FLYTT PÅGÅR

2010-06-27 - 14:33:04
Vi är nu klara med själva flyttandet. Nu är det uppackning som gäller :-)

Hej i huset!

2010-06-24 - 08:26:43
Godmorgon i stugan!

Jag kokar ägg och försöker få mina två sömntutor att vakna till litegrann. Idag har dagis midsommarfirande, tyvärr verkar vädret inte vara det bästa, men så är det ju alltid ;-)

Idag har vi lika mycket som igår att göra, bland annat skall vi åka och hämta en trailer borta på Humlans minilager. Vi ska även in till apoteket och hämta ut antibiotika till pissemissen. Han går här hemma och krockar i allt eftersom han har den stora tratten på huvudet. Han vill gå ut och är jättesur över att han måste stanna inne. Går runt som en osalig ande här hemma..


Sådär, nu sitter de två sjusovarna vid frukost bordet..

En dag av total stress

2010-06-23 - 23:42:49

Puh, vilken dag måste jag säga! Det har verkligen varit stress från morgon till kväll.
Det blev inte bättre av att vår ena katt, Casper, behövde åka till veterinären och tömma en gigantisk stor böld på var - Fy tusan vad jobbigt det är att se honom lida. Nu mår han som tur är mycket bättre, trycket lättade direkt när de tömde den. Nu har han börjat vakna till efter att de sövt honom. Han vinglar omkring med en stor tratt på huvudet. Snuckis är livrädd för honom, springer undan med svansen mellan benen så fort Casper närmar sig, som om han vore helt groteskt hemsk. Stackars pissemissen min ♥

Efter veterinärbesöket körde vi tillbaka Tomas till jobbet och jag och Loppan åkte och badade, som jag lovat henne tidigare under dagen. Vi åkte faktiskt ganska otippat till Nordkroken i Vargön (är en trogen Gardesanna badare :-) Men det var toppen, hade glömt av hur stort och bra det var där. Freja badade som en tok, hon älskar verkligen vatten den ongen! :-) Efter bad i sjön vart det dags för ett bad till, fast i badkaret denna gång ;-) Jag passade även på att klippa Loppans lugg, min lilla sötfis!

Nu: SOVA!

Snabbis

2010-06-23 - 20:37:34
Vi har precis kommit hem. Det har varit lite kris här då vi fått åka in akut med en av våra katter. Uppdaterar mer lite senare, måste få Loppan i säng!


You look so good..

2010-06-22 - 23:00:10
Sitter framför tvn och lyssnar på musik, samtidigt, haha. Det här med att göra en sak åt gången är inte min grej.
Jag är helt inne i programmet på 3:an, Polisstationen tror jag det heter? Man får iallafall följa den danska polisen.
De har ett helt annat sätt att hantera olika situationer i Danmark. De danska poliserna är mer.. brutala? Och i vissa förhållanden tycker jag de gör helt rätt. Sluta dalta med folk som inte kan bete sig!
Jag är helt fascinerad av polisen faktiskt. När jag var mindre ville jag bli polis. Nu kan jag ibland också känna att det hade varit något för mig. Men jag är troligtvis inte tillräckligt stark psykiskt för att klara det.
Men fyfan vad danska låter roligt, haha!

Jag har hunnit packa lite till idag. Jobbade ett par timmar mitt på dagen. Sen så kom min mamma och systerdotter med lite namnsdagfika. Jag har ju faktiskt namnsdag idag, eller nästan iallafall  :-) 


Nu kom hjärtat mitt hem från jobbet, lite tidigare :-)

Natti

Apan

2010-06-22 - 18:57:45
Det börjar tära på mig. All stress, allt trots och allt annat som skall fixas, donas och grejas med.

Nu är det dags att natta Loppan. Håll alla era tummar och tår att det går snabbt och smärtfritt idag!

Effektiva jag!

2010-06-21 - 20:25:06

Idag har jag varit effektiv må jag säga! Packat lådor, kört bort lådor till huset, klippt gräsmattan, vart inne i stan en sväng och köpt en liten födelsedagspresent som Loppan skall ha med till sin dagiskompis imorgon, rullat och stekt köttbullar, serverat middag, satt på en "tomtvätt" med ättika för att rengöra tvättmaskinen, satt Loppan i badet..

:-)

Såg att de hade börjat förbereda för tapetseringen i huset nu när jag var där borta, spännande spännande :-D


Måndag ny dag ny vecka!

2010-06-21 - 12:38:52
Det blev ingen Beck överhuvudtaget igår :-( Men det var nog bra för klockan var så mycket ändå. Vi hade aldrig kommit upp imorse annars :-) Loppan är på dagis och jag tänkte packa lite porslin och annat som finns i köket.
På midsommar flyttar vi ju ;-) Jag ser så mycket fram emot denna flytt. Det skall bli en härlig nystart i livet!

Jag hoppas att vädret håller i sig idag för jag funderar på att ta en sväng till stranden sedan när Loppan kommit hem från dagis. Men vi får se, jag behöver köra lite lådor och sånt också.. Tomas jobbar eftermiddag så han kan inte hjälpa till så mycket.

Jaa, dags att sträcka ut benen och göra lite nytta!

Ha en toppenfin dag och ta hand om er ♥ 

Det eller det?

2010-06-20 - 23:22:20
Tydligen vart det lite strul med filmen, så Tomas är och fixar en dvd-skiva så jag får väl passa på att skriva ett inlägg till då :-) Och det blir ett sånt där "Antingen eller" inlägg, sånt är lite kul tycker jag!

Vinter eller Sommar? SOMMAR
Guld eller silver? Guld OCH silver
Monarki eller republik? Monarki
Vild utekväll eller lugnt hemmamys? Hemmamys
Morgon eller kväll? Kväll
Öl eller cider? Cider
Dusch eller bad? Bada :-)
Rött eller rosa? Rosa
Volvo eller Saab? Volvo
Dubbeltäcke eller enkeltäcke? Dubbeltäcke, mysigast så!
Loppisfynd eller nyinköpt? Beror på, loppis tror jag
Sminkad eller osminkad? Osminkad
Tv eller dator? Dator
Ormar eller spindlar? Spindlar, helt klart. BLÄ för ormar!

Bortspolad

2010-06-20 - 22:56:03
Allt går på högvarv. Jag är trött.

Jag och Tomas ska fixa lite mysig "nattamat" och lägga oss i sängen, varva ner å kika på nya Beck filmen. Jag har surat en stund för att jag blev bortprioriterad förut, men så är det. Jag kommer alltid vara nummer två när det gäller airsoft ;-)

Dagen har först tillbringats här hemma där vi inte har gjort ett rent jota. Efter ett tag tröttnade vi alla på att ligga i soffan och sega så vi begav oss till Frändefors. Där har loppan levt rövare, Tomas har snickrat och jag har hittat massa fint som jag skall ta med till radhuset (gammalt vackert porslin och liknande)

Nu: filmmys!

Bröllop i Svensk regi.

2010-06-19 - 18:49:17

Visst var Kronprinsessan Victoria helt enastående vacker idag? Hon fullkomligt sken av lycka när de stod på kyrktrappen och väntade på kortegen som skulle föra dem till slottet och jag är så stolt att hon representerar Sverige. Många tycker att vi i Sverige skall avskaffa monarkin men det håller jag verkligen inte med om.
Jag tycker vi skall bevara denna fina tradition och vara mycket stolta över att ha en sådan fin kungafamilj.

Victoria verkar vara en ödmjuk, varm och jordnära person. Hon och Daniel är en perfect match tycker jag!
Härligt att se en man av folket som lyckats fånga en prinsessas hjärta :-) Lill-loppan tyckte det var superspännande att kika på bröllopet. Hon är ju väldigt intresserad av prinsessor och prinsar. Vi läser ofta Bröderna Grimm´s sagoböcker som ofta innehåller kungligheter och lyckliga i alla sina dar slut!


foto Scanpix

Loppis

2010-06-19 - 13:06:52

Har jag och loppan varit på idag. Vi åkte med mamma och pappa och jisses vad vi fyndade :-)
Jag hittade massa zink krukor och en jätte fin klätterställning till växter som man kan sätta i krukan.
*Nöjd*

Innan loppisen var vi i radhuset, visade mamma och pappa invändigt och min syster och systerson kom även förbi en sväng och kikade.

Nu skall jag packa in lite lådor och köra iväg till radhuset.. Imorgon och på måndag jobbar jag!

Tapetväljardags!

2010-06-18 - 13:25:43
Om en liten stund ska jag åka och hämta Loppan på dagis. Efter det åker vi och hämtar pappsen på jobbet och sedan bär det av till Colorama, där vi skall välja ut nya tapeter! Jag gissar att vi kommer bli kvar där ett tag. Jag är inte den bästa på att fatta beslut snabbt när det gäller sådana här säker. Tomas kommer bli mycket otålig och frustrerad misstänker jag ;-)

Men först en sväng ut med storfrallan på kissepromenad!




Sedär ja

2010-06-18 - 13:00:18
Det blev väl fint?

Lite mer mjukt och romatiskt. Lite mera jag :-)

Designbyte.

2010-06-18 - 11:52:12

Ny design är på G
Så ha överseende om det ser lite lustigt ut ett tag ;-)

Nyckel i vår hand

2010-06-17 - 17:34:20
Åh, om 30 minuter får vi nyckeln till radhuset :-) *LYCKLIG*

Sköna torsdag

2010-06-17 - 08:44:38

*Gääsp* Godmorgon på er sötnötter!

Solen skiner ute idag också, vilken lycka! Lilla Loppan sitter och käkar frukost framför Rorri Racerbil.
Vi skall cykla till dagis om en stund och jag har lite att pyssla med här hemma medan hon är där.

Igår efter dagis åkte vi till Frändefors en sväng, mysigt när det var så gott väder. Tomas och Tito skulle nämligen "snickra" lite också och de lånar min pappas snickarbo :-) 
De håller på att snickra något till deras gevär till airsoften. Fråga mig inte vad, det är i trä iallafall, haha.
Duktiga är dem i vart fall!

Nu ska jag påbörja dagen, dags att av sig pjyamasen!

 

Dopp i vänern

2010-06-15 - 20:37:41
Tänk vad skönt det är med sol och värme?

Vi packade picknickorgen och åkte till Gardesanna med tant Sara och Mattias. Loppan vart totalt överlycklig när hon fick se vattnet och av med sandaler och kläder snabbt som attan :-) Tomas och Mattias tog sig också ett dopp men jag och Sara nöjde oss med att sitta på klipporna och smaska vattenmelon. En riktig toppen eftermiddag.
Imorgon åker Sara och Matte tillbaka till Gävle. Men de kommer snart tillbaka och denna gången har de med sig flyttlasset ;-) Jag är överlycklig. Tänk att få ha min lilla Sara hos mig igen, underbart :-D

Jag är aningens trött nu och vi har en liten loppa här hemma som verkligen inte vill somna. Hon har strössel i benen säger hon. Vilka påhitt, allt för att få vara uppe lite längre.

Har någon kissat på din sockervadd?

2010-06-15 - 09:03:00
Godmorgon!

Vi har just ätit frukost och snart skall jag och loppan cykla iväg till dagis.
Idag ska jag beställa klipptid för Freja, det vill jag lova. Sedan blir det packa, packa och åter packa :-) Snart flyttar vi..

England

2010-06-12 - 20:58:53
Nu sitter hela familjen framför tvn, England-USA står för kvällens underhållning. Givetvis håller familjen Gould på England eftersom Tomas är halv-engelsk. :-) Världens bästa land rent ut sagt!
Jag är väl måttligt road av fotboll, det är därför jag har datorn i knät, haha. Lill-loppan, som fortfarande är vaken, kikar i lite böcker för tillfället.

Maten blev god och vi är riktigt mätta alla tre här hemma nu, det blev lite chokladmousse till efterrätt. Jag hade velat ha hallon till men vi hade inga i frysen så det fick vara.
Jag funderar kraftigt på att gå och lägga mig, är helt slut, som vanligt. Imorgon blir det en tur till Frändefors.

Godnatt

Men är detta den segaste dan ÄÄVVEER!?

2010-06-12 - 17:10:46
Nä dra mig baklänges vilken seg lördag! Fy, jag vill helst ligga i soffan och läsa en bra bok. Men det går ju inte, här hemma är det fullt ös och det ser ut som ett bombnedslag. Vi gick till en stor lekplats förut så loppan fick leka av sig lite, haha. Innan det hade jag varit inne på Erikshjälpen. Tycker det är jätteskoj att gå på loppisar! Jag fyndade 3 fina vita krukor, för 5 kr:-/st :-D

Tomas är faktiskt iväg och handlar middag. Vi skall ha kotletter, klyftpotatis och bearneisesås idag, mums!
Jag ska även ställa mig och baka lite senare, blev sjukt sugen på kanelbullar :-)

Igår var loppan hos tandläkaren. Det gick utöver all förväntan. Hon skötte sig galant och hennes tänder var så himla fina tyckte tandläkaren. Detta till trots att hon äter godis ;-) Men vi borstar hennes tänder morgon och kväll noga så det ger väl resultat och godis äter hon ju oftast bara på lördagar!
Efter tandläkaren fick Freja välja en liten sak i leksaksaffären för att hon vart så duktig och sen köpte vi jordgubbar på torget!

Uschiamej, nu får jag väl ta och röja undan lite här hemma, hänga upp tvätt och annat skoj *inte*

Humorfyllt

2010-06-10 - 22:28:35
Haha, fyfasen vad deppigt mitt tidigare inlägg lät då :-O

Jag skall liva upp detta inlägg med ett långt och härligt skratt;

Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha
Hahahahahahahaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahaha

Ahh, det kändes bättre.

HalloO!

2010-06-10 - 22:13:15
Fy tusan vad jag är trött. Igår kväll fick jag ett jädrans migränanfall så jag fick lägga mig med en kylklamp på huvudet, haha. Stenslockande i sängen så det blev inget vidare med bloggning igår. Mår fortfarande inte helt hundra idag, är liksom.. öm i huvudet efter gårdagens huvudvärk. Jaja.

Idag har jag och loppan varit på Överby med min systerdotter och min mamma. Min systerdotter har skolavslutningen imorgon så hon skulle ha något fint till det. Vi hittade en hel del fint, det blev ett par legging, ett linne och en söt midjekort jacka! Hon kommer bli så fin :-)

Lill-loppan var dock inte alls på humör för shopping, så det blev en del gap och skrik.. Och en mamma som inte mår helt hundra = katastrof. Ja, men så är det ibland, man kan ju inte alltid vara på topp *hohoho*

Jag ska nog faktiskt gå och lägga mig nu, så det blev la inte mycket till bloggande idag heller.

9 Juni 2010

2010-06-09 - 10:04:49
Hej och god förmiddag på er!
Det är grått och trist ute, då blir det lätt även grått och trist inne. Helst av allt hade man velat ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet.
Just nu längtar jag väldigt mycket efter flytten. Jag vill inte bo här längre! Jag gillar verkligen inte att bo i flyttlådor och röra, det kliar i fingrarna på mig. Städa, städa, städa.
Men det är ju trots allt inte långt kvar, ungefär två veckor till bara. Åh, jag blir alldeles snurrig av att tänka på allt som skall fixas och donas. Jag är en sådan person att jag vill att ALLT skall bli färdigt på en gång, helst igår om det var möjligt.

Min underbara mamma kom förbi igår kväll, hon hade varit och handlat två påsar med mat och annat till oss. Tänk om alla hade en mamma som jag?  Då hade det inte funnits krig i världen! :-)
Igår bakade jag och loppan en Silviakaka och lite senare på kvällen kom Sara och Mattias förbi en sväng.
De hade varit på köns-ul i Göteborg och det visade sig att det bor en lite flicka i magen. Åh, vad jag är glad för deras skull! ♥ Jag blir själv väldigt sugen på en liten till, men samtidigt så har vi verkligen inte ekonomi till det just nu. Det kostar med barn, mat, kläder, blöjor, leksaker, dagisplacering, försäkringar är bara en liten bråkdel utav alla kostnader som egentligen finns. Men någon gång i framtiden skall vi allt få en liten knodd till, det tycker jag allt!

Ja, det där med att dra täcket över huvudet lät faktiskt inte fel. Tyvärr har jag en hel del viktigt som behövs göras idag. Däribland några telefonsamtal.

KRAM på er och ha en härlig Onsdag!

Kattarsel!

2010-06-07 - 22:30:23
Dagen började inte allt för bra. Tomas cyklade iväg med Frejsan till dagis och jag gick här hemma och plockade lite. Hör att vår ena katt, Semlan, är utanför och vill in. Öppnar dörren och ser att kattfanskapet har en orm i munnen, eller iallafall en del utav en orm. Jag hinner inte stoppa henne utan hon springer in och visar stolt upp sin fångst, jag blir inte lika imponerad utan skriker i högan sky och springer ut på trappan och stänger om mig, sitter på trappan och typ.. hyperventilerar när Tomas kommer hem och han får gå på ormjakt. Jag  H A T A R  ormar.

Resten av dagen har varit ok, jag har plockat undan lite och satt på en tvätt med lakan. Imorgon kommer min svägerskas hund hit och skall stanna i en vecka medan de är på semester i Grekland. Det skall bli skoj för Snuckis att ha en jämnstor hund att leka med :-) Vi får se vad vi hittar på. Åker nog till hundgården på besök ett par gånger så dem får springa av sig ordentligt!

Om en liten stund ska jag krypa ner i sängen, ska  bara ta en dusch först!

Godnatt goingar!

G'night!

2010-06-06 - 22:44:42
Frågan är om det ens är lagligt att vara såhär trött som jag är precis nu? Somnade givetvis inne hos loppan när jag nattade henne. Dumt av mig egentligen att sätta mig framför datorn, egentligen skulle jag gått över bums till vår säng.
Hon var feberfri, så imorgon blir det nog dagis en stund för hennes del. Skönt för både henne och mig faktiskt. Det verkar som hon längtar dit också, nu var det ju faktiskt ett bra tag sedan hon var där.


Jag hoppas på lika fint väder hela nästa vecka som det varit denna. Jag jobbar bara två dagar så resten av veckan kan jag och Frejsan hitta på roligheter. Kanske åka till stranden någon dag? Det hade varit skoj.
Vet inte hur varmt det är i vattnet, men Freja kan säkert springa lite vid kanten och svalka sig!
Jag är inte sådär jättenoga med att bada själv. Det var jag förr, oj oj vad jag badade. Jag var alltid först i och sist upp. En riktig vattentjej, älskade det, speciellt saltvatten.

Jag fick förresten ett personligt blombud imorse ;-) Det var svärmor som kom med blommor med uppdrag av maken som inte var hemma. Jag blev väldigt glad! :-)

Nu tänkte jag krypa ner i en renbäddad säng, alldeles nyduschad är jag också, härligt!




Sov så gott söta bloggisar!

Maken är hemma.

2010-06-06 - 19:51:39
Nu är Tomas äntligen hemma, som vi har saknat honom!
Vi kom precis hem från Sara, vi har vart och ätit god mat men vi fick åka ganska snabbt igen för Freja var inte alls på humör. Gnällde och gnydde. Jag misstänker att hon har feber för hon kändes riktigt varm i pannan. Skall ta tempen på henne här nu innan vi lägger oss.
Jag skall bädda rent i sängarna här hemma och slänga in en tvätt med lakan som skall hängas upp ute! Finns det något skönare än att krypa ner i en renbäddad säng? :-)

Jag tror att jag skall ringa till vårdcentralen imorgon, jag mår inte bra. Ont i nacken och huvudet. Trött och lättirriterad och jag har fått en rejäl hosta. Blir lite orolig för borrellia? Men vad jag vet har jag inte haft någon fästing, men man vet aldrig, vi har ju trots allt en miljon djur här hemma och de drar ju in all möjlig skit. *Usch*

Hörs senare!

Vår Fjärde Bröllopsdag (fruktbröllop)

2010-06-06 - 12:35:09


Du är min trygghet, min värme. Du gör mig hel.
Tack för alla stunder av lycka och kärlek du ger.
Jag älskar dig, för alltid ♥


( våra näsor passar ihop, hjärtat mitt ;-)

Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi
Så länge vi andas. Ute till havs styr en fiskebåt. Längs en fri horisont. Den gungar så tryggt in mot hamn som jag i din famn. Så länge vi älskar. Det är för oss solen går opp. Lyser som guld, för kärlekens skull Solen går upp, så oskuldsfull Lyser på oss, för kärlekens skull. Högt på ett berg står en katedral, och pekar upp mot skyn. Men det är för himlen i dig, och jorden i mig Vi älskar varandra.

Sun sun sun

2010-06-05 - 17:19:46

Hellu på er solstrålar( och regnmoln också för den delen ;-)

Guud, det är så härligt väder ute! Hela jag blir som en annan person, lyckligare och fräknigare :-)
Tomas har åkt till Örebro med 3 andra vänner. Där skall dem delta i ett airsoft spel som pågår fram tills imorgon.
Det innebär alltså: Ingen arm att krypa upp på inatt. Lite ledsen i ögat blir jag, men jag vill att han skall ha skoj. Det förtjänar han, så som han jobbar och sliter för min och Frejsans skull!

Jag och lilla loppan var iväg i förmiddags till Överby, där inhandlades mikrofonen som vi kom överens om att hon skulle få köpa om hon tog sin pencillinkur ordentligt utan tjaffs. Detta fungerade utmärkt! Efter leksaksaffären blev det in på ICA MAXI där vi köpte lite förnödigeter, bland annat lördagsgodis *hih*
Ikväll är vi faktiskt hundvakt åt Mysha, en ursöt liten dvärgpinscher flicka. Snuckis är glad över att ha en lekkamrat över natten!

Vi gick en promenad till kiosken förut, med varsin hund och köpte glass. Nu sitter loppan och kikar på film i sitt rum och jag har precis börjat med middag. Det blir spagetti och köttfärssås här hemma idag, lättlagat och uppskattat!



Två härliga kort från igår, vi var på min lill-kusin Rasmus studentfirande på Vänersnäs.
Jag ÄLSKAR Vänersnäs. Vackrare ställe får man leta efter!

Tävlar om en Goodiebag värd minst 10000:-

2010-06-03 - 09:25:37

Jag tävlar om en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr hos Carolina – var med och tävla du också!

*Barnkalaset sponrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Buffis Barnkläder sponsrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*DarlingExpress sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*GladaGrodan sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*LasseLasseLiten sponsrar med ett Presentkort på 300 kr!
*Memories for life sponsrar med en värdecheck på 1000 kr!
*Supergrafik sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!

*Bambino Mam sponsrar med Picnic-box, bestickset och vattenflaska!
*Barntyger sponsrar med en stor väska Tiny Zoo från Mairo!
*Bioform sponsrar med ett förkylningspaket till hemapoteket!
*Body and Spirit sponsrar med en påse granatäppelkärnor!
*Canvastavlan.se sponsrar med en valfri canvas värd 600 kr!
*Ekokul sponsrar med en Happy Mais mellanbox!
*Ekoleko sponsrar med ett ecokit, en dinosaurie!
*Johanna Form & Design sponsrar med body & mössa från sin Babyface-kollektion, samt kort med kuvert!
*Kalasform sponsrar med bakformar!
*Karin Herzog sponsrar med en Silhouettekräm!
*Kiddoz sponsrar med en barnvagnsmobil (max 8 bokstäver)!
*myHeart.se sponsrar med 52 romantiska veckor!
*MyOwnStyle sponsrar med ett halsband från MarMalaid!
*Nallebudet sponsrar med ett Nallebud värt 150 kr!
*Namnnappen sponsrar med ett paket valfria namnnappar!
*Natusan sponsrar med nya First Touch-serien!
*Onetex sponsrar med ett Nalle Puh påslakanset för spjälsäng!
*Pappaprylar sponsrar med en valfri Walltastic, 3D-tapet!
*Sagolikt sponsrar med en bok!
*Sakfabriken sponsrar med ett säkerhetsbälte för barn i kundvagn!
*Spöket Laban sponsrar med ett Spöket Laban-tält!
*StudioNele sponsrar med ett valfritt ”Love is easy”-tryck (21×30 cm)
*Willvin sponsrar med en valfri skötväska OCH en Willvin MultiDad!
*Önskefoto sponsrar med ett valfritt gosedjur med personligt foto!

Osynk.

2010-06-03 - 09:12:52
Jag och Tomas har verkligen varit helt osynkade ett par veckor nu. Fräser åt varandra och är allmänt sura och lättirriterade. Detta i kombination av att Frejsan har haft en trotsperiod utan dess like gjorde att jag igår trodde att jag skulle gå av på mitten. Jag var så frustrerad och framförallt var jag ledsen och Freja vägrade att sova. Så klockan nio stoppade jag om Frejsan i vagnen och hela familjen gick ut på en kvällspromenad. Det kändes bra, för jag och Tomas kunde prata ut och rensa luften lite. Jag passade även på att plocka lite liljekonvaljer och syrenkvistar som jag har satt på köksbordet.
Vi var inte tillbaka förren halv 11 och Freja var fortfarande klarvaken? Men vi käkade en nattmacka och sedan la vi oss i stora sängen och där somnade hon bums!

Torsdag idag då, 3 Juni. Jag undrar vad som skall hittas på idag?
På fredag är det student här i stan. Min kusin Rasmus går ur och vi ska fira honom en sväng på Vänersnäs.
Tidigt på lördagsmorgon, vid 3, åker Tomas iväg med sina vänner till Örebro och spelar Bloody Sunday(??)
De kommer hem på söndag någon gång och vad är det för speciell dag på söndag? Jo, det är min och Tomas bröllopsdag! I fyra år har vi varit gifta. Tänk vad tiden går fort.


Mina kära vänner, nu är det dags att börja dagens sysslor, vi tar disken först. 

2 Juni

2010-06-02 - 10:42:06
Nu har äntligen värmen kommit, alldeles lagom till juni månad :) Härligt va?
Freja tog sig en rejäl sovmorgon, tjugo i tio tassade hon upp. Då hade jag redan varit vaken i en timme drygt. Nu äts det frukost inne i tvrummet framför Bolibompa.

Igår var vi i Trollhättan på kalas. Sebbe fick ett snyggt linne med Spindelmannen på från oss. Vi åt tårta och var med barnen som lekte ute på baksidan, mysigt. Hallen som de har gjort om blev SKITSNYGG! Jag blev riktigt imponerad över hur fint det blev med liggande panel faktiskt. Sen hade de hittat fint klinkers som jag funderar starkt på att även lägga i vår hall i radhuset. Billigt var det också. Fanns tydligen på Cheapy för drygt hundralappen per kvm.



Snyggt va?

Nu vill Freja spela Kalle Kunskap!

Nice one..

2010-06-01 - 08:53:03

Än så länge fungerar vårt lilla "avtal" med lillskruttan. Hon dricker upp det äckliga penicillinet utan ett tjafs.
Men visst är det märkligt, man kan idag klona saker, åka till månen och en massa annat, men vi har fortfarande inte fått bort den HEMSKA penicillinsmaken? Haha, den är ju horribel. Jag själv minns ju till och med tydligt smaken från när jag var liten. Usch. Fast å andra sidan, jag är väldigt tacksam över att penicillinet finns och det finns nog andra saker att prioritera än att få en god smak på det.

Idag är det första Juni och då fyller min älskade systerson Sebastian sju år ♥ Det blir kalas i Trollhättan vid sextiden idag, ska bli roligt! Min syster håller på och renoverar hallen, så det ska bli väldigt roligt att se hur det blir. Dem har lagt liggande panel i hallen som skall målas vitt, ni vet i såndär New England stil. Det blir nog toppensnyggt tror jag!

Jag tänkte ta och hänga upp lite tvätt och sedan diska undan efter frukosten. Sen blir det nog ut en sväng i det häärliga vädret!

Ha en toppendag alla sötisar!

RSS 2.0