Friday, at least!

2009-02-27 - 21:41:23

Nu är jag allt bra trött vill jag lova. Har varit i skolan och sedan åkte jag och Freja ut till Överby en sväng där vi mötte upp Sandra, som skulle kika på en födelsedags present till Jonny. Jag köpte en ny vårjacka till Freja, jättefin! Sedan åkte vi och åt på Mc-Donalds. Freja var dock mer intresserade av att leka i kuddrummet.

Igår hade vi Wii-kväll hos Kenny. Amelie och Sandra var också där, vi satt och tjöta, käka godis och var allmänt flötiga. Men kul vare, kom hem vid 02 inatt.

Tomas är ute på afterwork, så jag sitter här hemma alldeles själv, haha. Funderar på om jag skall gå ut imorgon, på tatueringsmässan i Trollhättan, men jag vet inte..

Slänger upp lite bilder..

 mmm, mumma, efter två avfärgningar blev resultatet såhär, la dock i en brun nyans efteråt.
 Torsdagens outfit : Jeans och T-shirt, Gina Tricot, Skinnjacka och sjal, Vero Moda. Väska Friis&Co
 Och sedan på kvällen blev det en avslappnad tunika från Gina Tricot och leggings från Lindex.
 Sandra i en vettig diskussion med Amelie...
...som inte var allt för intresserad.
 Kenny "Poser" Starfighter!
 Detta var dagen outfit: T-shirt och stentvättade jeansleggings, Gina Tricot, Grå Väst i herrmodell, Laredoute.

Men vad fan..?

2009-02-25 - 23:22:04
Är det bara jag eller strular min blogg sida? Kan ni som läser se hela inläggen och alla bilder?

Hej

2009-02-24 - 23:50:16
Ja, just nu sitter man här och glor. Tomas och Jonty sitter och spelar xbox 360, jätte kul att sitta här själv i ett hörn med datorn i knät. Jag har iallafall gjort semlor (ja, vispat grädden iaf, resten har mamma gjort) som vi ätit. Jag känner mig verkligen allmänt seg och trög.

Imorgon skall jag åka och hämta trehjulingen som vi lagt undan åt Freja! Men det står verkligen helt still, vad skulle man kunna köpa mer till henne i två-års present?
 Den här skall vi hämta imorgon, Peak KOALA, rosa med dödskallar på!

Jag tänkte lägga in lite bilder från veckan som gått:

 Tretorn, Pamela, Frejas nya stövlar.
 Adidas, Superstar, Frejas nya tennisskor.
 Outfit: Jeans leggings, svart linne, allt från Gina Tricot och marinblå cardigan från Bubbleroom.se
 Mys i soffan med mamma!
 Mitt hjärtas allt!
 Kikar på de nya skorna!
 Mysigt efter badet!
 Såhär kul är det med fingerfärg som Frejisen fick av farbror Joakim
 Grilla korv
 Min lilla docka!
 Outfit måndag: Jeansleggings, GinaTricot, Vit lång skjorta, Jsfn, svart väst H&M.
 Såhär fin var Freja idag!
 Freja och dockan!

Tillbaka

2009-02-24 - 19:38:22
Ja, nu har jag inte visat mig här på ett bra tag, det är nämligen så att vår kära dator har lagt av, IGEN, för 5 gången.
Denna gång fick min pappa åka in med den till elgiganten, det där med service är inte riktigt elgigantens grej alltså. Men nu så verkade de förstå, efter femte gången(!!!) att det inte är något mjukvarafel, utan något annat, congrats, verkligen.

Nu har vi allafall fått låna en dator av pappa, behöver verkligen ha en nu, har så sjukt mycket att göra i skolan. Tur att man har honom!

Annars har det varit fullt upp som vanligt, vi var och badade i fredags, suuperkul var det! Freja tycker det är så roligt! Sen så bakade jag och Freja bullar på lördag och på söndag åkte vi upp till Frändefors. Där gjorde Tomas och pappa upp en eld och vi grillade korv och fikade, så mysigt!

Idag hämtade jag Freja tidigare från dagis och så tog vi bussen in till Överby där vi mötte min mamma och gick på bokrean. Freja köpte sig Max Nalle alldeles själv! Hon har ju varit helt galen, så fort vi såg en buss påväg till dagis så ville hon "åka bussen". Så jag tänkte att hon skulle tycka det var skoj med en liten utflykt! Vilket hon tyckte :)

Sovrummet börjar bli färdigt, det är såå läckert!! Skall ta ett kort och visa :)

P u s s  o c h  k r a m

Ciao bella!

2009-02-17 - 23:00:18
Vilken myseftermiddag vi har haft idag! Hämtade Freja vid fyra på dagis, vi åkte hem och lagade middag, spagetti och köttfärssås. Efter det så poppade vi popcorn i  kastrull, det var inte igår man gjorde det! Sen så åt vi lite popcorn och ostbågar och drack jordgubb -och rabarbersaft! Jag grejade lite här hemma och Frejisen kikade på Little Einsteins.

Nu sitter jag här och gör absolut ingenting, äter lite äckligt godis, fyfan vad trött jag är på't. Blä!

Nu skall jag fortsätta fila lite på mitt cv

P u s s

Idag är det tisdag!

2009-02-17 - 12:07:11

Ja, och vad kan denna dag ha att ge? Jag skall iallafall sätta mig med mina skolarbete, så det inte blir som det brukar, att jag sitter och idiotpluggar dagen innan inlämning. Det kan vara skönt att ha lite framförhållning.

Jag funderar ibland på om det är någon som läser det jag skriver? Eller sitter jag här och skriver för mig själv? :) Ibland kan man ju drömma om hur det vore att vara en sån där jätte känd bloggerska, som Blondinbella eller Kissie, som har flera hundratusen läsare varje vecka. Det är ganska häftigt faktiskt, att man kan bli känd via en blogg.

Nåja, drömma kan man alltid göra! Jag är nöjd om jag ens har 2 läsare :)
Anyway, denna tisdag har nog trots allt inte så mycket att erbjuda känner jag, skall plocka undan lite här hemma. Gud vad jag hatar när det är stökigt, jag får ryck i hela kroppen. Inte för att någon annan skulle tycka att det är stökigt här hemma, men i mina pedantiska små ögon så ser det ut som ett bombnedslag bara om sängen inte är bäddad.



Jag längtar så tills jag är färdigutbildad. Ett riktigt jobb med en bra lön, gud vad jag längtar! Jag är så trött på att plugga, usch.

P u s s

Ny vecka

2009-02-16 - 22:40:30
Idag har jag hunnit med mycket. Ja, förutom att sitta med skolarbete då såklart. Jag och mamma var iväg och beställde blommor till begravningen på torsdag, kändes tungt. Riktigt tungt. Det känns som en sådan onödig sak, inte att beställa blommor, utan att han är död. Han hade hela sitt liv framför sig.

Jag ringde också ett viktigt samtal, ett samtal som förhoppningsvis kan förändra mitt liv, på sikt. Den 26 februari har jag ett möte iallafall, då får vi se vart det leder någonstans.

Hann även med att tvätta idag, gud vad skönt det är att få det gjort. Nu skall jag stryka och vika in det.

Fick även lite av min nya inredning till sovrummet, det börjar ta sig där inne, men är inte riktigt nöjd ännu.
Jag har beställt en 30*40 cm canvas tavla och en förstorning som jag skall hänga upp.
 Denna blir som canvas
 och denna blir som en förstorning

Skall hänga upp dem på en av kortsidorna i sovrummet, skall ha en slags kollagevägg hade jag tänkt mig!

Nej, nu får jag återgå till lite vikande av tvätten, jätte kul :)

P u s s

Even so..

2009-02-15 - 20:35:49

Gårdagen var supermysig! Vi kom ganska tidigt i säng, men vi sov ändå till klockan 12(!!!!), jösses säger jag!
Då var det bara att traska upp och städa undan lite för att sedan åka till mamma och pappa. Freja satt och åt när vi kom, hon blev så glad när hon såg oss :) Vi åt lite god middag där och sedan åkte vi hem.

Nu på måndag börjar min lektionsfria vecka, men har 1000 saker att göra från skolan. Uppgifter, fördjupningsarbeten mm. Men på Fredag skall vi åka och bada hela familjen, Tomas är ju ledig på fredagar så då får Freja stanna hemma från dagis, kan nog tänka mig att hon är hemma någon mer dag i veckan. På lördag skall vi på kalas hos Frejas kompis Casper, han fyller 2 år, och snart fyller ju lilla gosetrollet själv 2 år, skall bli så roligt :)
Vi har iallafall tänkt köpa en trehjuling till henne, jag ville ju först köpa cresents trehjuling men nu har jag verkligen fastnat för peaks. Vi skall även köpa en rutschbana, som hon kan både kan ha inne och ute, perfekt till sommaren och sätta den i poolen :) Jag vet inte riktigt vad vi skall köpa mer, kanske några Max-böcker, hon älskar verkligen dem!
Vi skall ha kalas också, ett för släkt och ett för kompisar. Skall nog sätta mig ner och planera lite tror jag :)


P u s s  o c h  k r a m

Alla Hjärtans Dag!

2009-02-14 - 23:13:50
Hej!

Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig dag  med mycket romantik och kärlek ;) Det har iallafall jag!
Vi har varit och ätit, är så sjukt mätt. Jag mår nästan illa alltså. Men mysigt var det! Vi hade så sjukt roligt, satt och fjanta oss!

Freja är hos sin mormor och morfar. Just det ja, vi satte ju in en Alla Hjärtans Dag hälsning åt dem i lokaltidningen idag, de blev glada :) Jag och Tomas satte in en åt Freja också! Såhär blev den vi skickade in åt mamma och pappa :)
 

Vi var där uppe förut, åkte pulka och grillade korv, roligt! Det har varit så otroligt fint väder, vore skam om man satt inne och missade detta! Det är ju så viktigt att man kommer ut också, frisk luft och solljus gör verkligen under för en trött och irriterad mamma :) Innan vi åkte dit så hade vi lite familjemys här hemma, Freja fick sitt Alla Hjärtans Dag lejon och ett kort från oss :) Jag var även iväg och veckohandlade.

Jahapp, såhär såg jag idag, när vi skulle ut på middag!




Vit body -  Gina Tricot
Svart kjol - Vero Moda
Jeans Väst - Vero Moda
Trenchcoat - Jsfn
Skor - Skogiganten

Och här ligger vi och myser (jäser)


Nepp, nu blir det sängen!

P u s s  o c h  k r a m  p å  A l l a  H j ä r t a n s  D a g !

Fredagen den 13.

2009-02-13 - 23:26:05

Jobbig dag med långa lektioner.
Stensomna när jag kom hem, mådde inte riktigt bra. Vaknade av att Madde och Tito var på besök med tillhörande fika! Freja höll på å lattja och ha sig, mammas bus!

Såhär roade vi oss häromdagen, med tvättkorgen.





Ja, annars har det väl inte hänt allt för mycket idag, Sandra jag och Jonny var på resturang och åt lunch, Koppargrillen, det var allt bra gött :)
Blev besviken när jag kom hem, för jag väntar på lite inredning till sovrummet, men det hade inte kommit, kommer på måndag. Underligt, den där extra summan för express frakt verkar inte ha så stor betydelse? Suck.
Kvällen kommer fortsätta vara lugn, vi skall väl snart gå och lägga oss, såvida det inte går någon bra film eller något på filmkanalerna, vilket jag betvivlar.

Imorgon skall vi ju ut och äta middag, vet egentligen inte om jag har så stor lust, allt som har hänt nu det senaste har gjort mig helt, jag vet inte.. orkeslös? Jag försöker fokusera, men klarar inte av det. Jag sitter på lektioner och får tårar i ögonen, får kämpa för att inte bryta ut i hejdlöst gråt. Jag drömmer konstiga drömmar och vaknar helt kallsvettig. Panik. Men det ger sig väl.

Detta är dagens outfit
 försök då att bortse från min fruktansvärt fula pose.
Vit skjorta - Josefssons
Svarta, halvblanka leggings - Lindex
Svart, brett skärp - Ellos.se
Sjal - Vero Moda
Uggs


Vet fortfarande inte vad jag skall ha på mig imorgon när vi ska ut, mysbyxor och någon urtvättat hoodtröja kanske? Känns nästan som det iallafall, fyfan. Jaja, får väl ställa mig och glo lite igarderoberna och se om jag hittar något!

P u s s  o c h  k r a m

Kvällen..

2009-02-12 - 22:41:04
Hallu!

Jag är verkligen sjuukt trött, ska nog bara äta lite kvällsmat, duscha och sedan hoppa i sängen!
Har varit i skolan hela dagen idag, lite halvsegt med matte på eftermiddagen bara, men det får väl gå! Jag måste få skiten gjord. Imorgon är det ännu en heldag, börjar med svenska c, sen blir det religion och sist stresshantering, blir en kul dag faktiskt!

Det skall bli väldigt mysigt på lördag, ut och äta och bara ta det lugnt!  Vet inte riktigt vad jag skall ha på mig bara, vill ju vara fin för mitt gosetroll :)

Nej, nu skall jag måla klart mina naglar!

Puss och godnatt!

Torsdag

2009-02-12 - 09:27:05
Nu sitter jag här och väntar på att tiden skall gå så att jag kan bege mig iväg till skolan. Har psykologi 10.10, det är verkligen jätte intressant!

Jag och Freja har haft en riktig mysmorgon, vi gjorde oss iordning tillsammans. Hon är så rolig för hon vill så gärna vara med när jag fixar mig på morgonen, hon klättrar upp på toaletten och står bredvid mig när jag sminkar mig och lånar mina grejer och låtsas sminkar sig själv! Haha, och i morse hade hon fönspolar i håret! Min lilla docka!

Jag var med Sandra och Kenny igår, vi spelade Nintendo Wii. Det är så förbannat roligt!! Måste verkligen köpa ett!!

 Kenny är inne i spelet..
 hans lillasyster likaså.
 även jag fastnade på bild, dessvärre.
 Kenny spexar till det, vad tookig du är!
 Mamman, sötast i stan. Cool katt med en extra klo på varje tass!
 Såhär snygg är jag. haha

Nej, nu får jag ta och bege mig snart! Kan faktiskt slänga in en bild på dagens outfit, sånt är alltid kul att kika på tycker jag, om inte så får ni la blunda eller nått!

  jag får ursäkta för den smutsiga spegeln och den obäddade sängen, den är faktiskt bäddad nu :)

Jeans leggings, Gina Tricot
Svart Linne, Gina Tricot
T-Shirt, Vero Moda
Svart väst, H&M

Puss och kram

Kvällen..

2009-02-11 - 19:10:09
Hellu bloggen!

Jag sitter och gör lite uppgifter i svenska kursen som jag har efter mig, skönt när det är gjort! Håller med en recension av novellen "Spegeln" av Anton Tjechov.

Frejabuset springer redan runt i pjyamas, men hon skall inte sova riktigt ännu, lite kvällsmat, avtvättning och tandborstning först! :) Freja stökar förövrigt ner här hemma just nu, det ligger papper, filtar och köksredskap i hela vardagsrummet, kul! Vi har haft en riktig mysdag hela familjen idag! Jag lagade mat, köttgryta med curry och banan och Freja och hennes pappa var ute i snön och körde radiobil! Nu har vi bara tagit det lugnt, Tomas diskar och Freja varvar som sagt nedstökning med tv-tittande, Playhouse Disney är allt en bra kanal!

Ikväll skall Tomas natta Freja, så jag ska åka och köpa lite godis för att sedan bara ligga i soffan och slappa resten av kvällen. Det skall bli hur skönt som helst!

Det blev lite shopping idag, köpte en urläcker jacka på rea från http://www.bubbleroom.se
 
Jag köpte även en grå, skitsnygg klänning och en mörkblå kofta.

Snart kommer Sandra, vi skall åka till Kenny och spela Nintendo wii, det blev lite ändrade planer under tiden kan skrev detta blogginlägg :)

Nu skall jag göra mig i ordning!

PUSS!

Tonårsbestyr

2009-02-10 - 23:19:03

Jag har fått ett förkrympt tonårsbarn! Freja är inne i världens trots period. Världens humörsvängningar och grejer! Och jag som har såå bra tålamod, eller inte. Nattningen igår gick väl sisådär, en massa gap och skrik. Men tillslut så somna hon i mitt knä, lilla hjärtat! Vi hade även ett mindre bråk igår morse, kändes väl sådär kul att lämna henne på dagis efter det men som tur var blev vi vänner på vägen dit :)



 Jag hade planerat en liten överraskning till Tomas på alla hjärtans dag, men jag kunde verkligen inte hålla mig så jag berättade mina planer för honom idag :) Vi skall ut och äta i Trollhättan och efter det skall vi hem och ha myskväll med massa godis och film. Freja sover hos sin "mommo å moffa", så vi tar en helkväll bara för oss själva! Jag tror vi behöver detta båda två, lite egentid på tumanhand. Vi skall iallafall äta grekiskt, bokade bord igår. Skruttan firar vi med under dagen, vi har köpt ett litet mjukt lejon och så ska hon få ett kort och lite choklad.

Jag har beställt lite ny inredning till sovrummet, bäddöverkast, gardiner, mattor och lampor, det kommer bli såå snyggt! Passade även på att beställa lite nytt till Freja, hon börjar ju växa ur 92 nu, så det fick bli lite tröjor och byxor i strl 98, mammas stora tjej :)

Nu skall jag fortsätta med mitt arbete i svenskan.

Puss och hej

Måndag

2009-02-09 - 12:00:16

Hej!
Idag är det skola, 12.30-15.30, skall ha samhälls lektion. Det skall bli jätte skoj, för vi har en sådan himla rolig lärare. Han är verkligen helcool :D

Jag håller på och gör mig i ordning, har precis dushat håret, rengjort och smörjt in ansiktet. Jag har köpt en ny foundation, i.d makeup, det är en mineral foundation och den är verkligen SUPER BRA!! Kan varmt rekomendera denna produkt. Det verkade nämligen som jag inte tålde min tidigare foundation från make up store, men denna känns knappt att man har på sig!

Igår var jag och Freja hos Linus i Frändefors en sväng så de fick leka lite! Freja åkte rutchskana och hade jätte skoj, sen så åt vi lite bullar och drack saft! Det var mysigt!

Nej, nu får jag skynda mig iväg!


En söndags kväll..

2009-02-08 - 23:23:32
Tomas har precis tapetserat färdigt, det blev verkligen jätte snyggt! Jag är så himla nöjd!



Inredningen börjar imorgon, men Tomas monterar upp sängen ikväll, skall bli så skönt att slippa från vardagsrummet.
Jag hade tänkt mig att beställa två sådana här och ha som sängbords lampa?
från ellos.

...

2009-02-07 - 13:57:43
Jag har inte orkat fören nu. Ibland kan det hända saker som verkligen slår undan ens fötter från marken man står på. Jag vet inte vad jag skall ta mig till riktigt? Hur hanterar man att en person som man egentligen inte har i sin närmsta bekantskaps krets, men som man tagit för givet skall finnas där i bakgrunden? Hur hanterar man sorgen över att ha förlorat någon som man haft med sig sedan man var liten? I förrgår ringde min pappa till min mamma när vi var och hämtade Freja på dagis, jag märkte direkt att det var något som var fel. Mamma berättar sedan att de har hittat min brors bästa vän sedan lågstadiet, död i hans lägenhet. Jag förstår ingenting. Det var ju han som gav mig dumle, godis klubbor när jag var liten, det var ju han som alltid jävlades med mig och retade gallfeber på mig.

Du hade alltid glimten i ögat, alltid glad och sprallig.
Och nu slutar det såhär?

Angels, answer me,

are you near if rain should fall?

Am I to believe

you will rise to calm the storm?

For so great a treasure words will never do.

Surely, if this is, promises are mine to give you.


Here, all too soon the day!

Wish the moon to fall and alter tomorrow.

I should know

heaven has her way

- each one given memories to own.

Angeles, all could be

should you move both earth and sea

Angeles, I could feel

all those dark clouds disappearing...

Even, as I breathe

comes an angel to their keep.

Surely, if this is

promises are mine to give you.

Ikea

2009-02-04 - 22:07:56
Idag var vi på IKEA, jag och Sandra. Men först så hade vi båda en riktig pissig morgon. Jag körde på en stor sten med fronten av bilen ( fråga mig inte, jag såg den inte), resultatet blev att höger dimljus blev totalkvaddat, en liten skada på fronten och lackskador. YES! Nu blir det bara till att ringa till brorsan på Volvo och höra vad reperation kostar.

På IKEA hittade jag en massa, som vanligt. Men fick försöka begränsa mig lite, IKEA finns ju kvar, hehe.
Det blev iallafall sängstommen Malm, sidosängborden köper jag senare, svart madrassöverdrag, en jätte söt matta till Freja, LUNS, en slags kombination där man kan hänga nycklar, skriva kom ihåg saker och lägga post exempelvis.

Imorgon skall jag iväg till Uddevalla och få mina naglar fixade, akrylnaglar blir det, ska bli så kul :) Blir ju så fräscht också, med en snygg lack över, gärna fransk manikyr! Ska bli roligt att träffa Camilla också, det blir inte så ofta längre i och med att hon bor i Tanum. Men jag har bestämt att i sommar skall jag åka till henne, och gå ut och festa en kväll kanske? Hade varit jätte roligt! Jag älskar kusten, och speciellt Grebbestad, Tanum ligger 5 minuter ifrån.

Ååh, jag längtar SÅ mycket tills sovrummet är klart, vill ut och shoppa lite inredning, men då får väl Tomas dårdimpen, min väska och plånbok kom idag nämligen, hihi.

Puss och kram

My favourites..

2009-02-03 - 14:36:28
Bästa mascaran? Jag brukar använda mig av Make Up Stores - Drama Mascara, black, men just nu använder jag Loreals Volume Collagen, den är verkligen KANON! Man får långa fylliga fransar

Med eller utan puder? Hurvida jag använder compact puder eller inte beror på, skall jag gå ut på krogen eller liknande (ja, vilket som nästan aldrig sker)  brukar jag använda mig av Make Up Stores compact powder för att dämpa skinande partier och för att ge foundationen bättre hållbarhet. Men till vardags använder jag mig bara av Make Up Stores bronzing powder i färgen Sun Touched.

Snyggaste färgen på läpparna? Det kan verkligen vara snyggt med ett gloss eller läppstift med någon härlig stark färg, på rätt person. På mig personligen passar det bättre med mer softa och naturliga färger som denna:
Make Up Stores Sun Glow.

Bästa rengöring för ansikte? Jag måste verkligen rekomendera DS Laboratories Hydroviton CR. Den neutraliserar rodnader och annat i ansiktet.

Ögonskugga? Finns det något snyggare en ett par sexigt sotade ögon till fest? Men till vardags använder jag mig av Smash Box, On Stage, tre väldigt jordnära färger.

Favoritmärke?  Friis & Co gör super snygga väskor och plånböcker, men även mycket fina smycken. Kläder köper jag oftast ifrån Gina Tricot, tycker dem har ett super bra utbud med mycket snyggt med bra kvalité till ett bra pris. Jag shoppar även mycket från Vero Moda, men kan ibland störa mig på att deras storlekar skiftar så mycket. Jag rekomenderar även ELLOS.se, där finns det massor av snygga kläder till bra pris. ASOS.com är en helt underbar sida, men otroligt snygga kläder, speciellt deras klänningar, mumma, ögongodis!

Skor? Jag sliter just nu ut mina Uggs kopior från Ellos.se för 249:-, jäkligt bekväma och varma. Jag brukar annars använda höga stövlar med taxklack ( jag blir så helvetes jäkla lång med vanlig klack ) Jag är verkligen en skofantast.

Min absoluta favorit outfit är? Mina svarta harembyxor, stor t-shirt och uggs, haha, nej skämtåsido. Jag gillar  verkligen leggings, i alla möjliga former, har 100 olika par här hemma. Jag klär mig alltså gärna i leggnings, och någon tajtare längre topp och gärna väst till det, jag ÄLSKAR västar. Sedan gillar jag att skrutta runt i mjukisbyxor, en topp och någon stickad kofta, ja, detta är väl min vanliga outfit när jag går här hemma iallafall. Gärna osminkad och överful, men gud skapade mig på detta viset, det är bara att acceptera!

Favorit smycken? Jag har alltid på mig ringar, visserligen är två av dem förlovning och vigsel ring, men jag har även en enkel guldring på höger ringfinger, känner mig naken utan. Jag tycker att uttrycket "less is more" verkligen stämmer in på min syn på smycken, stilrena, enkla smycken, men gärna i guld och med någon diamant i.


Tips tips.

2009-02-03 - 01:32:00
Jag måste bara tipsa er om en underbar sida http://www.chique.se, där de bland annat säljer mitt absoluta favoritmärke Friis & Co, I reeally lööve it! Värt att ta sig en titt på kanske?

Jag har hittat en ny plånbok på chique, min gamla Friis & Co är något sliten, men jag har verkligen haft svårt för att hitta en likvärdig utbytare(!!). Hittade dock denna fina nu, för endast 249:-
Angel Wallet, Friis & Co

Och när man köper ny plånbok, ja då måste man ha en ny väska också!
 Coin Bag, Friis & Co

Tänk er att mysa runt hemma med dessa på fötterna? Hm, tåls att fundera lite på..
 De är sååå söta!!




Åh, ibland kan jag verkligen bli så ledsen och besviken, kommentarer som gör så ont, jag försöker inte att ta åt mig ibland men det känns som det inte spelar någon roll?.

Jaja, på onsdag funderar jag på att åka till IKEA och köpa vår nya sängstomme iallafall, det blir antagligen Malm i svartbrunt. Jag hade egentligen velat köpa en ny madrass också, men det får vänta! Det skall bli så oerhört roligt att göra om!

Jag håller på att vårstäda, tar det första steget, nämligen fönsterputsningen, började igår men eftersom vi har dubbelglas blir det 6 glas som skall putsas på ett fönster, och vi har ju en hel del. Det kommer ta sitt lilla tag. Jag gjorde iallafall hallfönstret idag, får ta resten imorgon. Jag har inte mycket ork alls känner jag, inte till någonting om jag får säga det själv. Jag är nog lite allmänt nere på alla vis, lite halvmagsjuk, trött, stressad och allmänt på dåligt humör. Tur att det är en ny dag imorgon!

Nu skall jag försöka få i mig lite smörgås, ta ett bad, hoppa i pjyamasen och krypa till kojs!

Puss, kram och godnatt

Halefuckingluja!

2009-02-02 - 10:17:05
Nej fyfan säger jag! Nu är det familjen magsjuk som gäller igen, fyfaan vad trött jag blir på detta! Freja var ju, som jag skrivit i tidigare inlägg, magsjuk i fredags, men var redan bättre i lördags och igår åt hon nästan som vanligt igen. MEN, imorse är det Tomas tur, han fick springa till toaletten, han är helt utmattad nu. Jag har också åkt på det, men inte alls lika farligt som förra gången.. (jaa, för sisådär 3 veckor sedan bara, suck) Idag blir det alltså en slöardag, Freja är hemma från dagis, vill vara på den säkra sidan att hon inte smittar. Förhoppningsvis piggnar Tomas till framåt eftermiddagen och då kan vi kanske gå ut en liten sväng.


Vi har ju en kanin som heter Sixten, världens mest underbara, han vill mysa när vi sitter i soffan och efter en stund brukar han lägga sig brevid en i soffan! Vi har iallafall planer på att bygga ut hans bur till våren. Den han har nu känns lite tråkig och instängd, det är som ett stort hus bara. Tomas gick möbelsnickeri på gymnasiet, han är alltså finsnickare, jag tycker det är ett ypperligt tillfälle för honom att visa sina färdigheter inom snickeribranschen :) Vi funderar också på att skaffa en till, men en hona. Kaniner brukar inte gå bra ihop, men har man en kastrerad hane och en hona tillsammans brukar det fungera jätte bra!

 Sixten och hans läckra mamma

Nej, nu skall jag väcka min karl, det är min tur att vila en stund i sängen nu tycker jag!

Puss(eller kanske inte?) och kram

Promenix med dockan!

2009-02-01 - 20:31:45
Jag och Freja tog med oss dockan och dockvagnen ut på en promenad efter mellanmålet. Vi gick till Frejas dagis och tillbaka, när vi kom tillbaka åt vi lite middag. Sen dammsög jag och Freja kikade på Disney channel! Tomas kom hem för ett tag sedan från militärmässan i Göteborg, han hade haft det bra!!

På torsdag skall jag få mina naglar fixade, Camilla som läser till nagelterapeut skall göra akrylnaglar på mig, ska bli roligt att bli lite ompysslad!

Det får bli ett kort inlägg igen, sitter och kollar på kläder, jag blir lite distraherad :)

Puss

Tupplur..

2009-02-01 - 15:46:24
Jösses, Freja sov middag i drygt fyra(!!!) timmar!!! Jag har tvättat fönstrena i vårt sovrum och i Frejas rum, så jag har med jämna mellanrum gått och kikat till Freja medan jag tvättat fönsterna, hon sov i vagnen ute. Jag trodde inte det hade gått så lång tid! Ja, lilla gosegrisen var nog trött, hon är ju både förkyld och varit magsjuk igen.

Nu har vi allafall ätit lite mellanmål, vi skall nog gå ut en sväng, leka lite i sandlådan och gunga kanske?
RSS 2.0