Jahapp

2009-10-31 - 21:11:46

Nej, mina försök att kurera mig inför ikväll har inte hjälpt. Jag mår fortfarande anus. På måndag är det jag som ringer till vårdcentralen för nu orkar jag inte ha det såhär längre. Jag blir knappt frisk innan jag åker på nästa förkylning.
Så, istället för att ha roligt, vara utklädd och träffa folk så sitter jag här hemma i soffan, snorig och jävlig.
Skoj. Verkligen.

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag. Jag tror att det blir en tidig kväll för mig.

Besviken..

2009-10-30 - 21:39:59
Jag är så sur. Jag och T blev bjudna på Halloween fest för ett tag sedan som är imorgon. Jag har verkligen sett fram mot detta och tyckt att det skulle bli jättekul och klä ut sig. Men givetvis blir jag sjuk.
Så jävla tråkigt, för jag är inte iväg och gör saker ofta och jag tyckte inte det var för mycket att begärt att få komma ut en kväll, men tydligen inte...

Nu skall jag ta nässpray och kolla på film...

Hiss/diss

2009-10-29 - 23:49:27


Vinter
Snygga jackor, snygga skor, snygga mössor. You name it! Man slipper oroa sig för att vara blekast/fetast på stranden ( Vintern är alltså mycket bra för oss fatpeople) Mysiga mörka kvällar med levande ljus. Jag älskar vintern helt enkelt!

Ullared
Men seriöst? Vad finns det inte att gilla? Billiga, snygga kläder, billig snygg inredning och framförallt - Billigt godis.
Ullared is the shit! (Speciellt för oss fatpeople)

Paow.se
Jag tycker hon är cool. Haha, tjejen är 16 bast, har skinn på näsan och har en grymt snygg klädstil. ME LIKE. (dock inte lika bra för oss fatpeople, hon är smal som en sticka)



Alkohol
Shit, jag känner mig som en moralkärring, men jag är tvungen. Jag är otroligt trött på alkohol och dess bi-effekter.  Jag har alltså bekanta som är i 20 års-åldern som har problem med drickandet. Jag har vänner vars föräldrar är alkolister. Jag har för ett tag sedan få se på riktigt nära håll, hur illa det är med alkohol. Och helt ärligt, det är fan inte värt det? Visst, man känner sig som världens tråkigaste när vänner festar och man sitter med ett glas vatten. Men, jag har huvudet med mig, jag vet vad jag gör och framförallt - Hela nästa dag är inte förstörd i en bakfylla. Jag kan spendera en hel dag med min dotter, istället för att ligga halvt döende i sängen. Det är vad jag prioriterar.

Gnäll
Vill inte hänga ut folk här i bloggen. Men jag är trött på allt gnällande. Varför kan man istället inte visa lite förståelse och medkänsla? Vi gör vårt bästa här hemma, men det är inte alltid lätt.

Facebook
Men allvarligt, vad har hänt med sidan? Det kommer konstant diverse felmeddelanden, sidan segar sig och den nya "looken" fattar man ju ingenting av? BAJS är det.



SOOL!

2009-10-29 - 21:59:10
Vilken härlig dag det har varit! Riktigt, riktigt kallt men underbart solsken! Jag, Freja och Snuckies tog en skön långpromenad på eftermiddagen efter dagis.

Imorgon skall Freja vara hemma från dagis igen. Jag vet inte riktigt vad vi skall hitta på. Jag hade först tänkt åka till Vattenpalatset, men så kom jag ju på att det är fredag OCH höstlov så det finns nog ingen möjlighet att komma in där ens. Det kommer vara knõkat :( Vi får se vad vi hittar på. Kanske åka tåg någonstans? Det hade Freja tyckt om!

Imorse var Freja på sitt allra trotsigaste humör. Bara sådär trotsig man kan vara om man heter Freja Gould. Jag tog på henne kläder, hon tog av sig dem. Sprang och gömde sig och var allmänt.. jobbig? Men innan hon och T cyklade till dagis så satte vi oss och pratade lite så blev det bra igen!
 Världens sötaste trotsunge!

Åh vad det skall bli skönt med helg! På lördag är det Halloweenfest i trollhättan :) Jag har ju blivit förkyld igen, men förhoppningsvis är jag bättre på lördag =)

Bussresa

2009-10-28 - 23:10:17
Hej hopp!

Idag har jag och Freja varit hos doktorn. Vi tog bussen in och Freja tyckte det var superkul! Det är inte ofta man åker buss nu förtiden så lite stressad var jag allt :) Läkaren konstaterade det jag redan misstänkte, att detta med vattendrickandet är en fixidé hos henne. Nu gäller det att bryta trenden.
Efter att vi vart hos doktorn och tagit bussen hem kom min mamma och mina fyra syskonbarn. Det var fullt ös här hemma ett tag, skrik och spring, men jag älskar dem allihopa! Mina goingar!

Idag fick jag hem skorna jag beställt från ellos. Dem var SUPERSNYGGA! Kanon härliga att ha på sig! Jag är så otroligt nöjd! Det var en rejäl klack på dem, så jag blir ganska lång. Men what the hell? Tall is the shit, haha.
Jag har alltid varit lång. I låg och mellanstadiet var jag längre än dem flesta i min klass och jag tyckte verkligen det var jobbigt. Jag kände mig alltid mer.. manlig? eller vad man skall säga. Men nu så är jag tillfreds med min längd. 176 centimeter över havet. Haha

Nu skall jag mysa lite med mina älskade djur, haha det börjar bli endel nu.. :)

 Här har vi två av dem..

Frost på gräsmattan..

2009-10-28 - 07:57:33
Inatt har det varit riktigt kallt ute, det ser man, för det är frost ute på gräsmattan. Det är så fint, när det gnistrar i solen. Jag längtar tills den riktiga snön kommer. Om den nu kommer..

Idag är Freja hemma från dagis. Det är höstlov denna vecka, så Onsdag och Fredag kommer är hon hemma.
Vi skall åka till Vårdcentralen idag. Freja dricker och kissar otroligt mycket. Vi har redan kollat upp barn diabetes och urinvägsinfektion och bägge visade negativt. Jag tror att det bara är en fix idé hon har. Men det känns bäst att göra en ordentlig checkup! Vi har bytt vårdcentral till en inne i stan så jag tänkte faktiskt ta bussen dit idag. Det är ju nästan lättare att göra det än att krångla iväg med bilen och leta parkeringar.

Igår var Sandra och Linda här på kvällen. Vi hade myskväll framför Desprete Housewives! Kul att snacka lite skit och käka godis!

Åh, jag längtar så efter julen..

A total ripoff! I vinter vill jag ha..

2009-10-28 - 00:21:18

Jag såg på blogg.se förstasida en bloggare som visade sina must haves i vinter. Jag blev inspirerad till att göra ett eget kollage!

Ingen vila ingen ro.

2009-10-27 - 07:19:50
Här hemma ligger vi inte på latsidan. Vi gick upp vid sex-tiden idag! Nu är tvättmaskinen fylld med hundtäcken. Vovven har ätit frukost, fått ögondroppar, har nyklippta klor och Freja är påklädd och klar för att cykla till dagis.

Idag ser det faktiskt ut att solen skulle kunna titta fram en sväng, men när jag stack ut näsan förut var det ganska kallt! Det blir en härlig långpromenad sen, men det gäller att ta på sig ordentligt! 

Nu skall jag pussa min lilla docka hejdå, sen cyklar hon och T iväg till dagis! 

 

Goddagens!

2009-10-26 - 23:05:23

Jag har äntligen tagit tummen ur rumpan och beställt ett par skor. Jag fick pengar av T i födelsedagspresent och bestämde mig för att köpa ett par skor för dem. Jag behöver ett rejält par som håller. Jag har ju vandrat omkring i mina uggs ett bra tag nu, men det börjar bli lite blött om fötterna ;)
Jag hittade iallafall dessa skor på ellos.se
 De kostade drygt 900:- och är från Espirit så man får hoppas att det är kvalité.

Jag klickade även hem denna söta stickade koftan


Idag har jag inte gjort allt för mycket nytta känner jag. Vart ute på cykeltur med hunden och röjjt här hemma.
Det har varit ganska milt väder idag så det har varit härligt att vara ute. Synd bara att solen gömt sig bakom molnen.

Nu tänkte jag sätta mig och kika igenom reklamen som kommit idag.. Kanske hittar något fynd? =)


Hello sweet sunday!

2009-10-25 - 23:06:24
Jaha, då var det söndag kväll och snart måndag med ny vecka igen.
Dagarna går otroligt fort just nu. Det är ju snart julafton! Jag längtar verkligen efter julen och allt vad det innebär.
I år har jag bestämt mig för att sy nya julgardiner till köket. Det blir till att åka till Tygladan för att kika på tyger.

Jag sitter också och kollar på H&M's HOME kollektion. Dem har otroligt mycket fint!
Hittade några snygga kuddfodral som jag är såå sugen på att klicka hem
 Kuddfodral 99:- resp. 179:- H&M



 Detta är också en favorit! 449:- H&M

Jag önskar vi vore miljonärer.. suck..

Jaja, nu skall jag röka, sen nana!

Vintertid!

2009-10-25 - 12:14:21
Hej!

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan till vintertid?
Det hade vi, så Freja fick äta lunch en timme tidigare idag, haha

Jag hade velat hitta på något idag. Men jag vet inte vad? Vi skall iallafall gå ut allesammans här om en stund.
Freja skall sova middag och Snuckies skall få sig en promenad!

Hemligt.

2009-10-24 - 22:07:26
Hej på er!

Nu är det färdigt och jag kan äntligen berätta vår lilla hemlighet..
... nämligen att vi har skaffat vovve!

Vi har nu en 3 årig herre vid namn Snuckies boendes hos oss. Snuckies är av rasen Galgo Espanôl!
Han är verkligen världens mest snälla och lugna vovve och vi är så glada att ha honom hos oss!
<3
Det börjar bli trångt här hemma nu ;)

Idag var vi inne i stan på marknaden. Samma sak, varje år. Människor högt och lågt. Ungar som kastar knallpulver, kärringar som rökar, gubbar som spottar. Knör och beter sig allmänt skit. Usch.
Vi fick med oss lite saker hem iallafall. Strumpor, Bamse t-shirt, Tigger ballong, vantar och marknadsgodis.
Det var även Ponny ridning till Frejas stora förtjusning!
Vi gick med världens bästa Sara och Mattias. De har varit här i 1½ vecka nu, men imorgon åker dem igen :(

Nu sitter jag och kikar lite på Ellos hemsida. Vill ju pyssla här hemma. Lite nytt och fräscht sådär.. Men vi får se, jag tycker inte det finns så mycket fint faktiskt..

Älgsafari!

2009-10-22 - 23:17:47
Hej på er!

Ikväll har jag varit på älgsafari på Halle och Hunneberg! Skitkul! Jag, Tosse, Anna, Kelly och Mattias tog rock'n'roll bilen och drog iväg och tro som fan, när vi ger upp och är påväg ner så ser jag en älg stå precis vid vägen! Skitskoj!

Imorgon skall min pappa hämta Freja på dagis och sedan skall dem åka till Vattenpalatset och bada! Freja älskar verkligen att åka dit!

Förresten, jag har verkligen hittat min favorit parfym nr 1.
d'Armani Idole! Den luktar verkligen super gott och passar verkligen mig. Endel parfymer är ju sådana att de luktar underbart i flaskan, men när dem kommer på sen så är det en helt annan grej!
Synd bara att den skall vara så jääkeligt dyr!


Jag har blivit förkyld, igen. Helt ärligt så vet jag inte vilken gång detta är, på 2 månader har jag säkerligen varit sjuk 6-7 gånger och det tär på mig. Jag är trött hela jävla tiden. Snorig och kan inte sova på nätterna. Fyfan..
Anyway, slut på gnällandet! Nu skall jag göra mig iordning för natten.. Vår morgonpigga dotter kom och väckte oss 04.50 imorse, yey..

Marknad!

2009-10-22 - 15:11:19
Åh, på lördag är det Oktobersmarknaden inne i stan! Det är verkligen supermysigt att gå omkring och kika på alla marknadsstånden. Däremot är det ganska jobbigt att gå runt och knö med en massa folk som inte har vett i huvudet att flytta på sig när man kommer med barnvagn. Jag funderar på om vi skall lämna den hemma i år?


Nu skall jag snart ställa mig och laga middag. Det blir fiskpanna med torsk och ris idag. Gott gott.
Det är svårt att komma på olika maträtter. Det blir lätt att man kör falukorv, köttfärs och pannkakor vecka efter vecka. Har ni några maträtter som era barn gillar?

Jag kommer verkligen ingenstans i Frejas rum. Hon har sjukt mycket grejer och inget av sakerna är egenligen något som hon har växt ifrån utan det är bara det att hon inte leker med allt! Så jag behöver verkligen sortera ut saker i förrådet som man kan ta in efterhand och byta ut med leksaker hon tröttnat på. Det känns dumt att sälja saker som hon faktiskt inte är för stor för, då är det bättre att lägga undan dem och plocka fram dem efter hand.
Hon skall få en ny säng också, mamma och pappa har en 90 säng ståendes som vi skall fixa iordning, måla vit och så. Den sängen hon har nu är visserligen ny, men jag tycker inte den är bra. Det är en växa säng från IKEA. Men den är så låg. Det hade varit bra med en lite högre säng så man kan förvara lådor under.



Hej i höstmörkret!

2009-10-21 - 22:41:33
Det har inte funnits många bra tillfällen att blogga nu under ett par dagar. Ibland känns det verkligen som att man aldrig har något att göra, men nu har det verkligen varit fullt upp, av olika anledningar, mest en, men eftersom allt inte är färdigt till 100% väntar jag med att berätta..

Det har hänt lite annat skoj också. Jag fyllde ju år förra veckan, så nu i lördags hade Sandra planerat en liten överraskning åt mig. Hon kom och hämtade mig vid sju-tiden på kvällen och berättade medan vi åkte att vi skulle till Trollhättan. Där skulle vi bowla och käka middag på Buddy's! Efter en stund kommer hon på att hon glömt ge mig paketet så hon stannar intill vägkanten och ber mig gå och hämta det i bagageluckan.
När jag öppnar bagageluckan möts jag av en stor filt som ligger över något. Först reflekterar jag inte så mycket över detta utan blir mest förvånad över att hon lägger MIN filt i bagaget till Sasha. Men efter en liten stund ser jag att filten rör sig.. Så jag flyttar försiktigt på den och under den ligger världens bästa Sara! Haha, jag blev helt överlycklig! Då har Sara kommit ner från Gävle för att fira min födelsedag :) Jag hade en toppen kväll!

I måndags bjöd vi på middag här hemma. Sara och Mattias, Sandra och Linus och så vi förstås. Det blev kycklingsallad och chokladpudding till efterrätt. Efter maten busade Freja och Linus inne i Frejas rum. Behöver jag säga att det såg ut som en bombnedslag där inne efteråt? Haha ungar!

Nu skall jag snart lägga mig, men först blir det en kvällsrök!

I brist på annat..

2009-10-21 - 14:49:01

Hur Lång är du? 176 cm
Spelar du något instrument? När jag var yngre spela jag klarinett :P
Dina första tankar när du vaknar? Varför ligger det två katter, en hund, en en karl och en unge i vår säng?
Vart befinner du dig just nu? Hemma
Biter du på naglarna? Ibland
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Vita
Har du några husdjur? Ja, två katter, en hund och en kanin
Är du singel? Nej, jag är gift
Vem är sötast? Freja <3
Vem vet mest om dig? T
Vad vill du ha just nu? Ett jobb
Ditt mål i livet? Ett jobb och att vår familj skall vara lycklig i resten av livet
Rädd för? Döden
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 30+

McDonalds eller Burgerking? Mc Donken
Sjunger du? Helst inte, men ibland för Freja
Vad har du för skostorlek? 40
Vill du gifta dig? Ja, eftersom jag redan är det så..
Kommer du överens med dina föräldrar? Inte alltid
Din hårfärg? Just nu rödbrunt
Skor du hade på dig idag? Vita reeboks
Vad sover du i? trosor
Kläder du har på dig? leggings, kjol och huvtröja
Favoritårstid? Vinter och sommar
Favoritmat och dryck? Bakad potatis och Coca Cola
Hur svarar du i mobil? "Hallå?"

Sov du ensam inatt? Oonej, sängen var full till bredden
Vad gjorde du kl 08 imorse? Lämnade Freja på dagis
Vad var det senaste någon sa till dig? "Kom Polle, titta! Han vill att jag kliar honom på magen"
Druckit idag? Vatten
Vad är det för väder hos dig nu? Mulet o grått
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Favoritklädsel? Leggings!
Favoritgodis? Godistuggumin!
Längtar du mest efter just nu? Oktobersmarknanden
Vad luktar det nu om du sniffar lite? T´s duschcreme
Saknar du någon just nu? Freja, men henne skall jag hämta snart.
Vill du ha barn? Ja, jag har ju Frejisen
Längtar du till din nästa födelsedag? Nja, inte själva grejen att bli ett år äldre dock..
Är du blyg? haha, NEJ, inte direkt.
Tycker du att du har fin dialekt? hahaha, jag pratar som en bonne frå dal.
Tycker folk du är snygg? Folk och folk, T gillar väl mitt utseende antar jag..
Vad har du för planer till helgen? Plocka och greja här hemma. Gå på Oktobersmarknaden i stan..
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20
En bra film? American History X
Vem får en kram? Freja och T
Vem får en puss? Freja och T
Sprit, cider, vin eller öl? Inget helst.
Hund, råtta eller katt? oj, hund och katt.

Det är mycket nu..

2009-10-20 - 06:52:06
..och jag har av olika anledningar inte hunnit blogga på ett par dagar.
Men allt är bra och vi mår finemang! :)

Det händer bara ganska mycket runtomkring för tillfället.

Fredagsmys!

2009-10-16 - 15:51:21
Fy fasiken. Det snöade förut. Inte mycket visserligen, men jag menar, vadfan? Det är oktober. Snön för iallafall vänta till slutet av November tycker jag! Nu regnar det iallafall. Och blåser. Det är mysigt. Jag skall tända lite stearinljus när mörknet faller på..

Jag sitter och kikar lite efter en snygg och varm vinterjacka på internet, men jag hittar verkligen ingenting.
Blä så tråkigt!

Jag håller för övrigt på att frosta av frysen. Jag kan säga att det var välbehövligt. Igår sorterade jag kläder som Freja haft när hon var mindre som hennes kusin skall ha! Känns skönt att få saker gjorda. Jag har en tendens att förskjuta saker och ting..

Imorgon så smäller det, hehe. Jag vet fortfarande inte vad vi skall göra, men förhoppningsvis något skoj :)
T och Freja skall åka på kalas hos Frejas kusiner imorgon, men jag följer inte med, utan jag stannar hemma och gör mig i ordning inför kvällen :)

Nu skall jag göra iordning lite middag. Idag blir det grillad kyckling, grillade revbensspjäll och potatissallad! Fredagsmys!

Hurra till mig!

2009-10-15 - 18:59:35

Jag får börja med att gratulera mig själv så mycket på 23-årsdagen.
Tack så mycket
.

Jag har verkligen fått hur många grattis hälsningar som helst!

Såhär glad blir jag då:


Dagen har varit lugn. T och Freja firade mig på sängen i morse, med filmjölk med sylt i, haha.
Jag fick en jätte vacker blombukett..


Efter en stund skjutsade T Freja till dagis och jag fick en härlig sovmorgon. När jag vaknade vart det dags att fira sin födelsedag med ett besök hos tandläkaren! Så gott att fått det gjort! Efter tandis blev det hem och städa.

Lite senare kom mamma, pappa och min brors son Wille på kaffe och tårta.
Så, som sagt. Dagen har varit lugn och stilla. Som jag vill ha det :)

Det är roligt att fylla i listor...

2009-10-15 - 00:21:28
Vilken svordom använder du mest? Vilken svordom använder jag inte? Men, jag tror att jävlar används mest.
 
Äger du en iPod? Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Använder mig av en levande väckarklocka, mycket effektivare. Freja tänder lampan i taket och hoppar i sängen, säg den som inte vaknar då?

Hur många resväskor äger du? Ingen

Använder du flip-flops? Oh, på sommaren

Var köper du dina matvaror ifrån? ICA

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Oj, det beror på. Sminkad - Självklart. Osminkad, nejtack

Vilken var den senaste filmen du såg? Den senaste Harry Potter filmen

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Det beror helt och hållet på mitt humör.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Betala av alla lån

Har någon någonsin kallat dig lat? HAHA, everyday!

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, det behövs inte när man går runt och är ständigt sovande.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen cd-spelare, men i bilstereon är det Misfits som gäller

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Vad svårt, jag har inte riktigt reflekterat över musik på ett tag..

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja, men inget som skrivs ner här

När var senast någon stötte på dig? Varje dag. Det har inte blivit så mycket sex det senaste, huvudvärk ni vet..

Vad åt du till middag senast? Makaronilåda

Använder du huvtröjor? Ibland.

Kan du vissla? Ja

Vem var den senaste som ringde dig? Min mysiga mamma. 

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Flumeride på Liseberg.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Säkert!

Vilket riktnummer befinner du dig i? 0521

Tittade du på tecknat när du var liten? Eh, ja?

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Överby, ganska stort faktiskt

Hur många syskon har du?
2, en syster och en bror. Båda äldre.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nä, inte det minsta

Vilken film kan du alla replikerna till? Inte någon. Jag är inte direkt någon filmfantast.

Äger du några band t-shirts? Hm, förut gjorde jag det. Eller räknas en SLITZ t-shirt?

När flög du senast? Till England, förra sommaren

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.

Läser du för skojs skull? Ja, det är klart jag gör. Skvallertidningar!

Pratar du några andra språk? Engelska

Diskar du din egen disk? Nej, det gör T

Har du gråtit offentligt? Om jag har. Jag grinar jämt!

Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop, mest behändigt.

Försöker du alltid lära dig nya saker? Inte alltid.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? O, jatack gärna.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej.

Kan du kasta macka? Ja.

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

Vad har du med dig in på bion? En påse godis och dricka. Och trevligt sällskap.

Vem var din favoritlärare och varför?
Jag har haft många. Men två som jag verkligen uppskattar är Roger Engström och Berit Utberg som jag hade på gymnasiet. Dem såg mig för den jag var.

Har du dejtat någon av en annan religion? Nej, för fan.

Vad har du för väder? KALLT!

Har du en blogg? Oh yeah!!

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Jag var nästan aldrig där.

Gillar du att flyga? Nej.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Empati

När sov du senast på golvet? Det var längesedan.

Vilken är din favoritdrink? Ragnar

Gillar du din boende-situation? Ja, det gör jag verkligen!

Vilken är din mammas hemstad? Trollhättan

Din pappas hemstad? Åmål

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8, minst
.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej. Det kan man väl inte direkt påstå

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja.

Vilken är din favoritfrukt?
Vindruva

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nej

Tror du på liv på andra planeter? Nja…

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? T
.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Enligt mig så finns det ingen som kan kallas för gud.

Vad var det senaste du åt?
Smörgås

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Det är ingen skillnad.

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Min syster föreslog det.

Gillar du senap? Ja, det är gott.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att det är förjävligt

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? NEJ!

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ingen aning.

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej, en från Tradera och det gick inget vidare.

Tycker du om att krama folk? Bara dem närmaste
.
Skulle du säga att du är trendig? Well, jag vet inte riktigt..

Äger du en digitalkamera? Ja.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen som jag kan minnas..

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Det beror nog på vad det gäller
.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Jag läser helst lätta Chicklits :)

Tycker du att du är attraktiv? Njaee..

Vad är du allergisk mot?
Inget, tack och lov

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Ingen aning, återkommer när jag frågat mamma.

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla, det är jättekul att läsa såna här listor!

Praktikant Jerry

2009-10-14 - 23:30:01
Gårkvällen var mysig. Sandra och Linda var här och vi hade myskväll framför tvn.

Igår såg jag förövrigt ICA's nya reklam. Det var längesedan jag skrattade så. Praktikant-Jerry ÄR så otroligt grym. Tänk, att vara så otroligt medveten om sitt handikapp och istället för att dras ner av allas fördomar så gör man en sådan grym parodi på sig själv! Coolt!


Imorgon blir jag ett år närmare 30. Usch, ångest. Ja, nu skall jag väl kanske inte överdriva, jag fyller 23.
Vi får se vad dagen har att erbjuda. På lördag skall jag tydligen iväg på nått. En överraskning som Sandra har ordnat, skall bli spännande. :)

Nej gud vad jag är tråkig känner jag. Vi hörs!

Bra tv-kväll ikväll.

2009-10-13 - 18:05:57
Hej alla tisdagslovers.. ehh, hehe

Idag är det min tv-kväll. Det innebär alltså att från klockan 20.00-23.30 är jag upptagen med viktigt tv-tittande.
Kvällen börjar med Ugly Betty. Sen kommer vi till kronan på verket, Desprete Housewives. Efter hemmafruarna blir det lite slötittande på Christine för att sedan avsluta kvällen med Brothers and Sisters. Gud vad bra, allt på samma kanal.

Till middag idag gjorde jag Makaronilåda med korv. Det blev kanongott, massa ost!

Tvättmaskinen står och går som vanligt. Allvarligt talat, antingen har vi världens minsta tvättkorg eller så sketar vi ner oss något otroligt. Jag kör MINST en tvätt om dagen. Folk jag vet tvättar oftast en gång i veckan!
Hur är det hemma hos er? Hur ofta tvättar ni?

Nu skall min dotter kika lite på tv, sen väntar ett bad och sängen för hennes del!

Måndag kväll

2009-10-12 - 22:30:03

Nu var det måndag igen! Härligt!

Just nu sitter jag med en hårinpackning och jag har precis kikat på det sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar!
Idag visade dem lite återblickar och även tidigare inte visat material. Det var lite skoj att se! Jag tycker att Maria verkar vara helgo, Anna är en fulländad buisniesswomen och Anna Nicole är en usel skådis :) Det var lite tråkigt att det var sista avsnittet. Vi får hoppas på en fortsättning!

Idag, efter dagis, åkte jag och Freja till MAXI och handlade för veckan. Jag hittade faktiskt några snygga vinterjackor där också som jag blev sugen på. Men den som inga pengar har, får vänta tills man fyller år och ja just det, det gör jag ju på torsdag :) Haha needå. Jag har faktiskt en från förra året som funkar fint!

Haha, jag sitter och kollar lite Vimmelbilder från LIPZ i Trollhättan. Det märks att det var ett tag sedan min tid var. Jag känner inte igen någon på korten. När jag var i 18-årsåldern härjade jag runt där ganska ofta, haha, tragiskt!

Nej, nu skall jag skölja ur håret!

Mitt barn.

2009-10-11 - 18:45:34



Född:
 den 16 mars 2007
Var: Norra Älvsborgs Länssjukhus
Tid: 19:52
Födsel vikt: 3950 gram
Födsel längd: 51 centimeter
Huvudmått vid födsel: Oj, det minns jag inte..
Namn: Freja
Andranamn: Valkyria
Efternamn: Gould
Ålder: 2½ år
Namnbetydelse: Härskarinna
Nyligen lärt sig: Att hon har en egen stark vilja.
Dagis: "Myran", Skördegatan
Vikt nu: 14,5 kilo
längd nu: 93 centimeter
Mammagris eller pappagris: Mammagris
Favorit bus: Visa rumpan, prutta
Favorit mat: Spagetti med köttfärssås, ugnsbakad potatis!
Favorit leksak: Sin rosa sparkcykel
Favorit tv program: Pingu, Pippi och Mamma Mu
Favorit musik: Freja älskar ALL musik
Sover i: Nattlinne
Favorit person förutom mamma och pappa: Morfar
Barnvagn: Emmaljunga Scooter -07 Camo Pink
Försäkring: Skandia Barnförsäkring
Blöjor: Hon använder Huggies på natten, på dagen är hon blöjfri :)
Hur många tänder: 22 stycken
Storlek i kläder: 98-104
Syskon: Nej

Ensam.

2009-10-10 - 21:15:20
Ikväll mina kära vänner, ikväll är jag både barn och karl ledig.
Så kvällen består av färska räkor, Bröllopsduellen på DVD och efter det ett lååååångt varmt härligt skumbad och en hårinpackning!


T är ute med sina syskon på krogen och lilla Freja sover över hos sin mormor och morfar!
Det känns konstigt, så tyst och stilla här hemma?

,,,

2009-10-09 - 21:45:12
Idag har vi varit på kalas hos mormor och ätit tårta.

Men vad gör all tårta i världen när Freja ändå inte vill sova? Suuck

Rutinmorsan..

2009-10-08 - 22:39:55

Vår dotter sover inte. Åh, jag får panik! Jag är en såndär riktig "rutin" mamma när det gäller Freja.
Hon skall lägga sig klockan halv sju, inget mer med det. Men nu är det ju så att Freja har kommit på att hon har en egen vilja och den viljan vill inte sova!! Så, just nu ligger hon inne i sitt rum och kikar på "Tigers film". Vi får se om hon somnar här snart av sig själv.. Hon kommer få vara hemma från dagis imorgon iallafall.

Jag hämtade T från jobbet vid två idag och sedan åkte vi till Frejas dagis. Där bjöd dem på kaffe och hembakad kaka! Vi gick runt och kikade lite, bland annat på Frejas jätte fina tittskåp som hon gjort! Stolt Mamma =)
Sen åkte vi hem, åt lite mellanmål och sen gick T och Freja till lekplatsen med Farbror Joakim och lille Philip.
Där plockade Freja lönnlöv som jag och hon använde till en superfin tavla till mormor som faktiskt fyller 61 år imorgon!


Förresten, såhär fin var Freja i håret inför dagis fotograferingen :)




Tavlan vi gjorde till mamma!

Hjortmossen!

2009-10-07 - 23:00:43
Ikväll har vi varit på middag hos Tito och Madde. Vi käkade tacos och chokladpudding till efterrätt, supermysigt :)

Madde hade gjort i ordning världens sötaste paket till Freja, en liten ask full med puttekulor! Freja blev jätte glad! Hon har sett andra barn leka ute med puttekulor och nu har hon sina alldeles egna :) Madde är så go som tänker på Freja och Freja älskar verkligen både Madde och Tito, hon pratar massor om dem och tycker det är superkul att åka och hälsa på! Hon gjorde sig själv verkligen hemma, la sig i soffan med papper och pennor och målade :)

Jag hämtade Freja vid halv 11 från dagis då dem var färdiga med fotograferingen. Vi åkte direkt till mamma i Frändefors och åt lunch och eftet det sov Freja i sin vagn, som hon har uppe hos mormor och morfar, ute i den friska luften. 

Imorgon är det dagis igen och även öppet hus, då vi föräldrar kan komma dit och kika på hur barnen har det :) Jag hämtar förmodligen Freja lite tidigare, men först kikar vi nog runt tillsammans, så hon får visa mig alla sina konstnärliga alster :)

Nu väntar T på mig, godnatt!
 

5

2009-10-07 - 06:40:21

Idag gick vi upp klockan fem också. Det går verkligen inte att få henne att somna om! Jaja, idag hämtar jag henne tidigt från dagis iallafall.

I eftermiddag är vi bjudna på middag hos Madde och Tito, eller som Freja säger "Tito och Titos mamma" haha.
Det skall bli supermysigt. Det är roligt att umgås och tjöta lite :)

Jag sitter och har lite funderingar på hur jag skall göra med Frejas kläder som hon skall ha på dagiskortet. Eftersom dem äter frukost innan fotograferingen känns det lite riskfyllt att ta på henne klänningen och det nu innan, ifall det spills oboy och fil.. Men frågan är om fröknarna har lust att stå och byta kläder på 12 ungar innan, jag misstänker att jag inte är den enda som har dessa funderingar.. Visserligen tror jag inte hon kommer äta mycket eftersom hon har käkat lite chokopops med mjölk och clementin här hemma..


Nä nu skall jag ställa min unge i duschen så hon får tvättat av sig chokopopsen :)


Hejsan

2009-10-06 - 23:18:40
Hallo!

Nu sitter jag hemma hos Sandra med Linda. Vi har myskväll framför tvn. Det har varit tjejmaraton ikväll. Först Ugly Betty, sen Hemmafruar, Christine och nu Brothers and Sisters! Lovley!
Jag cyklade hit, i regnet och det har inte slutat regna, så det blir till att cykla hem i regn också :)

Imorgon skall de ta kort på dagis. Efter det så hämtar jag faktiskt Freja. Jag pratade med dagispersonalen idag och dem tyckte att det vore bra om hon fick vara hemma och vila upp sig. Hon har ju gått upp så himla tidigt ett tag nu och dessutom sover hon ganska oroligt. Så imorgon skall vi ha en vila-upp-oss-dag uppe hos mormor!


Nu skall jag återgå till godiset.


Godnatt

Hej

2009-10-06 - 11:40:04

Jag översatte ett av mina blogg inlägg i Google Translate precis, haha. Jag hoppas inte jag har några utländska läsare som översätter mina texter med Google, dem stackarna måste tro att jag är helt kokkobello! :D

Jag insåg precis hur lite bilder jag laddat upp i bloggen det senaste. Det beror på att batteriet i kameran är urladdat och jag har inte orkat sätta det på laddning. Men nu är det gjort! Vi får se om det dyker om några bilder i kommande inlägg.


Nu sitter jag och spelar lite FarmVille på Facebook. Haha, skojjigt värre!

Snart blir det Hem Till Gården.

Hej!

Morgonpigg.. eller inte

2009-10-06 - 06:44:38
Godmorgon alla morgonpigga!

Någon morgonmänniska är jag då rakt inte. Men, samtidigt så är jag ingen kvällsperson heller.
Tja, jag gillar väl att sova helt enkelt. :) Klockan halv sex kom Freja in till mig och tände lampan i taket.
Ja, en halvtimme längre än igår iallafall.

Igår fick jag och T en inbjudan till Halloween fest av Sandra och Johannes. Jag blev jätteglad, gud så roligt, klä ut sig och grejer, det tycker jag är skoj! Nu gäller det bara att vi får barnvakt, men det brukar inte vara några problem. Jag satt igår och kikade lite på kostymer man skulle kunna ha och det finns en del :) Det roligaste hade ju varit om jag och T matchade varandra. Mjo, vi får se på detta!

Idag tänkte jag göra ett röj i Frejas rum. För ett tag sedan gick jag igenom hennes kläder och så. Idag tänkte jag röja leksaker. Det finns ju så mycket där inne som hon aldrig leker med, saker som hon har växt ifrån och så.
Så dem leksakerna hon växt ifrån lägger jag in i förrådet och det hon inte leker med för tillfället sorterar jag upp i lådor under hennes säng..

Ikväll är det säsongpremiär för Desperate Housewives. Det skall bli SÅÅ roligt! Det är ju mitt absoluta favoritprogram. Nu får vi se vem som gifter sig med Mike egentligen.. Jag antar att det blir Susan, eller rättare sagt, jag HOPPAS att det blir Susan! :D


Nu skall jag plocka fram lite kläder till Freja, sen bär det strax av till dagis.

Måndag

2009-10-05 - 14:24:05
Idag är det måndag. Måndag måndag MÅÅÅNDAAAG!!

Jag märker att jag blivit bollibompa-skadad..

Igår var vi på Torp en sväng, det blev ingen telefon. Den telefonen T vill ha kommer inte in förren om 4 veckor på tre, som förövrigt är Sveriges sämsta företag, enligt mig. Inget mer om det.

Vi vart även inne i min absoluta favvo affär - Panduro! Gud, det är så roligt att gå där inne. Man blir lätt kvar i över en timme när man går och kikar på alla roliga saker som man kan skapa :)
Vi köpte med oss ett titt-skåp. Så igår målade jag och Freja titt-skåpet vitt med svart botten och idag, när vår kära dotter ville gå upp klockan 5, satte vi oss och fyllde det med snäckor som vi plockade när vi var på besök hos min fadder Kittie på kusten. När det torkat klart så funderar jag på att sätta upp det inne i badrummet?


Puss

Monsterbebis

2009-10-04 - 10:54:01

Visst är tre-årstrotset en härlig period? Ja, som tur är, är det just bara en period.

Jag undrar hur många gånger per dag vi nu får höra : NEJ, jag vill INTE, ÅÅH, låt mig vara, Jag kan SJÄÄÄLV, AAAAAARHHGGG!!!

Det är inte alltid lätt att vara den pedagogiska mamman utan det är väldigt lätt hänt att man hotar med indraget lördagsgodis exempelvis.

Ja, anyway, idag är alltså vår dotter på ett lite sämre humör. Vi hade tänkt åka till Torp allesammans men nu tror jag faktiskt att det är bättre för oss alla om vi lämnar henne hos farmor en stund medan vi åker iväg.
Så det är väl det som händer just nu, jag skall göra mig iordning för Torp.

Puss haj

Vattenpalatset!

2009-10-03 - 21:33:06
Idag har jag och Freja varit på Vattenpalatset med Linus och hans mamma Sandra.

Vi hade verkligen kanonskoj! Freja och Linus hade det hur roligt som helst. Freja har vart heelt crazy bananas! Hoppat från poolkanten ner i vattnet och grejer, haha. Efter ett par timmar i vattnet åkte vi hem och då somna Freja i bilen, bar in henne till hennes rum så hon fick sova en halvtimme till sen blev det pizza och efter det blev det lördagsgodis framför bompa.

Nu sitter jag här vid datorn, är sjukt trött. Imorgon funderar vi på att åka till Torp Köpcentrum en sväng. Tomas skall kika på en ny telefon.

Godnatt!

Natt

2009-10-02 - 21:47:22
Nej vet ni vad? Nu skall jag faktiskt gå och lägga mig. Jag är trött.

God natt

Tjäänare!!

2009-10-02 - 17:17:53

Det är helt underbart väder. En riktigt fin höstdag.

Freja har varit på teater idag med sina kompisar på dagis! De gick på en föreställning som heter Borta! (läs om föreställningen här: http://www.halsinglandssjukhus.lg.se/upload/epi/tru/musikgavleborg/Skolkonserter/utbudskatalog_vt_del2.pdf )
Det hade tydligen varit mycket roligt och uppskattat bland barnen. Jätte roligt att dem gör lite olika utflykter och så. Dem tog ju bussen dit och hem och bara bussresan i sig är ett litet äventyr för barnen!

Idag är det fredag och då blir det fredagsmys med familjen. Idag skall vi äta bakad potatis med en röra gjord av rökt strimlad skinka, hackad purjolök, creme fraiche, salt och peppar. Jätte gott verkligen! Sen blir det ostbågar och fanta framför tvn!

Vi höres senare!

God afton Sverige.

2009-10-01 - 23:00:59
Idag hade jag tänkt att köpa en ny mössa till Freja. Hon hade tydligen inte tänkt detsamma. För jäkulen vad hon höll på å jåla i affärerna idag! Phu.. Räkna till 10..

Ja, som ni förstår kom vi inte därifrån med en mössa. Med däremot en Hello Kitty ballong fylld med helium..
Freja var nöjd iallafall.. Jag var däremot ett svettigt nervvrak.. Efter pärsen inne på Överby kände jag mig inte övermotiverad till att åka hem och ställa mig framför spisen, så det fick bli Mc donken till middag/kvällsmat.

T kom hem tidigare idag och nu sitter han nöjt framför tv-spelet. Jag själv funderar på om jag skall slänga mig i sängen? Imorgon skall vi upp tidigt, för Freja skall på teater, 8.10 går bussen från dagis, så hon äter frukost hemma.

Casper ligger utslagen i soffan och vart Semlan är, det har jag ingen aning om. Hon ligger förmodligen någonstans och vilar upp sig inför nattens bravader, nämligen att springa fram och tillbaka i hela lägenheten.
Vi har inte släppt ut henne ännu, vi väntar iallafall ytterligare en månad innan hon får går ut, och då prövar vi till och början med koppel, så hon får lära känna området.

Nu ska jag bada.

Godnatt!




RSS 2.0