Min dag

2010-10-27 - 22:57:37
Hej!

Nu är det jag som beställer tid för en synundersökning. Jag får en sån där jobbig huvudvärk när jag jobbar. Jag spänner mig och kisar hela tiden. Jag har inte direkt tänkt på det innan men nu har jag verkligen insett att jag ser ganska dåligt.
Jag fick ett sånt roligt besked idag. Min goa chef ringde och berättade att hon förlängt min vikariat! Jag är så glad!

Idag tog Freja kort på dagis. Jag var ganska nervös först, för jag har inte hört så bra om företaget som skulle sköta fotograferingen. Men det gick toppen! Killen som fotade var helt grym och Frejas porträttfoto blev helt klockrent! Jag är jättenöjd!

Om en stund skall jag ta en lång härlig dusch. Sen skall jag lägga mig i sängen och läsa den nya Drömhem och trädgård. Härligt

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kram

mitt i natten

2010-10-27 - 01:54:52
Herregud vad kl är mycket t. Vad jag gör vaken vet jag inte faktiskt men trött är jag. Imorrn börjar jag jobba tre till åtta. Innan dess vill jag ha hunnit plocka lite hemma.

Från en avlägsen dröm..

2010-10-24 - 18:46:36
Helt plötsligt finns det en möjlighet att faktiskt fullfölja alla våra planer här hemma. Allt känns inte längre som en avlägsen dröm utan mer som en tidsfråga. Härlig känsla måste jag säga!
Vi har nu tagit våra sista spadtag utomhus för denna säsongen. Vi får köra igång med utomhusprojekten igen till våren.

Kan dela med mig lite av våra "projekt"

Sovrummet: I sovrummet skall vi sätta pärlspontad bröstpanel som en "fondvägg" där vi har sängen.
Vi vill även lägga nytt golv, ett såkallat skeppsgolv i vitt.

Vardagsrummet: Här i vardagsrummet skall vi måla om. Nu har vi en riktigt ful gul tapet. Inte sådär i ögonfallande gult men ändå, ful. Väggarna skall bli vita ;-) Köpa ny soffa och hitta någon bra och fin bokhylla i min stil och slänga ut dem hemska expedit hyllorna vi har idag. Eller kanske en köpmansdisk som man kan fixa i ordning? Hm, vad sugen jag blev på att greja, blocket nästa!


Lycka över en lönespec!

2010-10-23 - 14:14:40
Hej på er snyggingar!
Här sitter jag. Igår fick jag gå hem från jobbet. Fick världens illamående och det kändes som att jag skulle kräkas vilken sekund som helst! Inte allt för roligt när man sitter i kassan och knappt vågar öppna munnen..
Jag har fortfarande inte kräkts, men det känns som att det är något i kroppen, som inte riktigt bryter ut. Skitjobbigt rent ut sagt. Jag hade sån ångest igår när jag åkte hem. Är så rädd att jag skall förlora vikariatet..
Men hellre att jag åker hem än att jag är kvar och kanske smittar mina kollegor, eller hur?

Idag tar vi det lugnt hela familjen, vi ska äta lite middag om en stund, har gjort lasangette. Efter maten går vi nog ut en liten stund och får lite frisk luft.

Jag har fick min första lönespec igår och jag kan säga att jag blev överlycklig!! Hade räknat med att få ut en kanske 5000 kr, men det var mer, mycket mer. Och då är det bara timmar jag gjort eftersom vikariatet började i oktober och lönen var för det jag jobbat i september.
Äntligen, ÄNTLIGEN kan vi börja leva, på riktigt och inte på lånade pengar!!

Dags för mat!

Kram på er!

mobilblogg

2010-10-19 - 23:43:14
Ligger och lyssnar på Tomas snarkningar. Fy fasen vad jag kan störa mig på sånt. Tur att det inte alltid är såhär ;-) Brukar ge honom en ordentligt knuff så han vänder sig om. Jaja, nog om Tomas. Hade en väldigt ttött flicka förut. Hon hade väntat uppe tills cjag slutat. Så hon låg på min mage framför tvn och somnade nästan direkt! Nu är det min Tur att sova! Natti

Trista Tisdag!

2010-10-19 - 13:17:17
Hej på er bloggisar!

Klockan är strax efter ett och jag har inte gjort ett skvatt idag. Usch, känner mig verkligen inget vidare effektiv. Tanken var ju att jag skulle ha fixat både tvätt och middag innan jag åker till jobbet. Börjar kvart över fyra så jag har allt lite tid kvar innan det är dags att åka.
Slutar vid 8 så jag hinner hem till min tv-kväll som börjar klockan nio med Hemmafruar och fortsätter med Cougar Town.

Jag vet faktiskt inte riktigt mer vad jag har att skriva, inget vettigt känns det som iallafall. Det får bli att jag skriver mer ikväll.

Ha en fin dag!

xxx 

Mysiga Måndag!

2010-10-18 - 18:41:17
Måndag måndag måndag! Veckans första arbetsdag. Jag gjorde en kort dag och passade på att storhandla direkt efter jobbet. Det blev tacos till middag idag. Uppskattat av både Tomas och Freja :-)

Det är ett riktigt höstväder ute. Myspys med regn och rusk. I varje fall om man är inomhus. Freja hade haft en bra dag på dagis, lekt och busat en massa tillsammans med sina kompisar. På onsdag är det föräldramöte. Jag jobbar kväll så denna gång får Tomas gå ensam.

Denna vecka gör jag bara kvällar, så jag har många lediga förmiddagar. Ganska skönt, för då hinner jag greja lite hemma innan jobbet.


Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Sköna Söndag!

2010-10-17 - 19:50:40
Hej på er!
Nu är det bara några få timmar kvar av denna helgen. Sedan väntar en ny vecka.
Vi har varit riktigt effektiva här idag. Tomas har fått upp alla dem resterande buskarna och jag har städat nedervåningen. Väldigt skönt att få detta gjort.
Freja skall alldeles strax krypa i sängen och jag funderar starkt på att göra detsamma. Imorgon gör jag en kort dag på jobbet, 10:45-15:00.

Det väntas tydligen snö i veckan som kommer också. Herregud, då är det dags att få på vinterdäcken på bilen. Känns inte som det var längesen vi bytte till sommardäck, haha.

Freja har fått några konstiga utslag i ansiktet, på kinden bak mot örat. Jag har sett att hon har haft några enstaka prickar lite här och där innan men nu var det ganska mycket i ansiktet. Vet inte alls vad detta kan vara och har dem inte försvunnit imorgon eftermiddag får jag ringa och rådfråga vårdcentralen.

Sov gott!

Trött, tröttare pigg?

2010-10-16 - 23:10:19
Jag har alltid varit kvällsmänniska. Det var då jag förr var som mest effektiv. Nästa dag kunde jag sova länge och verkligen ligga och dra mig i sängen. Detta slutade för kanske en månad sedan. Jag har en inbyggd väckarklocka sm.gör att jag oftast vaknar strax eftet sju. Sedan stupar jag i säng vif nio. Nu är jag så ttött att jag nästan somnar. Börjar jag att bli gammal? Som min nära vän som fick 30åtskris nör hon var nyss fyllda 20 ;-)

Höstmys

2010-10-16 - 20:05:25
Älskar hösten! Jag har tänt massvis av ljus både inne och ute. Nu sitter vi tillsammans och myser framför tvn. Jag är lite småtrött faktiskt. Ska bli skönt att krypa ner i sängen sen! Imorgon ska Freja till Lek och plask! Medan vi är på ska Tomas fixa hemma med resten av de där jädrans buskarna. :-)

Godmorgon från sängen

2010-10-16 - 09:27:04
Hej på er! Här ligger hela familjen fortfarande kvar i sängen men det är bara jag som är vaken :-) Min födelsedag var toppen! Fick massor av grattis hälsningar och även lite skönsång från en arbetskamrat ;-) När jag kom hem från jobbet studsar en glad Freja fram med ett paket i famnen! Ivrigt ropar hon : öppna öppna mamma! Det är en ljusstake! Meddelar hon sedan glatt, innan jag ens fått av presesentsnöret ;-) Freja och pappa åktehade åkt iväg och valt present tillsammans och då valde dem en jättefin ljushållare till mig. Jag blev sååå glad! Fick även ett paket av Madde och Tito, med en doftpåse som luktar ljuvlig lavendel och en strut med karameller! Under tiden jag har skrivit det här har både Tomas och Freja vaknat och gått upp, så nu ligger jag ensam kvar:-) Idag är det jobb som gäller för min del! Ha en härlig dag!

Fredagen den 15 oktober.

2010-10-15 - 13:04:12

Nu var det en vecka och två dagar sedan sist jag uppdaterade. Tiden går väldigt fort måste jag säga.
Så, jag passar på att uppdatera idag. På min födelsedag :-) Att fylla år slutade att vara spännande ungefär samtidigt som jag fick Freja. Nu är det inför hennes födelsedag jag ligger sömnlös och är spänd och nyfiken, haha.

Dagen har iallafall varit mysig. Fick frukost på sängen tidigt, tidigt imorse. Lite senare, knackade det på dörren och min pappa stod utanför med en tårta, nybakat bröd och lite annat gott som vi har smaskat på.
Jag fick även höra av Loppan att hon och pappa skall åka och köpa en present till mig när jag är på jobbet ;-) Lillfisen då. Men detta hade jag allt listat ut långt tidigare, haha.

Börjar jobba vid 15 och slutar halv nio idag. Ganska härlig tid, då hinner man fixa lite hemma innan jobbet.
Men, idag har det inte blivit många knop gjorda. La mig och somnade om förut efter frukosten.
Helgen blir lugn, jobbar lördag mellan 12:45-16:45 och är ledig på söndag. Då tänkte vi försöka fortsätta med att gräva upp buskar. Nu står det en container här utanför också som vi kan slänga allt trädgårdsavfall i så vi får passa på känns det som.

Det börjar bli dags att göra sig i ordning för jobb. Vi hörs och jag skall försöka att inte låta det gå lika lång tid igen innan jag uppdaterar er :-)

Stor kram!

1 2 3

2010-10-06 - 10:15:27
Idag är det onsdag. Jag börjar jobba klockan 3. Fram tills dess ska jag greja här hemma. Men allra först ska jag ta mig en liten powernap. Kom i säng sent igår och gicl upp tidigt imorse och lämnade loppan på dagis.

hej mitt i natta!

2010-10-06 - 00:49:04
Behöver jag säga att kvällen har tillbringats frramför tvn? Först Desperate Housewives och sedan Cougar Town.Med andra ord en toppenkkväll. Jag passade på att ta lite kompistid och åkte till.Sara och kikade på programmen där. Oj vad vi har grävt idag. När vi tog över radhuset i somras hade trädgården vuxit sig nästintill vild med stora buskarvar det rejält igenvuxet. Nu är det dsgs stt sova KuÅ

Tryck 2 gånger kvinna!

2010-10-05 - 12:59:04

Ååååh, är det någon mer än jag som måste trycka 2 gånger på publicera knappen för att mitt inlägg skall synas??

// frustrerad

tjena hejsan allihopa!

2010-10-04 - 10:08:47
Jag är verkligen sämst på att updatera er . Nu sitter jag och Freja i bilen och väntar på att få komma in på efterkontroll av bilen. Inte riktigt drömsitsen när man har en 3 1/2åring med sig. Igår var vi på loppis i vargön. Efter det åt vi pizza för att sedan åka till hallevibadet för att gå på lek&plask! Eftermiddaggen tillbringades hemma. Frejas farmor och farbror kompå besök en stund och vi tog lite kaffe och fika. På onsdag börjar mitt vikariat. Det ska bli jättekoj. Tänk att jag äntligen har möjlighet till att bli självständig, 24år gmmal, haha. Idag är det kanelbullensdag så jag funderade på om.jag och freja skulle åka till momo och baka lite bullar
RSS 2.0