Sommarplanering!

2010-04-06 - 00:04:42
Jag är en riktig "planeringsmänniska". Älskar att planera, kolla upp alternativ, fixa och dona. Vi har börjat planera vår semester. Än så länge har vi kommit fram till att:

Vi skall åka till Liseberg
Vi skall åka på weekend till Danmark och bo på hotell. Där skall vi gå på Legoland, besöka lejonparken Givskud Zoo (safari där man kör "inne i parken") och givetvis Lalandia, Danmarks badparadis!

Fakta om hotellet:
Familjesemester nära LEGOLAND®
6 dagar på Pejsegården i Brædstrup i Danmark
Familjevänliga och 4-stjärniga Hotel Pejsegården ligger i Brædstrup, mellan städerna Silkeborg (20 km) och Horsens (20 km). Utflyktstips: Lejonparken Givskud Zoo i Give (33 km), Lalandia i Billund och LEGOLAND® i Billund (53 km till båda). På hotellet finns bl.a. inomhuspool, bowling och lekplats. Till storstaden Århus är det 45 km.
Typ av vistelse
6 Dagar Sommarsemester
Typ av rum
dubbelrum
Du får:
  • 5 övernattningar med frukostbuffé
  • Välkomstdrink: 1 glas cava/läskedryck
  • Gratis glass vid köp av middag i restaurangen
  • Gratis bowling varje dag kl. 17.00
  • Fri tillgång till swimmingpool
  • Gratis internetcafé för barn
  • Gratis parkering
  • 53 km till LEGOLAND®
Pejsegården
 
Hotellet erbjuder restaurang, westernbaren "Texas Town", nattklubb, rum med öppen spis, biljard, dart, bowling, innergård/trädgård/terrass, lekplats, bastu, solarium, inomhuspool och gratis parkeringsplats.
Alla rum har dusch, wc, telefon, tv och terrass.



Vi har ännu inte riktigt bestämt oss för om vi skall åka till Borås Djurpark i år igen eller om vi åker till någon annan djurpark inom Sverige. Kolmården hade varit kul men även Nordens Ark som ligger lite närmare.

Någon mer än jag som verkligen längtar efter sommar och sol?
Vad skall har ni andra för planer för sommaren 2010?
Postat av: Jocke

Vi ska också försöka åka till liseberg, även om sarah inte kommar kunna åka nåt så är det ändå bara kul att få komma ut och göra nåt, philip kommer säkert älska det i år, farfarsbilarna, teekopparna m fl karuseller =)

Sen ska vi väl även försöka att kanske åka till både boråsdjurpark och nordens ark, fast jag föredrar nog borås, på nordens ark kan det ibland vara svårare att se alla djuren..

Men mest längtar jag bara efter sol, så man kan packa massäck o bara åka till stranden på en hel dag, hoppas det blir en varm o solig sommar!!!

(och självklart vårat bröllop hehe, men det är ju en given kommentar hehe...)

2010-04-06 - 08:12:14
Postat av: Sandra

Jag är också en planeringsmänniska. Så himla underbart att ha allt spikat! :) Vi ska också ta oss en tripp till liseberg och ev legoland. Finns ju så mycket att göra på sommaren! :) Gud som man längtar

2010-04-06 - 09:04:07
URL: http://billyrock.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag längtar också efter sommaren. Finns så mkt mer roligt att hitta på då. Just nu känns det inte som det finns något att göra över huvud taget. Inte som på sommaren i alla fall. Och jag längtar efter alla aktiviteter vi har tänkt göra t.ex liseberg men mest längtar jag faktiskt bara efter att åka till stranden och bara ha en mysig heldag med matsäck och en massa bad och bus. Och även att kunna ha poolen här på baksidan så Philip kan bada och även sköna grillkvällar.

2010-04-06 - 10:39:23
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0