Sweet Jesus..

2009-03-07 - 00:19:09
Ja, nu sitter man här igen, klockan är halv tolv och egentligen är man svintrött, men allt bloggande tar överhanden.
Idag har jag haft både religion och stresshantering. Stresshanteringskursen är verkligen så inspirerande.
Vår lärare är så go och sprider en härlig stämmning i klassrummet. Det är också väldigt roligt att få varva teori och praktiska övningar. Idag pratade vi om självkänsla och självförtroende. Det var väldigt intressant, skall nog någon dag visa mina anteckningar därifrån, det var MASSOR av viktiga punkter.

Imorgon är det kalas för min goe brors son, Wille, så nu blir det tårta och annat smaskens :D Skall åka ut till Överby imorgon förmiddag och kika på en present till den lille busungen :) Det skall bli roligt att träffa familjen, saknar dem när det går för lång tid mellan att vi träffas allesammans. I love my family.

Idag är det fredag och då är det den obligatoriska fredags-pizzan som gäller, tog en ciao ciao med extra ost, yummie! Oj, nu såg jag att det inte alls är fredag längre, klockan är efter tolv, iallafall på datorn, ja väldigt intressant vetande.
För övrigt så har vi haft en relativt lugn dag, vi väntar fortfarande på att vattkopporna skall bryta ut, med vår tur så kommer dem på hennes födelsedag :( Det går ju på hennes avdelning på dagis så att hon har smittats är ganska sannolikt.
Lite tråkigt om det slår ut på hennes födelsedag men samtidigt är det väl bra att hon får det! Jag hoppas bara att hon inte blir en prickig korv, utan att hon bara får några enstaka blåsor. Det finns ju dem stackarna som får i munnen och i ögonen(!!), usch vad jobbigt!

Jag hoppas att det blir en lugn helg, men det är väl knappast troligt när man har en dotter som heter Freja. :) Freja har kommit in i trotsåldern också, det är ett väldigt ståhej här hemma dagligen faktiskt och ett humör hade hon redan innan detta stadie, så ja, ibland vill man stoppa tillbaka henne där hon kom ifrån och ta ut henne igen när hon har lugnat sig, haha. Men, samtidigt som detta är en jobbig och påfrestande tid är det otroligt roligt, Freja utvecklas något enormt språkligt just nu, det sker framsteg dagligen och det är verkligen hur kul som helst att man faktiskt kan föra en konversation med henne nu.



Nej, nu börjar det bli dags att göra sig iordning för sängen och imorgon skall jag få sovmorgon, underbart!
Jag tänkte slänga in en bild på dagens outfit:


 (Spetsleggings GinaTricot, Skjortklänning Laderoute Essentials, linne VILA)







Well, time for bed! G´night!
Postat av: Sandra

Nä, han äter som bara den faktiskt. känns som de är det ända han gör.. äter ;p haha.. men de lär nog ha en sånhär period kan ja tänka mig

2009-03-07 - 01:23:00
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0