Nu är vi nyss hemkomna från kalas för min ...

2010-11-21 - 16:50:00

dsc_0165 (MMS)

Nu är vi nyss hemkomna från kalas för min systerdotter.som fyllde 14 i måndags. Vi är helt färdiga hela familjen idag, trötta och hängiga. Jag vaknade med världens migrän imorse, fick ta två voltaren och lägga mig igen, sen var det borta. Tomas ska strax ut med hunden och Jag å Freja kikar på tv. Somnar snart känns det som. Hur har er söndag varit?

Det är trångt i sängen när en klump på 30 ...

2010-11-18 - 22:17:42

dsc_0162 (MMS)

Det är trångt i sängen när en klump på 30 kg brer ut sig ;-) Det ska bli väldigt skönt att sova nu, är helt slut. Imorgon har jag öppning och slutar 20, phu, verkligen en heldag på jobbet :-) jobbar lördag men är ledig på söndag. Har inte planerat nått direkt. Bara slappa oxh mysa

hej på er! Ligger i sängen och är färdigjo...

2010-11-17 - 23:13:31

hej på er! Ligger i sängen och är färdigjobbad för idag. Är trött och somnar förmodligen så fort jag sluter ögonen ;-) vart em ganska lugn eftermiddag/kväll på jobbet. Ganska kul att se hur det skiftar från dag till dag. Godnatt

Hej på er!

2010-11-17 - 23:05:22

Hej på er!

Ligm

2010-11-17 - 23:05:08

Ligm

Skrattifnatt

2010-11-17 - 12:58:02

Hitta en bild på Facebook. Alltså, varför är min man uppe på scen, halvnaken med ett bajsenödigt ansiktsutryck? Och varför är hans 2 kompisar bajsenödiga med honom?


från vänster: Pampers, Jonty och Tomas.

(jag skrattar varje gång jag tittar på denna, vad SMÅ dem är!!)

Brr brr

2010-11-17 - 12:40:27
Hej på er!!

Kallt idag! Frosten satt så hårt på rutan till bilen imorse, fick nästan inte bort det! Det blev overall och full muddering på Freja idag. :-)

Skruttan är på dagis och jag har precis hängt upp en tvätt. Nu kikar jag lite på Biggest looser på femman. 
Jobbar stängning idag, börjar klockan 15.

Jag funderar mycket på vad vi skall köpa för julklappar till Freja. Hon önskar sig mycket, väldigt mycket, ungefär hela leksakskatalogen om man säger så, haha. Men jag märker att vissa saker ÖNSKAR hon sig verkligen, mycket annat vill hon bara ha, men några saker ser jag tydligt att hon verkligen vill ha.

♥ Musikinstrument, som trummor, piano och gitarr med en riktig mikrofon.
♥ Barbie - Ett modeäventyr
♥ Självgående hund
♥ Littlest Petshop
♥ Hello Kitty, my secret pillow


Dags att göra sig i ordning för jobb! En dusch!!

Testar att mobilblogga :-)

2010-11-17 - 10:55:38

Testar att mobilblogga :-)

Some more.

2010-11-17 - 00:02:01
Hej hej! Ledig dag, vilket inneburit: disk, tvätt, veckohandling, köttbullerullning och bullbak. Det är härligt att ha betat av lite ur “att göra högen“, som annars har en tendens till att växa oändligt! Tråkigt men sant. Måste bli bättre på att få saker gjorda känner jag. Well, anyway. Kvällen spenderade jag i soffan och nu har jag förflyttat mig till sängen. Det är dags att sova. Bredvid mig ligger en söt liten trollunge och sussar sött. Finns inget mysigare än att krypa ner i sängen hos min lills tös.

Lite babbel

2010-11-15 - 15:22:29

Hej!
Ni får ha överseende med den grymt fula designen. En ny är på gång!

Jag är ledig måndag-tisdag och har tillbringat första lediga dagen med att storstäda i vår tvättstuga. Det var behövligt kan man väl lugnt säga.
Om en stund kommer Freja hem och då ska vi kika lite i Önskekatalogen från Br-leksaker. Hon längtar mycket till Julafton, mycket prat om tomten och julklappar här hemma :-) Jag funderar faktiskt på om jag skall baka imorgon? Lussekatter i mängder som vi fryser in och har hela julen? Jag får börja förbereda lite smått, för jag jobbar ganska mycket fram till jul. Så man får vara steget före för att allt skall hinnas klart.
Jag och Tomas åker till Ullared den 5 december och handlar julklappar. Hade vi tänkt iallafall. Sparar in både tid och pengar om vi fixar det mesta av dem där.




TGIF

2010-11-12 - 10:17:04
Hej på er! Jag ligger i soffan. Halvkikar lite på tv med ena ögat. Men jag är så trött. Idag ska jag bara vila och få i mig mat. Tapoade all matlust i samband med magsjukan. Imorrn är det äntligen dags för jobb igen! Som jag har längtat. Freja är på dagis. Även hon har längtat tillbaka till vardagen utan sjukdomar och annat trist! ikväll är det fredagsmys som gäller och ganska tidigt i säng. Blir kanske lite pyssel också, har lite idéer i huvudet.

Tävlar!

2010-11-11 - 17:39:06



Jag tävlar om en ljusstake från

More of White hos Agnes!

åååååäääöö

2010-11-09 - 18:27:23
Magsjuka from hell! Ärligt talat, Freja spydde natten till fredag. En gång, inget mer. Jag pustade ut i söndags och var överlycklig atr jag klarat mig. Men vad händer? Jo, vaknar upp idag och mår jätteilla! Sen dröjde det inte länge förren det fullkomligt brakade loss. Var 5 minut sprang jag på toaletten! Nu är jag totalt slut. Har lyckats få behålla lite vatten och avslagen cola. Men hade nästan offtat min tå nu för att få svepa ett stort iskallt glas vatten!

Snart är det jul(pik pik Tomas, pik)

2010-11-08 - 19:00:00
Önskelista

♥ Armband med Freja och Tomas namn ingraverat.
♥ Gosig pjyamas
♥ Överkast från Gripsholm

Kika in

2010-11-08 - 18:47:33
När Frejsan sover ska jag se om jag kan fota lite här hemma så ni får se hur vi har det!

En lyckans dag.

2010-11-08 - 18:18:13
Hej på er!

Idag är det en underbar dag! Idag klockan 10:26 föddes min lilla guddotter, 50 cm och 3370 gram, Luna. Alldeles perfekt. Stort grattis till min älskade Sara och hennes Mattias till er härliga dotter!

Jag och Freja kom hem för en stund sedan. Jobbade till 15 sen åkte jag och uträttade några ärenden innan jag åkte till Frändefors och hämtade Frejsan. Nu sitter vi och kikar på Boog och Elliot, den nya favorit filmen här hemma :-)
Imorgon är jag ledig, förutom ett kassamöte mitt på dagen. Ganska chill. Jag har lite att pyssla med hemma innan. Som att få undan tvätten. Mindre roligt men tyvärr ett måste.


morgonstund

2010-11-08 - 06:01:00
Godmorgon! Jobb mellan 10-15.15 står på schemat idag, härligt! :-) Hoppas att er dag blir bra och att höstsolen skiner på er under dagen!

Gääsp

2010-11-07 - 22:16:31
Det är ett under att jag är vaken nu, klockan är ju liksom efter 22. Det är inte riktigt min grej längre att sitta uppe på nätterna :-)
Imorgon är det dags för jobb. Freja, som skall få vara hemma imorrn också för hon har blivit riktigt förkyld, ska åka till mormor över dagen. Hämtar henne efter jobbet.
Vi var i Frändefors idag också. Tomas var ute i skogen och lekte så jag och Freja tog oss en tur till landet.
Köpte med en röd ros och en ett hjärta med texten "Saknar dig" på som vi la på Eddys grav. Usch, det var riktigt jobbigt, att inte bli mött av honom. Han fattas :-/
Annars hade vi en härlig dag i höstsolen. Jag fick med mig en lampa hem som jag har ställt uppe i kontoret. Blev så fint så. Ska nog fota lite någon dag så ni får se hur vi har det nu, det börjar forma sig :-)


Dags att hoppa i säng!

Godnatt!

Min lilla lurvboll

2010-11-06 - 18:39:20

Hej!

Jag har varit så ledsen, igår fick min pappa ta bort min älskade gammellurv, Eddy. Han blev nästan 15 och ett halv år. Eddy har funnits i mer än hälften av mitt liv och jag saknar honom så. Det kommer vara tomt och tyst nästa gång jag är hos mamma och pappa. Igår när jag fick reda på att han var borta fick jag panik. Blev alldeles hysterisk och behövde greja med något, så jag gick ut och plockade tallris, lingonris och enris och band en krans som jag hängde på ytterdörren.


Vi vaknade natten till fredag av att Freja kräktes i hela sängen. Då var det dags att ta VAB för första gången i mitt liv. Men mer än den gången med kräks blev det inte. Jag och Tomas har fortfarande inte blivit sjuka och nu håller vi alla diverse kroppsdelar att vi slipper skiten rent bildligt talat.
Idag vågade jag mig ut en sväng, behövde komma hemifrån kände jag. Åkte först till Antikladan i Lilla Edet. Gud, vad mycket fina möbler jag hittade. Men, jösses! Vilka priser!! Efter det åkte jag och veckohandlade på jobbet.
Hämtade även upp min jacka inne på JC som varit hos skräddaren på lagning.

Hoppas er dag har varit bra!

Kramar

Hejsan hejsan

2010-11-02 - 13:28:39
Hejsan!

Fem dagar sedan jag skrev sist. Vad har hänt under den tiden kanske ni undrar?
Jo, jag har:
jobbat
grejat hemma
jobbat
lagat mat
jobbat
sovit
jobbat igen :-)

Jag har börjat komma in i själva "jobbrutinen" nu. Fått lite mer kött på benen och tror mer på mig själv.
Jag har turen att ha världens underbaraste arbetskamrater, som stöttar och hjälper mig. Det är ett sånt härligt gäng!


Har lite planer på att beställa tid för klippning. Jag behöver verkligen klippa av en bit, för håret är verkligen slitet på mig nu. Funderar på att även boka tid till Freja också. Jag har faktiskt en rabattcheck till Evas klipp på Quality hotel, kom 2 betala för 1.

Till helgen ska jag börja fixa lite inför första advent. Jag skall göra en egen adventsljustake i stil med denna

Visst är det fint? Lite annorlunda sådär, precis i min stil :-)

Nu äre dags för jobb om en stund, vi hörs!
RSS 2.0