Hej!

2009-03-31 - 00:29:52
Nej, nu har det varit en lång blogg-paus för mig. Har varken haft lust eller tid till att blogga. Tänk att det skall vara så mycket att göra hela tiden? Jaja, får ge en liten updatering..

I onsdags var min vännina Camilla här. Hon utbildar sig till nagelteknolog, så jag fick ett helt nytt set med akrylnaglar gjorda! Åh, hon är så duktig! Kanon snyggt blev det! Veckan fortsatte sedan och på fredagen åkte jag in till Skönhetsspecialisterna i Uddevalla där Camilla har sin utbildning och fick mina ögonfransar förlängda! (hon utbildar sig även till fransförlängningsspecialist:) Goodbye ful och osminkad på morgonen och hello snygga och fräscha fransar 24/7. Helnöjd blev jag!
I lördags hade vi totalt stor rens här hemma! Hyrde en släpkärra och forslade bort säkert 5 sopsäckar till tippen. Fixade iordning min egna lilla walkincloset i Tomas "hobbyrum". För alla som är intresserade har jag 28 par skor(!!!!!!!!!!!) Jag fattar det inte, blev rädd när jag sorterat upp alla i hyllan och såg hur många det var.
I söndags rensa jag mina kläder, en sopsäck till. Får se om min systerdotter är intresserad av något av det. Men nu är jag oerhört sugen på att shoppa lite nytt och fräscht till våren/sommaren



från Cubus!

Idag var Sandra och Linus här och lekte. Sedan åt busungarna kvällsmat och sedan hoppade de i badet!

Nu kommer det lite kort från veckan som gått!


 Här syns min snygga fransförlängning. Jag är alltså inte sminkad på denna bild.
 Mina naglar!
 Detta hade jag på mig idag! Leggings, Lindex, Skjortklänning, LEE och kofta Vero Moda.
 

 tjejorna och jag!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0