Lite härliga bilder

2009-04-29 - 21:56:07


Dagar kommer och går..

2009-04-29 - 21:19:37

..med många minnen som består :-)

Idag har det varit en härlig dag. På förmiddagen umgicks jag med min mamma. Vi var och kollade lite i affärer och var inne på Blomsterhallen. Efter att jag kört hem mamma åkte jag och hämtade en glad skrutt från dagis. Vi åkte hem och lagade lite stuvade makaroner med stekt falukorv. Vi kikade lite på tv och sen tog Freja en dusch. Efter det gick vi och la oss och läste några Max och Molly böcker. Freja somnade vid 8tiden.

Nu sitter jag här och slappar framför datorn. Jag sitter och kikar lite hårtrender för -09, jag skall ju iväg och klippa mig imorgon och jag kan säga att jag är verkligen sugen på en förändring. Som jag har förstått det så är det långa längder och naturliga färger som gäller i år. Lite bohem-style. Och, jag är så trött på att vara mörkhårig. Jag håller på att ljusa upp mitt hår inför sommaren, min dröm är att få till ett riktigt fint blont hår. Nu har jag ljusa slingor i håret och skall efter jag har klippt mig lägga i ännu mera slingor.
  Nicole Richie's ursnygga långa page är något jag skulle kunna tänka mig, om jag vägde 20 kilo mindre :-) Freakin' ursexigt är det i vart fall! Mjo, tål att tänkas på..Någon som har förslag?


Nej, nu skall jag göra ett bild inlägg oxå, så ni får ta del av alla mina fina foton från dagarna som gått!

Puss

Bloggtorka.

2009-04-29 - 11:54:08
Nu harj jag haft en rejäl bloggtorka vill jag lova. Det har blivit ganska många sådana "torkor" nu det senaste, men jag känner att jag inte hinner skriva något vettigt. Det är tusen saker som jag grejar med här hemma. Jag fixar i ordning vår trädgård inför sommaren. Plockar, rensar och planterar - Inte alltid det roligaste arbetet, men resultatet blir bra.
Jag har grävt upp en ny rabatt vid huskanten på baksidan och planterade in lite perenner. Jag skall nog ut och kika lite i blomsteraffärer ifall jag hittar några fina ettåriga växter att sätta också.

För övrigt skall jag och min syster iväg och klippa oss imorgon. Vi har nämligen världens snällaste mamma, som tyckte att vi behövde klippa oss, så hon betalar våra klippningar! Vi var även iväg i söndags till Överby en sväng och då köpte mamma mig en ny svart jeanskjol från Gina Tricot och ett snyggt nagellack från Mavala.

Nu pratade jag med min syster, så nu skall vi faktiskt iväg till Lindex på hennes lunch!

Puss hej

:)

2009-04-24 - 13:20:37

Vill ha!

2009-04-23 - 21:40:58

Asos.com;

 Asos braces shorts ca 340:-
 Asos little rose piped dress ca 400:-

mmmm vill haa


Nervös.

2009-04-23 - 13:47:36
Goddam, jag är nervös! Jag skall nämligen på en arbetsintervju idag! Det gäller ett semestervikariat som habiliterings assistent på ett boende. Jag är verkligen helt sjukt nervös! Men, jag får dra på Pollecharmen, så får vi hoppas att det går vägen :)

Herregud, det är en timme kvar!!!!

hej

Loppis!

2009-04-22 - 20:29:19
Nu har jag och Tomas bestämt att vi skall åka till Ullared i slutet av maj. Vi kom överens på att vi båda skall försöka få ihop så mycket pengar som möjjligt. Tomas skall därför jobba över ca 40 timmar och jag håller på att samla ihop saker här hemma. Jag har nämligen tillsammans med Sandra bestämt att vi skall sälja saker på loppis. Så nu på lördag är det bagagelucke loppis på Sanden i Vänersborg, 9-14, kom dit och fynda heminredning, barnkläder och annat :) Pengarna som jag tjänar ihop läggs undan på vårt "ullaredskonto" :) Det skall faktiskt bli ganska roligt! Får hoppas på att det är gott väder bara, inte roligt att stå ute i ösregn!

Jag rensade i förrådet och hittade hur mycket saker som helst! Hittade en jeans jacka till Freja bland annat, så nu slipper jag titta efter det. Men, jag förmodar att de har något sådant på Ullared och då kan jag väl inte motstå att köpa :)

Nu skall jag sätta upp nya gardiner i köket och röja undan lite här hemma.

Gårdagens outfit!

2009-04-22 - 07:29:44

Igår hade jag en grå kofta med trekvartsärm från Gina Tricot, ett vitt linne från H&M, svarta chinos från Gina Tricot och vita, låga skor från Din Sko.

God morgon

2009-04-22 - 07:26:39
Jag brukar vakna av att solen skiner in genom persienerna, men nu är det allt bra trist väder ute? Förhoppningsvis klarnar det upp under dagen.

Igår var Amelie och Sandra här. Vi hade vår veckoliga myskväll med Desperata hemmafruar, godis och massage :) Sandra slingade även mitt hår. Det blev super bra, men jag vill nog ha ytterligare mer slingor. Jag får se vad som blir över efter att räkningar och sånt är betalda, det kanske räcker till en klippning och slingning på salong? :)
Innan vi hade myskväll här hemma var vi ute på Överby. Vår dator var färdig från service så jag var inne på elgiganten och hämtade den. Efter det gick vi och kikade i affärer. Gud, det finns så mycket fint nu. Gina Tricot har verkligen så mycket fräscht! Jag får göra ett kollage någon gång, så kan ni få se vad jag tycker är värt att satsa på i sommar :)


Freja skall snart iväg till dagis. Hon tittar på Dora- Utforskaren, på Nickelodeon Jr. Freja gillar verkligen Dora. :) Fast. Totte filmen slår allt i hästlängder. Hon kan seriöst titta på Totte hur mycket som helst verkar det som.




Förresten, jag väntar på ett samtal... :) (berättar när jag vet mer :) Det känns spännande och lite pirrigt faktiskt.


Pauline

Bilder..

2009-04-20 - 12:57:49
Detta får bli ett bild-blogginlägg. Det är bilder från förraförra helgen och nu i helgen!

 Två påskärringar!

 Freja påväg till mormor och morfar

 En av förra veckans outfits!

 Freja tar sig en ridtur på hästen här hemma innan vi åker till Skansens gård

Skansens gård!

Helgen som varit.

2009-04-20 - 07:32:08
Idag skall jag försöka hinna att ladda upp helgens bilder..

I fredags kom Jonty hit på kvällen och grillade. Det var kul! Vi satt däremot inne, för det var ganska kyligt ute.

I lördags var vi iväg till Skansens gård, ligger mot Väneryr. Där var det gårdsmarknad med ponnyridning! Gissa vem som red? :) Freja var helt salig när hon satt på hästryggen. Vi har fått en liten hästtjej vill jag lova!  Hon har ridit ett par gånger innan faktiskt och det har alltid varit lika uppskattat. - Freja älskar hästen, som hon brukar säga :)

I söndags åkte vi till min syster en sväng. Tog en fika och tjata lite. Jag och syrran kom överens om att vi skall hjälpas åt att gå ner i vikt nu. Jag har cirka 10 kilo som jag vill bli av med. Så nu skall vi peppa varandra. Efter fikat ( haha, vi skall köra igång bantningen idag :) åkte vi till syrrans nya hus som ligger i Skoftebyn. De håller på att renovera där nu, min pappa var där och slipa i systerdotterns rum. Freja blev jätte glad när morfar var där :) Han är ju en favorit!

Nu får det räcka med update, jag skall alldeles strax cykla iväg med Freja till dagis!

Sanningen.

2009-04-16 - 23:51:03
Jag har då fan igen lust till något just för tillfället, känner jag. Tänk vad skönt det hade varit att bara slippa alla krav och måsten som finns dagligen i tillvaron? - Nej, men du Tomas, jag struntar nog i att gå upp idag, kan inte du vara skita i jobbet och bli en hemmaman istället? Schyssta? Inte det, nej?

Gud, har jag börjat bli bitter? Kommer jag bli en lönnfet surkärring med sönderblonderat hår och en otänd cigarett i käften, som hela tiden klagar över att inget gått min väg och det är därför jag sitter här i min husvagn på någon all season camping? Är mitt öde att bli en bitterfitta?
Seriöst, vad skall jag göra med mitt liv? Jag känner att hela den här grejen med plugg och fanskap inte riktigt fungerar. Jag behöver ett jobb. Men vem fan anställer en outbildad 23 åring i dagens samhälle?

Det är inte bara min framtida karriär som jag sitter och grunnar över. Mitt sociala liv då? Ja, vart tog det vägen? Helt plötsligt har jag blivit en osynlig människa, eller ja, jag gör mig själv osynlig, för jag orkar verkligen inte med dramatiken i den här underbara staden som jag bor i, - alla har ta mig fan en åsikt om allt och ingenting. Det utspelar sig små "våra bästa år" draman lite här och var faktiskt, det är bara att följa de lokala bloggarna/bilddagböckerna. Det må vara roande, men i längden blir det förbannat tröttsamt och man funderar över vad dessa människor säger om mig. Någon åsikt måste ju finnas eftersom allt annat mellan himmel och jord berörs. Nej, men usch vad jag låter negativ.

Nåja, jag må vara osäker på mycket i mitt liv, men en sak är jag jävligt säker på. Min familj, min dotter och man är min trygghet och jag älskar dem högt och jag skulle inte vilja byta mitt liv med dem mot något annat i hela världen.


/ Pauline

tråk tråk

2009-04-16 - 00:58:12
Hur vet man vad man vill göra i livet? Vad skall man göra i livet? Ååh, jag är så jäkla trött på att ha det såhär. VARFÖR KAN JAG INTE BARA BESTÄMMA MIG? Vad fasen vill jag göra? Ja, en sak kan jag ju vara säker på; Jag behöver ett jobb. Plugga är inte min grej alltså. Men detta är min grej, värdelös info att slösa tid på att sitta och svara på..


Lovar du att vara ärlig? Ajjemän

Du heter:
Emma Pauline K Gould

Smeknamn: Polle, Pööl

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Enya- Angels

Beroende av: Min familj, lycka

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon

Vad säger du för att imponera på någon?: Hörru, jag har en sketa snygg volvo, skaru me en sväng elle??
Hur imponerar man på dig?: Genom att vara en tuffing på ytan, men mjuk inuti :)

Brukar du skratta för dig själv?: Haha, JAA!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: inget som jag vill dela med mig av.

Var bor du?:  Vänersborg, Onsjö

Trivs du där?: Ja, det gör jag

Äger du några converse:  Yes, ett par rosa

Sprit, cider, vin eller öl: Cider, dock dricker jag väldigt sällan.

Brukar du bli för full: Nej

Vad har du för mobil operatör:
Tre

Är du allergisk mot något: ja

Har du haft sex idag: Ja

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Vem ringde du senast?: Tomas

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Oj, det minns jag inte, jag älskar dig?

Antal timmar sömn inatt: 3 kanske?

Sov du ensam: Nej.

Brukar du komma i tid: NEJ! Jag är nästan alltid sen, fy!

När mår du bra:
När jag är med familjen, när saker och ting är städat och fint :)

När blev du fotad senast: En vecka sen kanske?

Hur känner du dig nu: Väldigt ledsen.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vitt och rosa

Tycker du om fötter: Nej, usch nej!

Vad saknar du:
Pengar

Hade du en bra kväll igår: Ja

Favorit dryck på morgonen:
Juice

Rakar du benen:
Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: För sen
Är du blyg?
: Nej för fan!

Sysslar du med någon idrott: Går på toaletten

Vill du hellre ha mail än brev: Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja, jag har själv upplevt det med Tomas

Har du spytt offentligt: Ja

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Tjuvlyssna :)

Är du nöjd med ditt liv: Ibland

Vad gör du i morgon: Försöka rycka upp mig lite!

Vad längtar du till?: SOMMAR

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja.

Vad använder du för shampoo?: PHC

Vad är det finaste du fått?: Min dotter Freja

En speciell dag du minns: 16 Mars

Hur gammal är du: 22, fyller 23

Tycker du om någon just nu: Oja!

Du samlar på: Kläder

Gröna eller röda äppeln: Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sandra, Tomas, Tosse

Gillar du golf: Nej

Vilken tid gick du upp idag: Vid sextiden

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu:
Ja

Är det okej att gråta: ja

När grät du senast: För en stund sedan

Bär du glasögon eller linser: Ibland

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: 6, om jag inte har sovmorgon, då blir det runt 8 halv nio

Har du piercing: Ja, ett antal

Vill du gifta dig: Jag är redan gift

Vill du ha barn: Jag har redan barn

Solar du ofta: Så ofta det ges tillfälle.

Är du bra på att laga mat: Ja, ärvde min mors mat-talang

Är du flygrädd: Ja

Hur vig är du: Inte alls vig

Är du musikalisk?: Hahahahahahaha NEJ, jag pratar ju som Fran Fine i tv-serien Nanny, tänk er då mig sjunga!

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: 88:an

Tror du på ett liv efter döden: Kanske

Tycker du om sushi: Ja

Vad äter du helst när du ser på film: Mina älskade lösviktstuggumi

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du tandläkarskräck: Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Ibland, när jag inte mår bra.

Hur ofta tränar/motionerar du: Inte så ofta alls

Senaste låt du hörde: någon med nelly furtado

kuuul

Arsleväder!

2009-04-14 - 11:33:00
Idag är det skitväder igen, blä! Men skall ut och påta lite i trädgården ändå! Skall plantera lite perenner.
Tomas åker till jobbet tidigare idag, han börjar vid två men åker vid halv ett! Lite tråkigt att vara ensam, men jag har mycket att göra ändå! :-D

Ikväll kommer tjejerna hit på lite myskväll, det är ju dubbelavsnitt av hemmafruarna :-) Jag är sugen på att göra kycklingsallad, hade det varit något? Jaja, får höra med dem senare.

Nu blir det Hem till gården :)

Förkylning

2009-04-13 - 20:30:49
Jag HATAR att vara förkyld. Det är nästan värre än magsjuka. Men bara nästan :-)

Igår grejade jag i trädgården, rensade rabatter och krattade löv. Freja cyklade lite!
När jag fixat färdigt i trädgården tog vi oss en cykeltur till kiosken här på Onsjö och köpte glass! Mysigt!

Idag åkte vi till Frändefors och passade mamma och pappas vovvar medan de åkte och hälsade på min farmor i Åmål!
Vi har verkligen varit ute hela dagen, gud så skönt!

Senare ikväll hade jag tänkt ta mig en liten spatimme, med hårinpackning och fotbad!

Påskbrev i mängder!

2009-04-11 - 18:32:44
Idag har det varit tillåtet att äta godis heela långa dagen :-)

Vi har varit hos mina föräldrar och ätit påskmiddag. Det har varit helt underbart väder, 18 grader i skuggan!
Freja har varit påskkärring och bytt påskbrev med sina kusiner. Det är roligt att fira högtider, men vad skönt det är när man kommer hem till lite lugn och ro igen. :-)


Camilla kommer inte och fixar mina naglar idag, hennes elfil har gått sönder och hon hade inte tagit med sig manuella filar. Förhoppningsvis blir det en tur till Grebbestad för min del någon dag nästa vecka. Då hade man kunnat ta en fika och sedan hade Camilla fixat mina naglar! Ja, vi får helt enkelt se hur det blir!

Freja och Tomas tar ett bad, hon behöver det vill jag lova, efter att ha varit ute hela för- och eftermiddagen.
Jag skall göra lite kvällsmat till henne med nybakat bröd och oboy tror jag och sedan blir det att göra i ordning i hennes rum för natten. Det är Tomas tur att natta henne idag och då skall jag bara sätta mig vid tvn och slappa!

Jag kommer lägga in kort från dagen vid ett senare tillfälle.


Love, love, love!

2009-04-09 - 22:51:39

Vilken underbar kväll! Vi lämnade Freja hos hennes farmor vid sextiden och åkte in till stan. Vi åt en tvårätters middag inne på New Place och åkte efter det till Maxi, där Tomas köpte mig ett halvkilo av mina absoluta favoriter, tuggumi i lösvikt! Nu sitter vi här hemma och myser framför tvn. Det är ganska otroligt, hur mycket man kan älska en annan människa. Tomas är en sån otrolig människa. Han är snäll, givmild och omtänksam. Han är världens bästa pappa, en pappa som alltid vill vara med, vara delaktig och finnas till för Freja. Han har ett stort hjärta och jag älskar honom så, han gör mig stolt varje dag!

När vi hämtade Freja från dagis idag möttes vi av en liten påskkärring! Jag höll på att smälta, min fina tjej! Vi tog en liten cykeltur hela familjen innan vi åkte hem och åt korv med bröd.
 My heart belongs to you!
 Doktor-mamma är på besök!
 Kvällens outfit: leggings med spetskant, Gina Tricot, Klänning, Gina, Vit cardigan, Ellos?
 livet med dig...
 ... är underbart!


Over and out!

Emmerdale!

2009-04-09 - 11:43:04
Vaknade halv elva idag, efter att jag hade vart uppe med Freja. Tomas cyklade med henne till dagis idag! Nu går jag här hemma och väntar på att Hem till gården skall börja, seriöst, att man kan vara så lost på ett tv-program, I loove it! :-)
Efter att Hem till gården slutat blir det till att storstäda Frejas rum, jag skall också försöka få ordning på alla hennes tre biljoner leksaker. Den ungen har varken brist på saker eller kläder vill jag lova! Men, så är det när man har en shopping galen mamma!

Tomas har ju fixat så att vi är barnlediga ikväll och även bokat bord på en resturant i Trollhättan. Jag tänkte faktiskt höra om han var sugen på att bowla efter middagen! Gå en sväng till Buddys, dricka lite av deras jordgubbsmilkshake ( helt jäkla gudomligt god, om man tar det alkoholfri ) och bowla järnet! Det hade varit jätte skoj tycker jag! Jag får ta och höra med honom när han behagar att stiga ur sängen, min sömntuta!

Vädret är lika tråkigt som igår, men det är inte direkt kallt, så man kan nog vara ute och påta lite i trädgården idag också, förhoppningsvis!

Oj, nu börjar visst hem till gården snart!

Puss

Min dag so far..

2009-04-08 - 22:19:28

Ikväll var det grymt jobbigt att natta Freja. Hon vet verkligen vilka knappar hon skall trycka på för att få mig att tappa humöret!! Min lilla skrutta, som hon kan bråka, ojoj :-) Men, tillslut somna hon allt. Åh, jag blir så ledsen, jag vill inte bråka med henne, men vad skall jag göra? Inget vi gör hjälper, det är samma visa varje kväll, en massa stå på huvudet, hoppa i sängen, rulla runt, klappa händerna, skrik-sjunga, dricka vatten, vill inte ha pjyamas, dra i håret på mamma, slåss i ansiktet osv.. Vi har prövat med att ignorera det, men då fortsätter hon tills hon får en reaktion. Vi har försökt med att prata lugnt och förståndigt, ingen förbättring och just nu blir jag bara arg, jätte arg. Då blir hon ledsen, men efter 2 minuter är det likadant igen. Jag pratade lite med henne nu innan hon somnade och berättade att jag blir arg när hon bråkar och slåss. Hon klappade mig på kinden. :-) Sen viskade jag i hennes öra och frågade om vi var kompisar igen och då svarade hon "Jaa" och sen somnade hon! Mitt troll! Jag älskar henne så otroligt mycket!

Imorgon har jag och Tomas varit tillsammans i tre år! Tomas har inte varit så duktig de föregående åren med att uppvakta mig, så denna gång hade han ju lovat att verkligen överraska mig! Men, jag är ju som jag är och kunde verkligen inte hålla mig tills imorgon, så nu har han avslöjat sin plan.. Han har tagit ledigt hela dagen imorgon, så först skall vi ha en lång härlig sovmorgon tillsammans efter vi lämnat Frejisen på dagis. Sen har han ordnat barnvakt till kvällen och bokat bord på New Place i Trollhättan vid sju! Efter det skall vi åka hem och ha en myskväll med godis framför tvn! Hihi, nu ligger han och surar framför nyheterna, han ville ju överraska mig :-)

Idag har jag storstädat vårt sovrum, passade även på att skura golvet i köket och vardagsrummet igen! Gud vad skönt, nu är det bara Frejas rum kvar, sen är jag färdig med vårstädningen här hemma! Jag skurade även trappen och plattorna ute. Tja, sen kom Tomas och Freja hem och då var det bara att ställa sig och laga middag :-) Efter detta stenslockna jag i soffan ett tag, jag var helt färdig!

Förresten, vi har en ny kökslampa, supersnygg! Slänger in en bild någon dag!

Nu blir det bingen!

Fågelopera

2009-04-08 - 07:26:54
Tråkigt, idag vaknade jag inte av att solen lyste, men däremot så höll fåglarna hov utanför!

Idag hade jag tänkt storstäda vårt sovrum, tvätta igenom överkast och sådant som man egentligen gör alldeles för sällan! Men, som jag säkert skrivit 20 ggr innan, det är SÅ skönt med nystädat.
Jag skall även plugga. Jag kan helt säkert säga att jag städar mycket hellre än att sitta och plugga, så roligt tycker jag det är! BLÄ

Oj, nu är klockan mycket. Får klä på Freja hennes ytterkläder och trampa iväg på cykeln tror jag!

Pyntelipynt..

2009-04-07 - 20:36:38
Jag håller på att påskpyntar här hemma! Tjusigt värre med en massa fjädrar över allt :-)

I förmiddags var jag iväg med Frejas dagis till Vänersborgs museum, det var så himla roligt och alla barnen satt som små ljus i bussen dit och hem. Efter att jag kommit hem åkte jag iväg och hämtade min mamma. Vi åkte och handlade lite mat och kikade lite i blomsterhallen. Fick med mig en blomma att ha på bordet och ett par trädgårdshandskar. Skönt att ha handskar, får så mycket skit under naglarna annars ;-)

Puss

Goodmorniiing sweet, sweet suunshiine!

2009-04-07 - 07:16:46
Nu skall jag snart cykla iväg och lämna Frejisen på dagis! Idag skall dem till Vänersborgs museum på en utställning som heter "Kan själv", man har alltså byggt upp små rum med massa spännande i att utforska! Jag skall faktiskt åka med! Det skall bli jätte kul! Vi har fått instruktioner att hålla oss i bakgrunden, det är barnens självständiga lek som är i fokus.

Igår blev det ett härligt fotbad. Det är så gott att fixa i ordning sig själv ibland och fötterna glömmer man ju oftast av! Men nu skall är de fina och fräscha inför sommaren. :-) Jag behöver klippa mig nu också. Jag vill också lägga in massor av tunna, blonda slingor i hela håret. Det får det att se mer levande ut tycker jag! Vi får se i slutet av denna månaden. Det skall ju åkas till Ullared också och där brukar det gå åt åtskilliga tusenlappar. Skulle egentligen åkt idag, med min vännina sedan hundra år tillbaka ungefär :-) Dock var räkningarna för många och pengarna för få denna månad!

Nu skall försöka komma iväg, min dotter kikar på Dora, utforskaren, på tv. Men, vi skall ju cykla så då blir det nog inga problem med att slita henne från tvn.


Puss

Grilltajm!

2009-04-06 - 21:06:01

Nu sitter jag här och försöker få till ett CV och framförallt, få till mitt personliga brev. Jag skall söka en tjänst på Ur&Penn i Uddevalla på Torp! Det är alltid svårt att få till det bra. Funderar på om man skall skicka med ett foto också kanske?

Jaja, anyway. Grillningen gick bra, lite brända korvar bara, men det överlever vi allt! Jätte härligt var det. Upptäckte däremot att jag måste tvätta en av altanväggarna vi har på baksidan, super skiten var den!

På lördag kommer Camilla och fixar mina naglar, skall bli härligt att bli ompysslad! Längtar tills hon skall börja breeza tånaglar, då är jag gärna testperson :)


Nu blir det cityakuten och fotbad :)

Städa is life!

2009-04-06 - 15:50:48

Alltså, finns det något mer underbart är doften av nystädat? Jag ÄLSKAR det! Har precis storstädat badrummet och det känns underbart fräscht :) Trots att jag alltid klagar på att det känns som om jag inte gör annat än att städa här hemma, så är det en värt det, för jag hade inte klarat av att bo i misär. Ordning och reda gillar vi :) Hade inte heller velat ha ett rörigt och skitigt hem för Frejas skull. Sen skall vi väl inte säga att det är kliniskt rent här hemma, men damsugning, undanröjning och diskning varje dag och sedan stor städning en gång i veckan, det tar inte långa stunden! Vi har ju oxå ett ansvar nu när vi har Freja. Lär hon sig tidigt från oss att vi städar och håller efter ger det förhoppningsvis ett bra intryck på henne och ger henne något hon har nytta av när hon blir äldre och har ett eget hushåll!

Nu blir det grill med farbror Jonty!

:)

2009-04-06 - 11:44:05

På torsdag har jag och Tomas årsdag! Han har lovat att överraska mig som jag aldrig blivit överraskad förut, hahahaa.
Ja, vi får väl se vad han hittar på för något!


Nu skall jag duscha och göra mig i ordning, står här i myskläder och känner mig allmänt ful och ofräsch! :-) Men först, Hem till gården! Detta är världens bästa tv-serie! :-D

Godmorgon!

2009-04-06 - 06:52:51

Freja kände för att gå upp strax efter fem imorse, men Tomas stoppade om henne i vårt sovrum innan han åkte till jobbet och då låg hon kvar och mös fram tills klockan var kvart i sex, sen vart det fullt ös igen! Jag gav henne lite fruktsallad som jag gjort i ordning igår förmiddag. De äter frukost vid 8 på dagis, det kan vara gott att få lite i magen innan, eftersom hon gick upp så tidigt.

Jag fick ju en cykel av min svärmor, den var vi och hämtade igår. Vi fixade lite med den och satte över Frejas cykelstol, kanon snygg blev det :-) Igår var vi på en liten premiär cyketur och plockade videkvistar. "Mamma cykla jätte fort!!", sa Freja! Jag tänkte faktiskt att vi skulle ta cykeln till dagis nu när jag lämnar henne.

Igår kväll åkte jag till Sandra, vi hade en liten myskväll med grönsaker och dipp. ( jodå, det fanns allt godis också)
Sandra, Jonny och Linus flyttar hit till Onsjö snart, de har fått ett radhus några gator längre bortfrån vårt. Det skall bli jätte kul, då kan vi börja samåka mer och spara in på bensin! Vi har samma schema i skolan och vi båda veckohandlar en gång i veckan, det blir nog kanon!

Nu får jag ta på min lilla tjej hennes ytterkläder och så får vi bege oss iväg!

Hej!

Fräknar é sött!

2009-04-04 - 21:53:11
Idag har det nästan varit sommar! Vi har varit uppe hos mamma och pappa i Frändefors hela dagen. Där har jag gått i linne nästan hela tiden! Gud vad skönt! Har fått lite färg i ansiktet, vilket inte är det lättaste för mig. Nu har alla fräknarna kikat fram på näsan också :-) Jag rensade ju ur mina garderober för ett tag sedan och fick en sopsäck full med kläder jag inte skulle ha, tog med dem upp till Frändefors, tänkte att min systerdotter Tea kanske vill ha något av det? Onödigt att slänga, det var ett flertal nya byxor, knappt använda, exempelvis.

Imorgon skall jag till Trollhättan och hämta en cykel. Min goa svärmor ger mig hennes, hon skall köpa en ny och hennes gamla är som ny, en monark damcykel. Jag blev jätteglad då jag inte alls tycker om den jag har nu.

Det får bli en tidig kväll för mig, då det är min tur att gå upp med Frejisen imorgon och vi har en ganska morgonpigg ung dam :-) 06.00 är det rise and shine i vår familj! Tidiga mornar är inte min grej egentligen, men vi får dela på det!

Tomas gick precis iväg till sin kompis Pampers. Pampers bor med sin familj i ett kvarter en bit bort, han skulle bjuda på lite whiskey och det är ju dumt att tacka nej till det! :-)

Nu, ett långt varmt och härligt bad.

Vår, härliga vår

2009-04-02 - 23:58:29
Men jösses, kan detta verkligen stämma? Är våren här? Det vore ju helt underbart om det nu vore så! Men, känner jag det svenska vädret rätt innebär det snö om en vecka drygt, precis lagom till att alla tagit fram vårjackor och satt på sommardäck på bilen. Visst är det så?

Jag har idag återigen njutit av det härliga vädret, var i stan en sväng och mötte upp Sandra och Linda. Vi gick in på Lindex en sväng och stod sedan ute och njöt av solen och pratade en stund. Efter detta åkte jag hem och började rulla och steka köttbullar som nu ligger i frysen, hemgjort är alltid bäst :-)

Imorgon skall jag hålla ett hyllningstal i Svenska C, jag är lite lagom stressad över detta då jag naturligtvis inte har förberett mig, inte ett dugg faktiskt. Sitter här och försöker komma på något bra att hylla, men det står still. Det skall nämligen vara ett hyllningstal öppet för allmänheten. Klockan tickar iväg och jag behöver verkligen sova. Behöver jag nämna hur lätt det vore att strunta i väckarklockan imorrn morgon?

Fredag eftermiddag får vi besök. Frejas gudfar med familj kommer och firar Freja lite i efterskott. Farbror Jonty kommer också en sväng, förväntar han sig kakor tro? :-)

Nu får jag fortsätta!

1 april

2009-04-01 - 22:46:22
Ännu en härlig vårdag! Idag har jag planterat nya vår blommor ute, lite penséer och mini påskliljor!
Hämtade Freja på dagis och sedan åkte vi till Trollhättan för att kika på min systers nya hus! Endel som behöver fixas men super mysigt var det!

Nu blir det ett härligt bad med ansiktsmask och hårinpackning efter en dag ute i solen!

:)
RSS 2.0