Jullov, som jag längtat efter dig!

2008-12-21 - 19:12:04

Äntligen lite väl behövt lov säger jag bara! Ska bli så djävulusiskt skönt med ledighet och jul :)


Idag har vi storstädat inför jul.

Vi var också iväg och skaffade en gran som vi klädde nu på kvällen, så himla fin blev den :)


Imorgon skall Freja till dagis, sen åker vi till mormor och morfar, för tomten kommer till berget där och tar emot alla barnens önskelistor. Sen så skall eventuellt Freja sova över hos dem, är inte riktigt säker ännu, hon är nämligen på dagis på tisdag också, men vi får se! Jag och Tomas skall iallafall ut på tisdagen och handla de sista julklapparna och all julmat, yes, dagen innan jul.


Igår var Emma och Jonty här och vi planerade för nyår, vi kom fram till att vi skall ha 80-talstema! :) Annars så tog vi det rätt lugnt, åt lite godis och chips!


Vi var också iväg till tomas syster på kalas, Karin och hennes gubbe Steve hade fyllt 35 så vi käka lite smörgåstårta och kladdkaka!


Nu skall jag sätta mig och läsa boken jag har fastnat i, Brunstkalendern, av Emma Hamberg.
Så jäkla bra!


Puss och Kram

Bankdag.

2008-12-19 - 16:05:59
Idag har vi varit på banken och satt in lite pengar. Sedan åkte vi till Apoteket, när vi kommer ut så kommer världens snällaste lapplisa och lappar mig inte, trots att jag stod fel, väldigt fel, Han berättade bara vad som gällde och så sa han God Jul! :) Jag var även i skolan och lämnade lite julklappar till mina tre lärare jag har, de var mitt uppe i personal julbordet!

Nu har Frejisen kommit hem från dagis, hon hade visst varit riktigt grinig idag, hihi, hon ärver sin kära moders humör!
Jag håller på att pyssla å dona lite här hemma, känns som jag aldrig blir riktigt nöjd, har bytt julgardiner 3 gånger i hallen redan, men nu är jag allt nöjd!¨

Imorgon skall vi vara hundvakt åt Sasha, min bästa vänninas hund. Ska bli så mysigt, har saknat min gosevovving.
Vi skall också åka en sväng till Tomas syster Karin och fira hennes och hennes mans födelsedag, med smörgåstårta, vilket aldrig är fel. På Söndag åker vi till mamma och pappa och hugger ner en gran som vi skall ha här hemma, fast egentligen brukar vi faktiskt köpa våran, de har så himla fina granar nere vid hamnkrogen. Men Freja kan nog tycka det är lite mysigt att följa med ut och hugga ner vår alldeles egna gran!

Ikväll skall vi nog bara ta det lugnt, Tomas kompis Jonty kommer förmodligen hit en sväng som han brukar, haha.
Kanske blir det lite chips eller något, förhoppningsvis.

Puss och Kram

En riktigt jävla jobbig dag!

2008-12-17 - 23:28:59
Ja, med vissa undantag.

Det börjar med att jag inte kommer i säng fören vid 02 efter att ha suttit och pluggat som en dåre. Klockan halv fyra vaknar Freja och kommer in och säger "Mamma!! UPP" Jag halvsover och Tomas försöker natta om Freja i vår säng, känner då hur hon gosar in mig med sin snuttefilt och lägger sin docka på mig "Mamma trött" säger hon och sedan somnar jag om, goa unge :)

Kommer til skolan vid 8 tiden efter jag lämnat Freja på dagis, är helt slut i kroppen för Sandra har varit så snäll och smittat mig med sin äckliga förkylningsbaskilusker. Har ett kompletterings prov, kul. Har efter provet ett möte med min engelska b lärare som säger att hon måste sätta IG på mig i kursen för att jag har svårt med grammatiken, jaha tänkte jag, tack så mycket. Jag kan tillägga att jag fick VG på det senaste nationellaprovet vi gjorde för några veckor sedan.

Möter Kenny och vi åker till donken och äter lite, jag tröstäter och Kenny segeräter (svinet får VG i hela kursen, BARA för att han slickar rump :)) Köper med lite mat till Sandra så hon inte misströstar och sätter sig i ett hörn och surar och åker sedan tillbaka till skolan. Sen så åker vi till Bohusläns Museum och det var superkul! Så mysigt och intressant att gå runt och kika, sedan hade de en liten presentshop med massa fina saker, köpte en julklapp till mamma.

Uääh, jag mår verkligen inte bra, är så jäkla förkyld och ni skall verkligen veta hur det är att heta Pauline och vara riktigt förkyld. Imorgon blir det att lämna Frejisen på dagis för att sedan åka till engelska lektionen som just nu inte direkt känns jätte lockande att medvara på.

Nu skall jag gå och lägga mig.

..och det tog förresten 2 timmar att natta Freja idag, yeeey, bra dag.

Natti natt

Nejnejnej.

2008-12-16 - 20:19:40
Fan, vilken allmänt jobbig dag det har varit. Huvudvärk och djävulskap och inte nog med det, DET ÄR INGET DESPERATE HOUSEWIVES IDAG!!! och som om det inte skulle vara slut på min miserabla tillvaro, nä just det, inget Brothers and Sisters heller. Stackars mig.

Vi åkte till Torpahallen för att Tomas skulle hämta ut en julklappa han beställt till mig (YEESS) och då tänkte vi att man kunde handla där också så vi slapp åka runt halva vänersborg. Jomenvisst, lite gurka, blöjor, glass och lite till, över 900 SPÄNN!! Jag höll på att trilla ihop på baken när jag såg vad det gick på, det måste fasen vara den dyraste affären ever.

Nu kom Sandra och ecstasy-hunden Maddox så nu ska vi se på tv(och plugga)

PussåKram

Skolan.

2008-12-16 - 11:16:46
Var iväg imorse och träffade studiehandledaren, bestämmde lite kurser och så som jag skall läsa nästa termin.
Är egentligen inte jätte peppad över att behöva plugga, men vill jag någonsin bli något så får jag nog sätta lite fart känner jag! Det kändes iallafall bra med de kurser jag valde.

Freja var för övrigt och klippte sig hos frisören igår, haha, det gick jätte bra, förutom att det blev tråkigt att sitta still efter ett tag men då får man improvisera lite. Hon blev jätte fin och det gjorde jätte gott för hennes hår.

Idag skall jag städa ur soptippen i bilen, för imorgon skall min historieklass åka till bohusmuseum och då har jag lovat att köra, så om vi ens skall komma in i bilen så får det bli en ordentlig rensning.

Nu skall jag hoppa in i duschen, börjar lektionen halv ett så jag får börja göra mig i ordning.

Puss och kram

Sova.

2008-12-15 - 22:25:43
Nu skall jag snart gå och lägga mig men först måste jag hitta ett par papper som helt spårlöst har försvunnit.
Det är väldigt mystiskt i vårt hem, för saker kan ligga på ett ställe i all evighet för att sedan, när man väl skall använda dem så är dem puts väck. Och när man har vänt hela stället upp och ner för att slutligen ge upp, ja då dyker dem upp med ett hånflin!

Jag skall iallafall till Komvux studiehandledare imorgon. Innan klockan nio, och jag som hade sett ifram emot min sovmorgon innan lektionen börjar halv 1.

Nej, nu får jag återgå till mitt letande.

YES!

2008-12-15 - 20:35:04
Weho, äntligen har jag skaffat mig en blogg!

Och säkra källor försäkrar om att bloggandet tillslut blir ett beroende! :)

Vi kan ju faktiskt ta och börja med en liten presentation av mig själv, så ni läsare(om jag nu får några) har en liten aning om vem jag är!

Jag heter Pauline K. Gould ( K:et står för Karlsson, mitt mindre "snygga" efternamn")
Är tjugotvå stadiga år gammal och är gift med min brutalt sexiga skinnskalle. Vi har tillsammans en superskrutta, som föddes i Mars-07 och hon heter Freja Valkyria.

Vi bor i Vänersborg(ca 8 mil från götet), i ett litet område som heter Onsjö där vi delar våra kvadratmeter med katten Casper och ute på vår baksida huserar den lejonhuvade-dvärgväduren Sixten.

För tillfället studerar jag på Komvux, där jag läser diversé kurser för att höstterminen -09 läsa till Hälso och sjukvårdssekreterare. Plugga är mindre kul enligt mig.

Annars är jag en stooor shopoholic, jag älskar allt som har med kläder, skor, väskor, smink och heminredning att göra!
Jag gillar också att pyssla här hemma, med blommor i trädgården å att fixa å dona inne.

Tja, det var väl lite om mig..
... kanske skall tillägga att jag är ganska högljudd, sprallig, halvparanoid, vimsig, flummig, lättirriterad och framförallt en riktig jävla SKVALLERKÄÄRRING!!!
RSS 2.0