiskt det lät..

Idag skall Tomas på återbesök på Mölndals Sjukhus, han transplanterade ena hornhinnan för 4 månader sedan. Så, det blir en liten roadtrip på e6:an för mig och Tomas idag då!

Fick hem de nya kläderna som jag beställt till bla Freja igår, jäklar vad fint det var! Idag skall hon ha på sig en polotröja med en tunika över och ett par leggings, det är jätte sött!

Jag fick även hem en svart skjortklänning och en svart väst som jag beställt till mig själv, liiiite, liiiiiiite för smått för min smak, men inget som man lägger märke till.

Nej, nu skall jag försöka få min dotter att vilja ha två hårspännen i håret, det är inte alltid det är populärt :P

P u s s

Sjövilda barn

2009-03-03 - 06:57:24
Blä, jag är så himla trött!! Jag har sovit mindre än 5 timmar, jag känner mig inte allt för ball alltså! Men jag tänkte att efter Freja lämnats på dagis skall jag lägga mig i sängen igen, guud vad skönt och denna vecka är det Tomas som lämnar på dagis. Men, jag går upp ändå, behöver ju kolla så att hon får på sig rätt kläder, killar brukar inte ha den där förmågan att matcha ihop saker och ting :)

Tja, annars kommer väl min dag bestå av att städa lite här hemma och framförallt få lite pluggat! Ikväll börjar Desperate Housewives, Sandra kommer  hit då, det blir mys och förhoppningsvis massage :) Vi brukar ha det 1 gång i  veckan, en tjejkväll, bara hon och jag!

Nej, nu får jag hjälpa min karl att ta på min unge sin overall, hon är sjövild :)

P u s s

Sådär ja..

2009-03-03 - 01:35:34
Nu har det äntligen blivit lite ordning på bloggen! Stort tack till Lina (linafie.blogg.se) som hjälpte mig en bra bit på vägen!
Idag har det varit chill, var i skolan på samhällslektion, lyssnade på redovisningar. Sedan åkte jag och hämta Freja på dagis och vi åkte hem och käkade lite smörgåstårta som jag hade köpt!

Det blir inte så mycket bloggande idag, får skriva mer imorrn!

P u s s

HJÄLP!!!!

2009-03-02 - 01:30:03
Men faan vad arg jag blir! Har suttit med min jäkla design till bloggen i timmar nu och jag får det INTE att fungera!
Är det någon, NÅÅGON?? som vill hjälpa mig att få till det med headern som jag har nu, fast utan den vita ramen, en svart bakgrund och svart text! BLÄ! SUCK!

Piercing.

2009-03-01 - 00:15:08
Tjoho, nu har jag piercat mig! Och fan vad bra det blev!


:)

God natt!
RSS 2.0