en lång dag!

2009-06-29 - 22:33:33
Idag har jag jobbat och efter det haft planerings möte. Kom hem vid 8-tiden ungefär. Lagom dag? Haha. Men å andra sidan åkte jag inte förren 12 tiden till jobbet idag. Det är väldigt härligt att ha möjlighet att få planera sina arbetsdagar själv. Speciellt nu på sommaren!

Freja har varit hos mormor idag. Meningen var att denna vecka var sista veckan innan sommarlov för henne på dagis. Men inatt så hostade hon något fruktansvärt. Hon la sig inne hos oss och fick lite hostmedicin. Men jag kände att det är bättre att hon är hemma från dagis och tar igen sig. Det vill gärna sätta sig i bronkerna på henne, jobbigt!
Men hon har haft det bra i Frändefors, badat och plockat jordgubbar :)

Imorgon skall jag ut och åka inom jobbet. Skall göra lite inköp m.m och sedan skall jag göra i ordning en altan.
Om arbetsdagen inte blir allt för lång hade jag tänkt sticka iväg en snabbis till överby. Måste verkligen köpa mig lite sommarkläder, jag har gått upp endel i vikt har jag märkt, haha.

Ja, nu skall jag ta en kall dusch och sedan blir det sängen för min del!

Det är varmt!

2009-06-28 - 23:29:59
Vilka sommardagar vi har haft det senaste va? 30 grader varmt och nästintill vindstilla, inte illa :)
I fredags åkte jag och Tomas till Överby en sväng. Vi köpte ett nytt spänne till Frejas cykelstol, det gick sönder häromdagen. Sedan gick vi till MAXI och köpte en ny pool till Freja. Hon hade visserligen en bra innan, men en bekant hade köpt en sån himla tuff till sin dotter så jag var tvungen att köpa en liknande till Freja! Den är gigantisk. Har ett område med mer vatten i, rutshkana, en palm som sprutar vatten, boll korg med bollar och massa annat skoj! Den blev populär kan jag lova ;) Eftersom jag är gift med världens underbaraste människa fick jag oxå en present. Tomas köpte en hängmatta i en ställning, eftersom vi inte har några bra träd att hänga upp den i. Fy fasen vad gött det är att lägga sig i skuggan med en tidning och ett kallt glas med juice, härligt!

Igår, lördag. Då åkte först jag och Freja upp till mina föräldrar i Frändefors. Tomas åkte till Trollhättan en sväng och träffade några vänner. Freja badade i poolen och åt jordgubbar och smultron så det stod härliga till =) Åkte iväg och hämtade Tomas vid två tiden och åkte tillbaka till Frändefors för att grilla.

Idag åkte vi ut till Gardesanna till min syster. De har sommarstuga där. Vi gick ner till privatstranden där Freja bada och greja en massa! Hon älskar verkligen att bada! Jag hade tagit med lite fika och smörgås. Jag badade aldrig, utan låg under parasollet och läste skvallertidning. Härligt, men skall jag vara ärlig så hade jag hellre badat, men nu är läget som det är!  Nu under kvällen har jag grejat i trädgården och nattat Freja. Hon vill  att jag berättar sagor, gärna om den stora stygga vargen!

Min dag!

2009-06-22 - 22:07:50

Idag har jag och Freja varit i Frändefors. Jag hämtade henne efter dagis vid fyra och så åkte vi upp en sväng! Freja gick iväg med morfar och åt smultron och jordgubbar! Sen åt vi kvällsmat tillsammans allesammans!

Nu sover Freja sedan ett par timmar tillbaka och jag sitter här framför dumburken med uppkoppling, tihi
Tomas fyllde Frejas pool imorse, så nu väntar vi på att vattnet skall bli någorlunda uppvärmt. Sedan blir det bada av för vår lilla skrutt. Förövrigt har hon verkligen kommit in i sitt treårs trots! Jösses säger jag. Allt är " VILL INTE" och armarna i kors. Haha, det gäller att räkna till 10.. 100.. 1000? Skrik, gap och konflikt hör vardagen till! Men, jag måste säga att hon är otroligt duktig med blöj-avvänjningen. Igår var hon blöjfri hela dagen, inte en olycka skedde och hon gick självmant och kissa när hon kände sig kissnödig! Hur bra är inte det då? :)


Gud, vet ni vad jag är sugen på? Varma mackor! Shit, fick världens sug efter det nu, mums. Har ni något gott recept på varma mackor som ni brukar göra? Jag brukar ha makrill i tomatsås, ananas, oregano och massa ost på, mmm såå goott!

Åh, jag måste berätta vad min underbare karl gjorde i morse! Jag mår inte så jätte bra fysiskt för tillfället, så jag blev lite uppvaktad på morgonen! Tomas köpte med barkis hem så åt vi en mysig frukost tillsammans. Han hade också varit inne på Blomsterhallen och köpt en jättefin stoor röd ros till mig! Mitt lille hjärta! Han kan allt, om han bara vill ;)

Nä, nu skall jag till kylskåpet och rota fram lite ingredienser till varma mackor..

Puss

Vettefasen alltså..

2009-06-22 - 14:10:25
Nämen gud, detta går inte. Jag är helt seriöst en sån kass bloggare, fy! Men ärligt talat, vad skall jag skriva om? Det häänder ju fan inget i mitt liv, haha. Iallafall inget som jag känner att jag kan dela med mig av!

Just nu sitter jag och väntar, väntar på att Freja skall hämtas på dagis. Sedan vet jag inte vad vi hittar på, om hon skall bada lite i sin pool eller om vi åker upp till mamma och pappa i Frändefors! Tomas jobbar kväll, så himla tråkigt!

Nej, nu går jag fanimej ut och sätter mig en stund!

Puss

Bäää

2009-06-21 - 12:30:45

Nu får det änna bli lite städning här hemma tycker jag, det börjar bli en aning rörigt. Blä

För övrigt händer ingenting alls idag, jag mår skit och är super trött.

Vilket otroligt inspirerande inlägg detta blev..

Igår var vi på promenad, vi gick till fåren och deras lamm, mata dem med lite gräs. Sedan gick vi ner till vattnet och satte oss, kasta lite stenar!

Glad midsommar!

2009-06-19 - 23:01:59
Glad midsommar alla!

Vi har varit hos mina föräldrar i Frändefors. Vi åt lite midsommar lunch och sedan var det jordgubbar efteråt! Gott!
Freja stannar kvar i Frändefors över natten, så jag och Tomas tar det bara härligt lugnt här hemma nu. Det är nämligen så att vår dotter har kommit in i sin trotsålder. Oj herregud säger jag, vår lilla tös har en vilja av stål och ett humör som är till duga. Så jag och Tomas kände att vi behöver lite vila. Med andra ord, imorgon blir det sovmorgon för oss båda.

Gud, jag behöver verkligen sova, jag är så trött. Jämt. Stenslockna uppe hos morsan förut, i två timmar och då hade jag varit vaken i högst 5 timmar innan. Nu sitter jag och halvsover typ, jag började med detta inlägg för säkert 1 timme sedan. Så det kan vara, håhå jaja.

Kan ju också meddela att alla mina drömmar om Freja i en vacker midsommar klänning gick i kras, när jag insåg att det var lika bra att ta på henne sin kill-kusin Sebbes urväxta tröja och byxa, men min skrutta var lika fin för de :)

Såhär såg freja ut i sin krans

"dududidudu dududidu du, dududdudu"

2009-06-18 - 20:47:19

Hihi, idag blev det premiär för Freja! Vi introducerade henne för.. tadaa GLASSBILEN! Ja, jag vet att ni tänker "hur dumma får man vara egentligen?" Men det var SÅ roligt! Freja älskar glass. Grejen är att hon har hört den flera gånger innan och frågat "vad ä de?" och jag har svarat att jaa, det är en biil, en speciell bil! Men så kände jag idag när hon hörde melodin att, what the hell, det är sommar! Så jag förklarade för Freja att det är en speciell bil som åker runt med glass, som man får köpa och hon blev eld och lågor! Så nu vid halv 8 kom den och Freja sprang bort till parkeringen! Ja och sen köpte vi glass för 300 spänn, men det är en annan historia de.

Annars har den här veckan bestått av röjning. Jag har som sagt fått jobb. Jag skall inreda ett 200 kvm stort hus åt en affärsman. Det skall bli så roligt, och jag har fått MASSOR av idéer, huset har verkligen charm!
Tog även svängen förbi Willys på hemvägen, handlade lite mat inför imorgon, Midsommar. Sen åkte jag och köpte 2 liter svenska jordgubbar, 180 spänn, yay!

Nu skall jag bara ta det lugnt och njuta av ledighet.


P.

17/6

2009-06-17 - 21:36:40

Mums, har precis ätit turkisk yougurth med honung och valnötter, gott gott!
Madde och Tito var här förut, vi grilla lite och satt å prata! Freja är så glad i både Madde och Tito, hon blev ledsen när dem gick :( Men, vi skall dit någon dag och fika :)

Nu skall vi faktiskt gå och lägga oss, är så sjukt trötta båda två!

E.R

2009-06-15 - 21:03:13
Hej allihopa :)

Nu sitter jag här med laptopen i knät framför tvn, hehe. Ikväll är det det absolut sista avsnittet av Cityakuten. Känns lite vemodigt faktiskt, det har ju trots allt hängt med i 15 år! Jag har älskat den serien sedan första avsnittet jag såg och min favorit genom tiderna är helt klart Dr John Carter :)
 

Hej

2009-06-14 - 09:38:12
Hihi, klockan tio skall jag vara på en arbetsintervju! Gud, jag är så himla nervös! Men det kommer nog gå fint! Jag berättar mer när jag har kommit hem!

Igår var det underbart! Tomas och jag satt och bubbla i en timme. Tomas drack en kall öl och jag smuttade på en apelsinjuice. Så mysigt! Efter vi gått upp och gjort oss i ordning för middag fick vi en härlig trerätters. Sen åkte vi till Torpa hallen, köpte lite godis och chips, hyrde en film och åkte hem och gled i mysbyxorna! Men hur mysigt det än har varit, så saknar man sin älskade lilla skrutta så mycket så man får ont i magen! Så efter jag varit på intervju åker jag och hämtar henne hos mina föräldrar!

ändring

2009-06-13 - 16:46:05
tre rätters blir det istället :)

Hej

2009-06-13 - 14:59:23
Det får bli ett kort inlägg innan vi åker till Frändefors och lämnar av Freja hos sin mormor och morfar, där hon skall sova över natten. Sen åker jag och Tomas hem och gör oss i ordning för att sedan åka till Villa Herne för att först bada i SPAbadet och sedan äta en  tvårättersmiddag. :)

Igår var vi på IKEA och naturligtvis var de förbannade nattduksborden slut, arsel.. Men vi köpte en tavel hylla som vi skall sätta över sängen på fondväggen, lite ramar, handdukar, en lykta att ha ute på baksidan och en jättestor krokodil med en bebis krokodil i munnen till Freja :)

Sen åkte vi till Torp en sväng och sedan till Trollhättan och lämnade av en tvbänk hos min syster som vi fått i uppdrag att köpa när vi var på IKEA.


Nu skall vi åka!

YES!

2009-06-12 - 00:38:23
Ikea, here we come! :)

Skall köpa två sängbord till vår sängram och kika lite på förvaring till alla mina scrapbook saker, det blir en hel del pyssel som ligger lite här och var :)

Men innan vi åker, skall jag och Tomas ha varsin väl behövlig sovmorgon!

På lördag skall jag bjuda ut Tomas på middag!  Jag skall boka en tvårätters middag på Villa Herne, världens underbaraste ställe. Innan maten skall jag boka deras SPA-bad. En gigantisk bubbelpool med inbyggd ljusanläggning som ligger utomhus, med utsikt över vattnet. Det är helt underbart! Rekomenderas till alla er trötta småbarnsföräldrar som vill komma iväg och relaxa lite!

SPA & Relax

SPABADET
Testa vårt nya spabad med 7 sittplatser, och 7 olika massagezoner, står alltid redo för dig att hoppa i ensam eller i grupp.
Komplettera gärna med vår vedeldade badtunna i vår unika badanläggning med utsikt över Göta älv och Halleberg.

Badtunna
Boka vår Badtunna året runt, njut av ett härligt varmt bad i en naturskön miljö med utsikt ut över Göta älv. Den rymmer 10 - 12 personer.


Nu skall jag sova!

Utöver det vanliga!

2009-06-10 - 20:46:06

Idag fick jag ett jobberbjudande, ett helt otroligt jobberbjudande om jag skall vara ärlig. Jag är fortfarande chockad, men jätte glad! :) Jag skulle fundera på det tills på fredag sa han, men jag vet egentligen inte om det finns så mkt att fundera över?  Detta vore ju något helt utöver det vanliga :)

Nu ikväll blir det lugnt, skall kika lite på Grey's på femman, scrappa lite och bara ta det jävligt chill!

Tisdag

2009-06-09 - 23:49:41

Ikväll har jag haft myskväll, Sandra och Amelie var här en sväng och åt lite kycklingsallad. Sen blev det melon, annanas och vindruvor. Gott, så nu sitter jag här och smaskar på lite melon :)

Jag var på Torp en sväng idag! Jag skulle ju köpa en hårborste till Freja! Jag hittade en söt Hello Kitty borste inne på H&M. Jag köpte även världens gulligaste paraply till henne, det oxå med Hello Kitty! Jag var även inne på Panduro och köpte lite papper till scrapbooking, jag gick nog där inne i en timme minst :) Underbart med alla roliga pysselsaker.

Nu kom min karl hem så jag skall vara lite social :)

Ny vecka

2009-06-08 - 23:14:38
Ja, idag är det måndag igen. Vad händer denna vecka för er då? Min vecka ser ganska lugn ut, vad jag vet har jag inget alls inplanerat. Jag måste säga: GUUUUUUUUUUUD vad skönt! Och vet ni? Vår helg är helt utan planer också! Fattar ni? Vi har inte haft en lugn helg sedan förra sommaren ungefär. Så nu lär jag väl bli förslappad antar jag? Hihi

Idag har jag varit och veckohandlat. Första gången någonsin det gick på under 600, yay! Jag har också köpt en ryggsäck till Freja. Det är så bra att ha med till dagis eller om man skall iväg en sväng någonstans! Det blev en Fjällräven, Kånken Mini, rosa såklart! Freja älskar den, hon vill ha den på sig hela tiden! Imorgon blir premiärturen till dagis, hihi och den har ett sittunderlägg i sig också, smart va?

 Visst är den underbar? :)

Jag var även inne på apoteket och handlade lite bra och ha saker till Freja, lite krämer och sånt, sedan köpte vi en rosa plastlåda som hon har i ett eget fack i badrumskåpet :) Imorgon skall jag kika efter en egen hårborste till henne tänkte jag! :) Min fina tjej, som jag målade tånaglarna på häromdagen, innan vi åkte på kalas i Herrljunga för kusin Emma! Hon blev så söt i sina rosa naglar, gullunge!!

Nu skall jag vattna lite blommor här hemma!

Student!

2009-06-05 - 13:26:16
Nu har vi varit en snabb sväng i Trollhättan och hängt löstuttar och blommor på Jonty, det blev så fint så! Vi fick även besök med oss hem, Tito.

Vi hämtar Freja på dagis vid tre sen åker vi till Trollhättan igen, hem till Jonty och fira honom lite :)

Jag tycker det är så roligt att kolla på alla studenter, de ser så lyckliga ut, hela livet framför sig!

:)

Sola sola sola sola

2009-06-04 - 11:03:29
Vet ni vad jag skall göra nu? Jag skall åka och sola har jag bestämt mig för! Jag solade ute häromdagen, och jävlar i lådan vad färg jag fick (röd färg till och börja med) men nu har det lagt sig, så jag tänkte sticka och lägga mig i solariet en liten stund! Kan säga att det inte var igår, förr solade jag minst 3-4 ggr i veckan, men det hinns inte med nuförtiden, undrar varför? hehe :)

Tandvärk

2009-06-03 - 20:15:11
Hej!



Idag har det varit en tråkig dag, jag har haft så rövarsle ont i mina visdomständer. Jag har grejat på vår baksida, skurat plattorna, tvättat utemöblerna och rensat ogräs. Så nu är det så fint så! Det är inte så roligt under tiden man gör det, men slutresultatet blir kanon!

Annars har det inte hänt sådär överdrivet mycket intressant här hemma. Städat och plockat lite som vanligt. Pappa kom förbi en sväng och busade med Freja. Jag och Benita åkte till Blomsterhallen och köpte en blomma till en av Freja och Wiggos dagis fröknar som går i pension. Och så har jag jävligt ont i de förbannade visdomständerna! Morr

Jag tänkte faktiskt be min underbare man att cykla till Torpa Hallen och köpa lite godis till sin armt älskade fru, jag tycker att jag förtjänar det. Men Tomas lär inte vara lika sugen på det, hehe. Men det skiter jag i, - min önskan är lag. Punkt slut.

Igår fick jag ett meddelande från styrelsen här i området, de anordnar knytkalas på Midsommar! Det skall bli så himla mysigt faktiskt, för jag känner verkligen inte för att åka runt ( först till Tomas mamma sen till mina föräldrar) utan vill folk träffas, ja då får dem faktiskt pallra sig hit. :)

Det blev så att jag fick åka till Torpa. Mmm, goodis...

Puss

Vart tog den fina vädret vägen?

2009-06-02 - 11:10:57
Ja, det kan man fråga sig! Förhoppningsvis spricker det upp lite senare!

Idag hade jag tänkt fixa lite på baksidan, rensa ogräs och plantera lite fräscha blommor! Annars tror jag inte dagen bjuder på allt för mycket spännande aktiviteter! Vi har stortvätt idag, bokat den gemensamma tvättstugan! Jätte kul!

Gud, mitt blogg lust försvann med det fina vädret! Vi hörs ikväll!

En lista!

2009-06-01 - 08:44:40


1. Du är tillsammans med? Tomas Daniel Gould
2. Och varför det? - Jag älskar honom!
3. Har han fått något smeknamn av dig? - Tomastomatost, honey, baby
4. Hur länge har ni vart tillsammans? -  3 år
5. Hur träffades ni? - Via en kompis
6. Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Nej, men tydligen har vi träffats en gång innan, dock var båda väldigt onyktra :)
7. Hur gammal är han? - Han fyller 26
8. Älskar du honom
? -  Ja, han är mitt hjärta.
9. Har du slagit honom?
 - Ja, han har gift sig med en kvinna med hett temprament, tyvärr
10. Har du roligt med honom? - HAHA JAAA!
11. Har ni sex? - Yes.
12. Skulle du kunna bo med honom? - Ja verkligen, det har vi gjort sedan första början
13. Beskriv honom med tre ord? - Godhjärtad, handyman och snygg
14. Vet du nånting om honom? - Ja, det mesta.
15. Har du gjort ett sugmärke på honom? - Haha, jaa! 
16. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Til death do us parth
17. Får han dig att skratta? - Ja, verkligen. Varje dag!
18. Säg två ord hur du känner för honom? -  mitt allt!
19. Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Det mesta.
20. Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Oja!
21. Vad har han för ögonfärg? - Bruna
22. Vad är det finaste du fått av honom? - Freja
23. Har ni samma humor? - HELL YEAH!
24. Planerar ni framtiden ihop? - Det gör vi verkligen!
25. Skulle han bli en bra pappa? -  Han är världens bästa pappa!!
26. Vad gjorde ni senast ni träffades? - Pussades hejdå!
27. Vad gör han när han inte är med dig? - Jobbar, leker krig i skogen ( airsoft :)
28. Är du svartsjuk på andra tjejer? - Ja. Utan anledning egentligen, han är ju min!
29. Har ni bråkat nångång? - HAHAHAHAHA, vad tror ni?
30. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nej
31. Skulle du kunna vara otrogen? - Aldrig.
32. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? -  ½ natt..
33. Har ni samma åsikter om saker? - Nja, inte i allt. Men i det som räknas.
34. Vem håller i fjärkontrollen? -  Tomas, förutom på måndag och tisdags kvällar.
35. Går ni ut ofta? - Nej.
36. Har ni samma musiksmak? -  Jepp, iallafall oi! biten, inte den värdelösa punken.
37. Är han romantisk? - Nja..
38. Stöttar han dig med dina drömmar och mål? -Definitivt.
39. Har han någon fobi? - Bakteriefobi.
40. Gillar han sport? -  Nej inte att utöva den. Däremot när det är VM i fotboll håller han på England!
41. Är han en djurvän? - Ja, han är väldigt djurkelig!
42. Kan han sjunga? - Ja!
43. Spelar han nått instrument? - Jepp, bas och gitarr
44. Kan han laga mat? -  Hehe, nja inte direkt.
45. Är han konstnärligt begåvad? - Ja!
46. Är han envis? -  Njee, inte direkt.
47. Tycker han om att resa? - Nej.
48. Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - Han fjanta runt här hemma igår.
49. Vad är det sötaste han sa sist? - Att jag är världens bästa mamma!
50. En sak du vill göra med honom: Uppleva!
RSS 2.0