Juldagen och Annandagen.

2009-12-26 - 21:31:14
Sådär ja, då var hela julen över! Det gick snabbt, haha
Igår var vi i Trollhättan. Till en början med så trodde vi att vi knappt kunde ta oss dit, för JÄVLAR i lådan vad det har snöat! Vi fick köra i 30 hela vägen till Skoftebyn och det tog sitt lilla tag. Väl framme fick oss en massa god mat. Kalkon med stuffing :D Mmmums! Efter maten vart det lite mingel, haha, lite biljard spelande och singstar sjungande. Julklappsutdelning där Freja fick en massa roligt, leklera, strandtält, pussel, kläder, princess duschcreme och bodylotion, en muminsamlar mugg, böcker, hello kitty hårspännen och tofsar och massa annat skoj! Vi åkte hem vid elva tiden och då somnade lillskruttan i bilen. Hon är inte van vid att vara uppe så sent, men det är ju bara julhelg en gång om året. :D






Imorse kom Freja in till mig och Tomas kl 6, men hör och häpna! Hon somnade om! Klockan nio steg vi upp allesammans idag! UNDERBART! Vi gjorde oss i ordning och åkte upp till morsan och farsan rätt tidigt, men fyfasen vad jobbigt det var att köra, det hade kommit ännu mer snö under natten! Vi körde fast ett par gånger. Tur att man är uppväxt på landet, haha.
I Frändefors gick givetvis strömmen mitt uppe i all julmatsförberedning. Min mamma fick ett bryt. Tur är väl att brorsan har vedspis hos sig, så jag tog med köttbullar och prinskorv dit och stekte haha. Vid halv tre dök resten av familjen upp hos mammi och pappi och efter att vi tänt levande ljus i hela huset blev det mat och sedan fick barnen varsin julklapp.
Freja fick sin största önskan uppfylld och fick ett Pingu-hus. Herregud vilken succé det blev och hon som har pratat om detta hus ända sedan hon såg det i leksakskatalogen, haha.

Nu är vi äntligen hemma och julen är som sagt över för detta året. Lite vemodigt men samtidigt skönt. Det är mycket att göra både innan och under julen. Men nu är det bara nyår kvar och sen blir det ett nytt härligt år!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0