Får det lov att vara lite stress?

2010-07-30 - 23:48:59
Jag är aningens stressad just nu. Jag har ungefär 100 saker att göra innan vi åker och det känns som om vi skall vara borta i en månad istället för drygt en vecka. Iallafall om man tar en titt på packningen.. ;-)
I förmiddags var loppan hos frisören och klippte sig. Hon var så otroligt duktig. Satt blick stilla hela tiden och hon blev så fin i håret. Rosa lugg fick hon också, hihi. Resten av dagen har jag packat och grejat här hemma. Tvättat och strukit kläder. Vi hade lite fredagsmys i soffan med chips och choklad innan det var dags för lillan att sova.

Jag ber till högre makter att det INTE blåser såhär på söndag när vi skall åka, annars blir det ingen vidare trevlig båttur när det nästintill blåser orkan ute. Usch. Tur är att vi tar snabbfärjan dit. Vi åker hemifrån runt halv fem på morgonen för vi skall senast checka in halv sju på färjan. En väldigt tidig morgon med andra ord. Får kanske lägga mig en stund på hotellet när vi kommit fram.

Imorgon skall jag packa och fixa det sista. Jag skall även hinna duscha, noppra ögonbrynen, köra upp Snuckis till Frändefors, gå igenom katterna och kaninens rutiner med Sara som skall komma hit och se till dem, vattna alla blommor, fixa mat som vi kan ta med oss under bilfärden, tömma kattlådan, rensa Sixtens bur, dammsuga övervåningen, diska, tömma papperskorgarna, handla lite förnödigheter som skall med, rensa kylen på mat, fixa ordning kameran.

Vi hörs förmodligen inte förren imorgon kväll!


Hej och godnatt!

rain

2010-07-29 - 23:32:20

Hej på er!

Regnet strilar ner. Ganska mysigt faktiskt, men det får gärna vara solsken i Danmark nästa vecka :-) Då blir det Legoland, Lejonsafari och bad för hela slanten! Gud, vad det skall bli roligt! Det blir första gången Loppan åker färja också, spännande!

Tant Sara och Mattias var här en sväng förut, vi åt lite middag tillsammans och satt och tjötade. Freja blev överlycklig när de kom och spexade en massa för sin favorit tant.




Just nu, precis nu, är jag så oerhört trött. Jag ska gå och lägga mig!


Hejhejhemsktmyckethej!

2010-07-29 - 10:14:44




Godmorgon pärlor!

Sovit gott? Det har jag gjort, trots att vi legat och knõt hela familjen! Trångt men mysigt :-)
Jag är lite trögstartad denna morgon, 1 liter kaffe kanske skulle göra susen?  Loppan är i full gång. Springer runt och bjuder oss på Bamse tuggummi och ett sprut med Hello Kitty bodysplash som hon fått. Den luktar faktiskt väldigt gott, kokos och lime. Det är nästan så att jag skulle ha en jag med ;-)
Hello Kitty luktar gott ;-)


Om en stund ska vi iväg och städa ur vårt gamla garage. Vi har lite hö och halm till kaninen där och några vinterdäck. När det är färdigstädat åker vi och lämnar in garagenyckeln och efter det är det bye bye Vbg-bostäder, för alltid förhoppningsvis.


hot stuff

2010-07-28 - 19:07:52
Puh, värme! Jag är helt sluut! Vi bytte tillbaka bil idag och vår bil går som en klocka :-) Tack brorsan!

Semlan hade tydligen blivit biten av en katt och hon fick en kur antibiotika för att slippa infektion och varbölder.
När vi var hos veterinären fick vi även reda på att vår lilla flicka troligtvis är dräktig. Så förmodligen blir det små söta kissekatter till början av hösten om det är någon som är intresserad. Semlan är ju en riktigt fin pissekatt med hälften Norsk Skog katt i sig ;-)

Well, dags att få snuttan i säng!

Kattont

2010-07-27 - 11:09:02



Godmorgon!

Idag har äntligen solen kikat fram, härligt!
Dock får våra planer för dagen skjutas fram då vi måste åka in till veterinären med vår lilla kattflicka. Hon kan inte stödja på sitt högra bakben. Antingen har hon blivit ormbiten eller biten av någon annan katt. Suck, är det inte den ena katten så är det den andre. Förra månaden fick vi ju åka in med vår äldsta katthane, Casper, för att han fått en böld på kinden. Men vad gör man inte för sina älskade djur? Även fast det är ganska surt att det hela tiden skall vara nått. Antibiotikakurer och annat.


Gårdagen tillbringade vi i Frändefors. Vi passade på att städa ur bilen som vi skall ha med oss till Danmark nästa vecka och sen kollade min älskade storebror upp vad det var som lät konstigt när man körde. Det var tydligen en miljon saker som behövdes bytas ut med bromsarna. Tur att jag har en bror som äger en bilverkstad som kan hjälpa mig. Så idag åker han in till jobbet, TROTS att han har semester och fixar det som behövdes bytas. Han är så snäll, min storebror. Som alltid ställer upp för alla andra. Jag har tur som har så fina syskon!



Nu måste vi åka!


Ha en härlig dag!

Well hello my dear!

2010-07-26 - 00:08:31



Vem visste att den yppiga blondinen hade så mycket visdom att berätta..

Denna söndag tillbringade vi först hemma hos Loppans älskade farmor, som fyller år idag. Jag och Tomas passade på att åka ut till Överby en sväng och kika på en bröllopspresent medan Loppan stannade kvar hos farmor och busade.

Vi har fått ett nytt soffbord. Fick ett av Saras pappa som de inte skulle ha. Jag fick även ett fint gammalt hörnskåp i furu som jag skall - hör och häpa, måla vitt :-)

Anyway, dags att hoppa in i drömmarnas land!

Godnatt Snäckor!


Bröllopsbestyr.

2010-07-24 - 12:16:28


Så sant, så sant




Vi är bjudna på bröllop den 7 augusti. Det är Tomas vän, Joakim och hans tjej Sarah som skall gifta sig!
Det skall bli skoj att gå på bröllop och Tomas skall faktiskt vara bestman.
Nu till problemet, WHAT TO WEAR? Tomas har en helt ok kostym som han skall ha med en vit skjorta under. Loppan har faktiskt fått ärva en supersöt klänning som min mamma sydde till mig när jag var i Frejas ålder. Den är helt underbar med en vit krage och allt, haha. Dock har varken Loppan eller Tomas några passande skor men det är de minsta problemet. Jag har ingenting att ha på mig och vi har verkligen inte råd att lägga ut en massa pengar på kläder.. Men, jag har faktiskt hittat en jättesöt och enkel klänning på Nelly, på rea. Ynka 79:- kostar den och dessutom är det fraktfritt. Vi får se, men det gäller att vara snabb för reavarorna går som smör i solsken :-)

Jag har haft en härlig morgon, har legat och dragit mig i sängen och läst ut en pocketbok som Tomas gav mig.
Nu tänkte jag börja med lunchen och sedan blir det till att ta tag i dagens projekt - Frejas rum!

 

Sessan

2010-07-23 - 23:48:12
Titta vem som ligger och sussar bredvid mig i soffan? Snuttanlull då..


Imorgon vet jag precis vad som står på schemat. Ett ordentligt röjjartag inne i Frejas rum.
 Det är helt otroligt vad stökigt och rörigt det blir i en tre-årig prinsessas rum ;-) Vi skall försöka få upp lite hyllor och sånt på väggar och sånt. Snuttan får vara med och bestämma hur det skall bli.


Min käre man är ute på vift. Eller ja, han är och spelar tv-spel hos Nicke och Benita :-) Jag och Freja har haft en tjejkväll med Coca cola och salta pinnar framför tvn. Mysigt med lite mamma dotter tid.

Nu ska jag bära upp my sleeping beauty och sen blir det sängen för min del

Hallojsan

2010-07-23 - 10:47:02



Idag tror jag det blir en såndär tråkdag när jag bara går här hemma och plockar och tvättar. Visserligen är det bra att ha dessa dagar också, annars skulle det se ut som "hej kom och hjälp mig" här hemma.
Tomas och Loppan är ute på en promenix med vovven.
Igår eftermiddag åkte vi hem till mamma och pappa. Min mamma hade sparat en jättefin gammal gungstol i vitt som hon gav till mig. Jag slipade till den litegrann och nu står den i vårt sovrum, men är osäker på om den ska stå där eller i hallen uppe. Jag får känna mig fram och se.

Ja kära vänner, då var det dags att köra igång då..


Klagomål

2010-07-22 - 12:00:11
Jag vaknade imorse av att regnet öste ner. Nu regnar det inte längre men det känns inte helt regnfritt ännu. Ja, det återstår att se.
Jag är på pysselhumör, vill fixa och greja här hemma, men jag har ingen ork, hur lustigt det än låter.
Åh, jag vill hitta på något! Men känner mig helt lam. Det måste vara vädret eller något.

Nu vill lill-loppan ha datorn och spela Kalle Kunskap så det får bli ett kort och trist inlägg

En tur med båten..

2010-07-20 - 23:07:19

Det blev en båttur med lite fiske och massäck på kvällskvisten!
Premiärtur för Loppan, liite läskigt var det till och början med, men sen vart det allt skoj att åka båt :-)

smaka på färska ärtskidor


morfar och Loppan smaskar vinbär

Denna bild på Snuckis har Loppan tagit helt själv!




Pappa fick en en stor gädda som vi släppte i igen




SVENSK SOMMAR ♥



(Alla kort är tagna av mig, om inte annat anges)

Solen kikar fram..

2010-07-20 - 13:08:13




(tagen från min favvis-blogg, Gizmolinas)


Tudeloo kringlor!



Idag kikade äntligen solen fram efter ett par dagar i vila. Härligt tycker jag :-)
Jag har en riktigt slö dag. Kroppen och hjärnan står på viloläge och jag vill helst lägga mig och sova bort ett par timmar. Men det är tvätt som skall tvättas, mat som skall lagas och andra måsten som måste göras ;-)
Vi har varit inne i stan en sväng på förmiddagen. En timmes väntetid och sedan var det min tur. Sen åkte vi och köpte en glass till Loppan och nu har Tomas och hon precis cyklat iväg till lekparken. De skulle spela lite fotboll, så Loppan får springa av sig litegrann.

Snuckis är ren och fin nu. Han fick sig en välbehövlig trimmning och dusch igår, inte så populärt under tiden det pågår med efteråt är han nöjd! Han blir så stilig, vår lille räser hund. Vi har verkligen världens bästa vovve. Så genomsnäll och god. En lugn och lite blyg pojke.

Det är inte långt kvar tills hela familjen Gould åker till Danmark på en minisemester. Vi åker den 1 Augusti, tidigt på morgonen och sedan väntar 6 dagar av lek och skoj! Jag ser verkligen fram emot denna resa. Det skall bli skönt med ett avbrott i vardagen..

Näpp, dags att hänga ut lite tvätt på tork. Perfekt väder för det idag!

Hösten närmar sig med stormsteg

2010-07-18 - 23:25:20

Nu är det alldeles kolsvart ute. Tänk, det var inte längesedan det var ljust hela natten lång! Sommaren går alldeles för fort.

Vi stannade en stund i Trollhättan hos Karin och Steve. Karin bjussade på goa pannkakor och även ett mindre vattenkring utspelades sig mellan syskonen Gould.
När vi kom hem tog jag ett välbehövligt städ i badrummet nere och imorgon tänkte jag ge mig på badrummet på ovanvåningen. Min pappa ringde även idag och berättade att han fixat en flytväst till Loppan, så någon gång i veckan som kommer blir det en båttur om vädret tillåter. Jag skall även försöka att ta ett ryck här hemma. Jag vill få i ordning i vardagsrummet! Jag HATAR när saker och ting inte blir färdiga. Blä!

Snart är det dags för sängen, men först ska jag vattna lite blommor utomhus!

Godnatt

Du och Jag ♥

2010-07-18 - 12:52:46

Tack för igår, mitt hjärta ♥

Rajtaj

2010-07-18 - 12:48:43
Godförmiddag pinglor!
Efter en härlig sovmorgon skall vi snart åka till Trollhättan och hämta vår dotter och hund som sov hos Faster Karin inatt.
Vi hade en riktigt rolig eftermiddag och kväll igår. Vi började hos Karin och Steve med att grilla, dricka lite öl och umgås. Lite senare på kvällen gick jag, Tomas, Anders, Dana och Steve ner till Gamle Dal och satt vid vattnet och drack lite bärs och cider och bara njöt av sommarkvällen! Tito var gullig som kom och hämtade mig och Tomas vid tolvtiden. En snabb tur in till donken för lite nattamat och sedan hem, in i duschen och hopp i säng. 
Idag känner jag mig lite halvseg i kroppen, men inte ett dugg bakis och det är ganska otroligt för att vara mig.
Jag tål egentligen inte alkohol utan blir rejält dåligt bara efter en halv cider men igår kunde jag allt dricka lite till.
Det gäller bara att veta när det räcker!

Nu är det snart en ny vecka med nya möjligheter, vad ska ni hitta på för skoj?



  

Gooookart!

2010-07-16 - 23:49:45

Tjingeling sockertoppar!

Vilken dag vi har haft! Åkte till Trollhättan och mötte upp en del av Tomas familj! Vi gjorde en runda i Trollhättan.
Först körde vi gokart, fyfasen vad roligt det var och s h i t  vad det gick! :-) Efter det kikade vi på lite gamla Saab bilar eftersom det var utställning. Sen bar det av in till stan där vi gick och kikade. Vi åt pizzabuffé och kletade med sockervadd! En mysig dag, men gosh vad varmt det har vart och jag hade ändå klänning. Som i en bastu!
Just nu pågår Fallens Dagar i Trollhättan. Vet inte om vi skall in något mer, men imorgon är vi barnlediga på kvällen-natten. Vi är bjudna till min svägerska med familj på lite grillning och efter det skall Loppan sova över. Myspys med Faster Karin!
Jag tror dock att både jag och Tomas skippar att gå ut på Fallens efteråt och hellre sitter hemma och tar det easy. Vi är inte sugna på't faktiskt, jobbigt med allt folk som är för packade för sitt egna bästa.
Jag=Prettokärring.



Nu är jag trött i både huvud och fötter så jag misstänker starkt att nästa stopp blir sängen.

GODMORGON VÄRLDEN!!

2010-07-16 - 09:40:43

Seg start med trevligt slut

2010-07-16 - 00:35:32
Dagen började väldigt segt. Det blev ingen båt idag då regnet öste ner. Sen ringde Sara och vi åkte ut till Överby och kikade i affärer. Lillbus stannade hemma med pappa och fick besök av farmor. När jag väl kom hem lyste solen och vi gick ut en promenad. Då ringer Tito och vi blir överbjudna på smörgåstårta hela familjen! Vi hade en trevlig kväll och jag kom därifrån med världens sötaste klänning (precis en sådan jag vart på jakt efter)
Freja somnade i bilen hem och jag tog en dusch så fort jag kom innanför dörren. Nu ligger jag i sängen och skall alldeles strax släcka lampan. Jag är helt färdig. 


SOV SÅ GOTT

Fullt upp.

2010-07-15 - 10:04:20
God förmiddag!

Vad jag har blivit dålig på att uppdatera er (om någon fortfarande läser?) Det är verkligen fullt upp här på Onsjö. Förutom att vi grejar och donar i radhuset försöker vi hitta på lite roligt med Loppan! Vi har varit och badat, vart och plockat jordgubbar på självplock i Salstad (MUMS!!) med Tito och Madde, grillat med Tant Sara och Mattias, haft besök av Loppan farbror med familj och igår var Freja och Tomas med Nicke och Wiggo till Lek och Buslandet!
Nu tänkte vi ta det lugnt ett par dagar, idag ska vi kanske ut med båten och fiska men det beror helt på hur vädret blir.


Det börjar arta sig här hemma också men det är fortfarande ganska tomt i vardagsrummet. Jag skall ju, som jag nämnt innan, byta ut möblerna där inne, nu har vi inget soffbord eller några vitrinskåp som vi hade innan.
Tv-bänken har vi redan bytt ut (ställde tvn på en vit Expedit hylla)
Frejas rum är ju relativt färdigt, lite tavlor som skall upp på väggarna bara. I vårt sovrum är det lite pill kvar. Vi skall ha två sängbord som jag tror står hemma hos min mor och far och vi vill även ha pärlspont på väggarna. Men men, det får ta den tid det tar. Igår var mamma och pappa här en sväng. Mamma har varit snäll och målat vår gamla hatthylla och skoställ vitt. Så pappa hjälpte Tomas att få upp hatthyllan i hallen, det blev så fint :-)

Lite kort..
 
Freja har fått en alldeles egen sminkväska och innehållet används flitigt kan jag lova er :-)

En del utav hallen

Vår nymålade jack- och skoförvaring

En del av köket. Vi väntar på ett fint gammalt vitrinskåp som håller på att målas vitt, givetvis.
Där skall jag ställa alla mina fina gamla tallrikar och kakfat.


Min älskade spegelbyrå som Tomas överraskade mig med när vi skulle flytta in.
Den passar perfekt i vårt sovrum.

Vår dag i ord.

2010-07-09 - 20:59:07

Åh, det är SÅ tråkigt att flyttstäda. Blir man aldrig färdig liksom? Idag har vi kört en massa S K I T  till återvinningscentralen. Tre vändor hann vi med och misstänker att det blir lika många imorgon. Jätte kul, verkligen. Min mamma är så snäll och kommer imorgon och hjälper oss med städet. Hon har redan varit och gjort färdigt köket. Det och badrummet är nog det värsta att städa, en massa lådor och skrymslen. Skönt blir det när vi lämnar nycklarna.

Snart är det dags för lilltösa att sova. Vi har börjat med en ny rutin. Vi läser en saga, pussas och kramas godnatt och sedan går vi ut ur rummet, men berättar för henne att vi är i närheten. Igår höll vi på i säkert 3 timmar innan hon kom till ro och somnade. Hon var så arg. Helst av allt hade hon nog velat vara uppe halva natten och sedan skall vi läsa minst 10 böcker. Ohållbart.

Jag har plockat och vikt in tvätt här hemma och Tomas har skruvat upp lite saker, bland annat Loppans rullgardin. Inte en dag för sent, då solen ligger på den sidan på kvällen.

Nu ska jag åka och köpa kattmat och sedan tänkte jag och Tomas sätta oss i soffan och bara slappa!

Ta hand om er!

Nä men vafan?

2010-07-08 - 23:37:41
Hallå på er sockertoppar!

Jag är egentligen inte alls på blogghumör, det har varit en rejäl pärs här hemma ikväll. Vi har en mycket trotsig tre-åring och det är allt jag kommer säga om den saken.

Nu sitter jag och roar mig med att titta på Johan Falk säger va fan - The collection.
Ganska många "va fan" han säger i filmerna!

 Vi ska nog snart lägga oss. Jag är jättetrött, har jobbat ett par timmar idag också.

Kalldopp

2010-07-06 - 00:26:54
Hej alla fina!

Lite gråmulen dag, men varmt! Jag och Loppan åkte till Gaddesanna där Sara och Mattias var i stugan. Freja vart sugen på att bada så Sara och vi åkte ner till vattnet. Det blev ett snabbdopp då Freja tyckte det var lite kallt ;-)
Innan Gaddis hade jag och Freja vart på jobbet en sväng och kikat på tyg. Jag hittade ett fint, blårutigt, som jag skall ha. Det finns ett mellanrum i diskbänken där det förr stod en diskmaskin. Där hade jag tänkt hänga upp en gardinvajer och sätta ett tyg för så blir det en snygg förvaring bakom där man kan ha återvinning, pant och sånt.

Vet ni förresten när hela familjen vaknade imorse? Halv 11!! Vi var i chock när vi såg vad klockan var! Men väldigt skönt med en lång sovmorgon! :-)

Well, dags att sova!

Nattinatt

2010-07-05 - 00:43:45
Hej!
Nu är klockan mycket och det är dags att sova. Jag och Tomas har suttit i soffan och dippat lite grönsaker :-)
Men som sagt, nu är det sängen som lockar kan jag lova! Vart en ganska lugn dag, trist väder men det klarnade upp litegrann framåt kvällen. Jag har planterat lite blommor och satt upp gardiner. Min syster var på besök en snabbis förut och kikade och efter det tog Loppan och hennes pappa en liten cykelpromenad med vovven!

Jag har lagt upp en annons på Blocket. Vi skall sälja vår tv-bänk och även 2 vitrinskåp i ek. Vi får se om någon är intresserad.

Sova var det ja!
Dröm sött!

Hej

2010-07-04 - 11:04:52

*gääsp* Jag är trött! Värmen och solen tog verkligen på hela familjen. Jag vaknade klockan nio av att mamma ringde på dörren och då låg fortfarande Loppan och Tomas och sov.
Igår var jag och Loppan på Gaddis med Madde, Sandra, Loke, Markus och Mia. Det var så skönt i vattnet, för hör och häpna, jag doppade mig ;-) Freja hade hur skoj som helst för Madde hade tagit med sig en badring. Den användes flitigt av både Loppan och mig.

Senare på kvällen när Tomas vart färdig för dagen i vårt gamla ställe åkte vi till Sandra, Johannes och lille Loke för grillning. Det var väldigt mysigt och de bodde så himla fint, perfekt för barnfamiljer.
Vi åt gott och hade väldigt trevligt måste jag säga, perfekt avslut på en härlig dag!

Nu regnar det ute och då skall vi passa på att greja här hemma. Mycket städande och fejjande just nu känner jag.


Lüürdag

2010-07-03 - 10:24:45

Hej på er hjärtegryn!
Jag är helt mör i kroppen. Jobbade igår, slet som ett djur och det ger utdelning idag i form utav en rejäl träningsvärk. Oträndad, jag?!
Vi hade en mysig fredagskväll igår. Vi åt pizza och avslutade med två stora skålar med chips och godis.
Inte konstigt att man ser ut som man gör ;-) När lill-loppan somnat kikade jag och Tomas på någon äcklig zombie film som gick på tv. Fy, jag har väldigt ont av sånt. Skräckfilmer är det värsta jag vet.

Idag verkar det bli varmt då värmen redan vid 8 imorse slog emot en som en vägg när jag öppnade ytterdörren.
Förhoppningsvis blir det bad idag men jag ska även greja lite här hemma. Fixa iordning de möbler som vi skall sälja bland annat. Från början var det tänkt att vi skulle köpa en ny tv-bänk och ett nytt soffbord. Men nu skippar vi tv-bänken. Vi kom på att vi kan ställa tvn på vår ena Expedit hylla från IKEA. Den långa låga varianten. Det blev bra. Nu är det alltså ett soffbord vi är på jakt efter och jag har hittat det vi skall köpa, på IKEA givetvis.

Hemnes, soffbord 1495:- från Ikea

Nu tänkte jag slänga i en tvätt i maskinen och sedan blir det lite plockeliplock här hemma :-D
Njut av dagen och era nära och kära!

Veckans sista arbetsdag.

2010-07-02 - 09:19:51
Jisses vad trött jag är, ville hemskt gärna ligga kvar i sängen ett par minuter (timmar) till. Men när man har en liten Loppa som drar i en och vill ha frukost är det bara att släpa sig ur sängen.
Så, vad händer idag? Jo jag skall jobba ett par timmar, sedan får vi se vad dagen har att ge. Jag misstänker att vi skall fortsätta plocka upp lådor och sånt.

Igår när jag och Loppan cyklade till dagis följde vår ena katt, Semlan med. Hon skall alltid följa med vart man än går. Jag tyckte det var lite dumt, eftersom hon kanske inte hittar så bra nu eftersom vi precis har flyttat. Dock hade jag inte tid att vända för att ta in henne. Naturligtvis virrade hon bort sig och alla som känner mig vet hur jag blir, alldeles uppstressad och jätteledsen om något av djuren inte synts till på fem minuter. Jag var ute flera gånger och lockade och letade efter henne. Vid åttatiden åkte jag iväg till Sara och Mattias för att kika på deras lägenhet ( som var KANON snygg ) och var inte hemma igen förren vid elva, men ingen pissemiss syntes till så jag tog på Snuckis kopplet och gick en runda. När jag kommer till lekplatsen borta vid området där vi bodde förut kommer det en mycket glad, men trött katt springades mot mig i full fart, pratandes och mjauandes. Snuckis blev överlycklig när hon kom, han började studsa och hoppa som en galning :-) Jag sov väldigt gott inatt, med en liten kissekatt liggandes bredvid mig. Mysigt.

Nu är det dags att ta fram kläder till Loppan som hon kan ta på sig och sedan bär det av till dagis. Sista dagen, sen har hon sommarlov! Det är många av hennes kompisar på dagis som redan gått på lov så Freja pratar mycket om det, att hon också vill ha sommarlov och vill Loppan ha något, så får hon det
;-) ♥

Njut av solen och värmen och ta vara på varandra ♥

Uppdatering från villan ♥

2010-07-01 - 12:34:53
Usch vilken trist uppdatering jag har. Jag skall försöka bättra mig nu när vi äntligen har börjat komma i ordning så smått. Det är otroligt vad mycket saker man har egentligen. Vart kommer allt från?
Allt har gått bra med flytten och nu har vi fått det så fint med nya tapeter, jag är riktigt nöjd över valen vi gjorde gällande tapeterna. Ljust och fint, det gillar jag! ;-)


Igår tog vi oss alla en behövlig paus från flyttlådor och röra. Vi åkte iväg till Varberg där Tomas skulle kika i en affär( = tråkig affär ). Jag och Freja strosade runt och kollade i lite roligare butiker och på hemvägen åkte vi in till Frejas farfar och hans mysiga fru där vi blev bjudna på grillat. Jättemysigt! De hade även besök av Pias bror och hans fru Linda, som var supertrevliga. Vi var hemma vid tolvtiden på natten och loppan sov hela vägen från bilen in till sängen. Givetvis glömde jag kameran, så jag kunde inte dokumentera våran lilla utflykt.

I tisdags åkte jag och Loppan iväg med Madde, Sandra och lille Loke till Gadesanna där vi badade (inte jag) och fikade(det gjorde jag däremot). Barnen fick springa av sig ordentligt. Freja hade jättekul, hon älskar att bada den ungen. Sådär jättevarmt tyckte inte jag det var, jag doppade trots allt fötterna ;-) Men det var väldigt härligt att komma iväg och ta vara på de fina dagarna. Idag är det strålande solsken, men jag tror vi får hålla oss hemma faktiskt, det måste bli lite gjort.

Åh, jag är verkligen så nöjd med radhuset, det är underbart att ha vår stora fina trädgård och att ha tvåplan att röra sig på inne. Det är så lugnt och stilla här och på kvällen hör man syrsorna spela från ängen. Nästan som på landet :-) Min älskade Sara och hennes sambo + hundar har fört flyttlasset till Vänersborg här i dagarna, jag är så nöjd att ha henne i närheten igen, det var inte roligt när hon bodde i Gävle. Men nu blir det andra bullar, och speciellt en bulle som ligger i ugnen och frodas, haha. Enda anledningen till att jag längtar till hösten är för att då får jag snusa bebis igen ;-) Visst är det roligt? Jag är så glad för Sara och Mattias skull. Det kommer bli så bra ♥


Nu skall jag hänga ut lite tvätt tänkte jag, UNDERBART med solochvind torkad tvätt, det luktar så gott!

Ta vara på er i solen ♥
RSS 2.0