Trött och uttråkad.

2009-01-31 - 23:43:03
Jag är verkligen jätte trött! Usch, men jag får ingen ro till att gå och lägga mig.
Tomas hoppar över att jobba imorgon, han åker på militärmässa i Göteborg med några arbetskamrater istället. Det kan vara roligt för honom att få göra något annat än att jobba, diska och spela tv-spel :)..som han förövrigt gör nu också! Jag får i alla fall en sovmorgon innan han åker iväg!

Just nu gör jag inte så mycket, sitter här och drömmer om hur snyggt vårt sovrum kommer bli, hihi. Kan knappt bärga mig tills det är färdigt! Blev bjuden på hudvårdsparty samma helg naturligtvis, lite tråkigt att jag inte kan komma.

Det blir antagligen att jag åker till IKEA på onsdag och förhoppningsvis följer Sandra med, det är så tråkigt att åka själv. Jag åker visserligen till Bäckebol och det tar inte långa stunden, men det brukar vara roligast att ha med sig lite trevligt sällskap! Jag är fortfarande inte riktigt säker på vilka av sängramarna jag skall välja, men det blir nog lättare när man väl ser dem uppmonterade på IKEA.

Min syster och hennes gubbe skall antagligen flytta, de har fått första tjing på ett radhus i Skoftebyn. Jag är så glad för deras skull och det skall bli så roligt med alla turer till IKEA för att shoppa nytt :)

Nej nu hörde jag ett missnöjd stön bortifrån tvn, Tomas vill nog att jag har bloggat färdigt för idag!

Puss, kram och godnatt!

Tvättari tvättara, hela dagen lång.

2009-01-31 - 19:29:10

Nu håller vi på att stortvätta i tvättstugan, tar alla lakan och handukar och sådant. Det är verkligen jätte skönt när det är klart!

Idag fick vi oss en härlig sovmorgon Tomas och jag, vi vaknade efter 12, guud vad skönt att få sova ut! Vi åkte och handla lite för att sedan hämta Freja uppe i Frändefors! Freja har blivit magsjuk, hon spyr inte som förra gången men hon är verkligen jätte lös i magen, stackars liten. Det var ju bara 3 veckor sedan sist hon var sjuk, jag förstår inte varför hon åker på det jämt och ständigt. Jag blev lite smått irriterad på dagis för det var visst så att det gick magsjuka på avdelningen men ingen sa något.. Men hon får lite Proviva blåbärsdricka, rårivet äpple och dofilus yougurth nu till kvällsmat. Förhoppningsvis är hon bättre imorgon, men Tomas stannar hemma på måndag också.

Imorgon skall Tomas jobba extra tänkte han, så jag och Freja får hitta på något själva här hemma. Vi kan inte ju inte leka med någon i och med att hon är sjuk. Men vi går nog ut en sväng och leker själva skulle jag tro :) Tar en promenad och gungar lite kanske?


Vi var ju iväg och köpte tapeter igår, den här blir det som fondvägg ( den är lite mörkare i verkligheten)


 Hihi, den här syns inte så bra, men den skall vi iallafall ha i resten av rummet, men lite slätare variant. Jag tror det blir bra, det är ju verkligen värt pengarna vi lägger ut för det, jag har så svårt att trivas om det inte är precis 100% som jag vill ha det runt om mig. Nästa fredag kör vi igång i vart fall, jag tror nog att vi är färdiga med det på en helg och förhoppningsvis kan vi ha köpt den nya sängen till dess också, Sandra och Jonny skall köpa vår gamla, skönt att bli av med den. Jag har lite svårt att bestämma mig över vad jag skall ha för accent färger i sovrummet, just nu har jag ett par lila panellängder och ett par svarta längder över dem, lila överkast och kuddar i skimmrande beige och lila färger. Men frågan är om jag skall byta ut allt det lila mot något annat, men till vad isåfall? Det är ju så lätt att bara åka till tyglada och köpa nått snyggt tyg som man kan sy både gardiner och kuddfodral av. Jag har också börjat fundera över sängen, har nämligen hittad en annan som är lika snygg, så vilken tycker ni? IKEA Hopen 1895:- el
IKEA Malm 1795:-
Help me out girls, vilken skall jag välja?



Jag fick även ett tips på en annan blogg som jag skall testa, Freja dricker nämligen inte välling, hon avskyr det. Så istället för välling kan man göra mannagrynsvälling, man gör mannagrynsgröten såpass lös så att den kan passera i nappflaskan och så kan man tillsätta lite OMEGA 3 olja för att få i sig lite nyttiga vitaminer. Det skall jag iallafall testa när Freja är frisk igen.

Nu skall jag stryka och vika in lite tvätt hade jag tänkt mig, Tomas nattar Freja, jag hör hur dem läser Max potta där inne, hihi.

Puss och kram

Fyndat!

2009-01-31 - 01:12:20
Nu har vi varit iväg och valt tapeter. Det blev inte det på Rusta, den var lite för "mycket". Vi fynda däremot tapeter på flügger för 99:- styck, sen så hitta vi fondtapeten på Coop forum för 69:- styck. Det blir en skimmrande vit bas med svart grå smalrandig fondvägg. Längtar så mycket till nästa helg då vi sätter igång. Och att det blev så billigt gör ju inte saken sämre, tror vi kom undan med cirka en tusenlapp och då har vi köpt tapeter och allt som behövs till förarbetet och även det som behövs för att fixa upp tapeterna!
Det skall bli så himla kul att greja om i sovrummet, har inte varit riktigt nöjd med hur det ser ut där och så har jag aldrig fått tummen ur och fixat det, så denna alla hjärtans dag present var mycket uppskattad!

Freja älskar verkligen Max böckerna, så nu har vi köpt två stycken, Max bil och Max potta, som är favoriten, när Max skäller på pottan säger Freja alltid "DUMMA POTTAN! Hihi. Hitta den på Rusta för 29:-, skit bra ju!
Frejisen sover förresten hos mormor och morfar inatt. Jag och Tomas har haft mys- och tvättkväll med räkor, aioli och nygräddade vitlöksbröd, fast det förstås, Tomas åt grillad kyckling och potatissallad. Det duger nämligen inte med räkor för herrn.

Nu skall jag ta ett varmt bad och sedan skall jag krypa ner i varma nytvättade och tumlade lakan :)

Puss och kram

Tapeter

2009-01-30 - 14:43:42
Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag har inte riktigt haft ro till att skriva.
Freja vaknade strax innan fyra imorse och då var jag inte pigg vill jag lova, min dotter däremot var verkligen piggelin. Det var bara att släpa sig ur sängen och göra lite för-frukost ( hon äter riktig frukost på dagis vid 8). När klockan var kvart i sju så såg jag en mycket trött skrutta ligga i sin sackosäck framför tvn, då bäddade jag ner henne i vagnen och så gick vi på en promenad i en timme innan vi gick till dagis, Freja somnade innan vi ens kommit utanför ytterdörren.

Nu sitter jag och väntar på att Tomas skall sluta, vi skall nämligen åka iväg och kika på tapeter till sovrummet. Jag har tjatat så länge om att jag vill göra om där inne. Igår frågade Tomas om jag ville ha min alla hjärtans dag present med en gång, istället för att vänta till den 14:de och jag kan ju givetvis inte hålla mig! Min underbara karl ger mig ett nytt sovrum :D Nästa helg skall vi börja tapetsera och så ska vi åka till IKEA och köpa en ny sängram! Jag har tänkt mig Malm i svartbrun.
Dessa sängbord monterar man på ramen. Den är så snygg tycker jag!


Tapeter har jag inte riktigt bestämt mig för ännu, funderar på att ha den här som fondvägg  som finns på Rusta för 129:-. Vi får se.
Freja skall åka till mormor och morfar en sväng när vi åker ut och kikar runt efter tapeter, det går verkligen inte att koncentrera sig när hon är med, för det skall klättras och rivas i allt som går och finns!


Puss och kram

Bakat kanelbullar!

2009-01-26 - 22:22:05

Har bakat kanelbullar ikväll, så skönt att frysa in och ta fram när man får fika-besök :) Blev en hel del faktiskt.
 Så här många blev det, hihi



Jag har också varit iväg och handlat, en massa jobbigt folk överallt. Blä.

Var även i skolan en snabb sväng och gjorde ett muntligt prov och ett muntligt föredrag, vi hade även betygsamtal och jag fick ett VG i etik-kursen, så himla glad blev jag! Nu är det bara att köra på med dem nya kurserna jag valt!

Tomas sitter och spelar xbox360, jätteroligt. Själv så sitter man här och funderar, jag har bestämt att jag skall göra om i sovrummet, tapetsera och så. Försöker hitta lite rolig inspiration på internet, men jag hittar inget direkt, funderar iallafall på att köpa tapeter på rusta, det är visst väldigt prisvärt då det är bra kvalité på dem.

Freja hade visst inte haft en bra dag på dagis idag, vart på jätte dåligt humör, arg och ledsen. Men här hemma har hon vart glad! Vi får hoppas att hon har en bättre dag imorgon!

Nepp, nu skall jag frysa in lite bullar tror ja!

Puss o  hej!

Det här med att gå upp i tid..

2009-01-26 - 12:59:44
Jag blir så trött på mig själv ibland. När jag lämnat Freja på dagis vid 8 imorse gick jag hem och la mig, var så fruktansvärt trött och jag började inte fören halv 1 ändå. Men när tror ni jag vaknar? 12 givetvis, jag glömde ju fan att ställa klockan, då när jag vaknar måste hundarna ut och ha sina mediciner, jag måste göra mig iordning och klä på mig och äta frukost. Behöver jag säga att jag struntade i att gå idag?. Jag skall istället städa, handla mat och hämta min gudson Linus på dagis vid fyra! :) Tomas kommer hem vid 2, så han hämtar Freja vid tretiden.

Uu, jag vill verkligen inte åka och veckohandla, det finns inget tråkigare och pengarna bara försvinner all världens väg. Men äta bör man.

Och sedan det här med att städa, jag dammsugnings-mani, måste dammsuga minst en gång om dagen, annars får jag ryck, haha och tvättmaskinen rullar dygnet runt här hemma känns det som. Finns det något tråkigare än att stryka och vika in kläder? Men igår roade jag mig allafall med att hänga upp mina kläder i min "häng"garderob i färgordning, haha.

Nej, nu får jag ge mig iväg så jag får något gjort,


Puss och kram

En söndags kväll...

2009-01-25 - 22:41:50
Nu sitter jag här i lugn och ro, Tomas badar och Freja sover.
Ibland kan jag verkligen bara känna att jag behöver lugn och ro, inte en massa plock hemma, inte massa kläder som behöver strykas och mat som behöver lagas. Tänk att bara få en natt på ett spa, med jacuzzi på rummet och massage och ansiktsbehandlingar? Ååh, jag behöver verkligen det nu.

Fick mail av min lärare idag, det där fördjupningsarbetet jag suttit och förbannat i ett par dagar, det lönade sig att lägga ner lite energi på det, fick mvg på det nämligen! :) Känns så skönt, man får verkligen en extra sporre till att kämpa lite extra då. Imorgon börjar jag vid halv 1, skall bli skönt att gå här hemma och göra sig i ordning i lugn och ro.

Jag rensade ur mina garderober idag och även Tomas, fick ihop en liten hög med kläder. Så nu skall jag bara tvätta igenom och stryka det så läggs det ut på Tradera! :) Väntar ju också på min snygga pälsjacka, hihi..

Igår var jag och Tomas ute och åt, det blev grekiskt, jätte mysigt var det! Sen så åkte vi till en pub och satt och prata, Pampers var med också, alltid lika roligt att lyssna på han och Tomas fyllesnack, hihi.

Nu skall jag sätta mig och laga ett par strumpbyxor och sedan blir det sängen för min del.

Puss och kram

Lördag

2009-01-24 - 16:02:03

Hej!

Idag fick jag mig en härlig sovmorgon, vaknade vid halv tolv. Tomas och Freja hade visst inte haft en vidare trevlig morgon då Freja tydligen varit på riktigt dåligt humör.
Nu har hon iallafall både ätit och sovit i cirka 2 timmar, nu är humöret på topp! Min lilla solstråle.
Frejas farmor har kommit förbi en sväng, de sitter och leker med lek-lera just nu!
Ikväll är Tomas och jag barnlediga och vi tänker faktiskt gå ut och äta middag någonstans, det sker ju inte allt för ofta nu för tiden. Det kommer bli jätte mysigt! :)

Idag har jag varit i hundgården med hundarna, herrejösses vad de sprang. Helt otroligt vilken energi dem har! Nu har dem iallfall däckat här hemma på varsin matta.
Jag blev ÄNTLIGEN klar med mitt fördjupningsarbete inatt, fyfasiken vad jag suttit och kämpat med det de senaste dagarna! 11 sidor blev det på allt som allt. Men nu är det färdigt.

Jag funderar på att gå igenom här hemma och kolla efter saker vi inte använder eller behöver och sälja dem på tradera, kan vara ett smart sätt att tjäna pengar. Jag har ju två garderober fulla av kläder tillexempel, där kan man nog alltid hitta något att sälja!

Nu skall jag packa Frejas väska som hon skall ha med sig till sin mormor och morfar!

Puss och kram

Tradera tradera, du välfyllda shop.

2009-01-22 - 00:33:05
Jag hitta en fuskpäls-jacka på tradera som var sååå läcker, skicka in ett bud (trodde ALDRIG att jag skulle vinna) men insåg sedan då jag typ, 30 sekunder senare fick ett vinnarmail från tradera att jag la det vinnande budet, haha då måste det typ ha vart 1 minut kvar av aktionen när jag la budet, stackars dem som har budat på den som besatta innan!
  Så läcker med ett svart skinnbälte i midjan, skall ha mina svarta skinnimitation leggings från Gina Tricot, en vit farfarströja och en jeansväst, reaally nice :)


Idag har jag varit och veckohandlat mat, var även inne på lindex och köpte lite nya strumpor till mig och Freja, köpte ett par vanliga svarta leggings också.

Imorrn är det psykologi som gäller, skall bli superkul att gå den kursen, har fått hem kurslitteraturen och det verkar vara superintressant! Dock har jag matte imorrn också, inte lika ball alltså, men är tvungen att traggla mig igenom skiten så det blir klart någon gång!
Jag har även kommit igång med mitt fördjupningsarbete, så gött! Är snart klar med det! Härligt att få det bakom sig!
Har ett muntligt prov i etiken kvar också, sen så är allt jag haft liggandes färdigt!


Dessa läckerbitar skall Kenny handla åt mig när han åker till Göteborg!






Nu skall jag fortsätta med arbetet!

Puss

Tisdag

2009-01-20 - 23:24:47
Idag har jag fått de saker jag beställt från eleven och de uggsen jag beställt! Är super super nöjd med alltihop, Sachajuan produkterna luktar helt uuunderbart, verkligen såndär lukt man får efter att ha tvättat håret hos frisören, mums :) Har även provat min locktång från Vidal Sassoon och den var uuunderbar! Sen skall jag lägga mig i badet och göra en inpackning.


Var med Sandra på Hööks idag, hon får hästen Ivy imorrn, ett varmblodsto på 12 år! Så vi köpte lite grimmor, stalltäcke och lite småkraffs! Sen så åt vi på Mc donken, göttans :)


Hämta Freja på dagis och sen åkte vi direkt till hundgården med hundarna, så de fick springa av sig ordentligt! Så medan hundarna kuta som galningar gick jag och Freja runt och kika lite, vi hittade ett träd som hade ramlat och det var höjdpunkten för Freja, haha, "trädet ramlat", hihi. Gosunge!

Nu har jag betalt lite räkningar och så, gött att få det gjort.

Nä, nu skall jag krypa ner i badet och ha lite quality time för mig själv, tack gud för babymonitorn. Inte för att Freja brukar vakna, men det är alltid gott att ha.

Fan fan ...

2009-01-20 - 01:47:19
Jag kommer verkligen ingenstans med mitt fördjupningsarbetet. Börjar känna mig en aaning stressad då den skall vara fullständigt färdig på fredag morgon, uääääk vad jag hatar att vara så här stressad. Kan inte jag bara vakna imorrn och upptäcka att den är färdig. Jag har iallafall gjort färdigt det sista jag hade efter mig i b-kursen i svenska. SKÖNT!

Jag har vart och hämtat ut mina böcker, verkar vara ganska intressanta kurser, förutom datan då, som jag måste traggla mig igenom, då jag struntade i den förra terminen, vilket innebär att jag denna termin kommer få läsa den utöver mina heltidsstudier, jippie.

Funderar på att åka en tur till Folkets hus/park(?) imorgon, det är visst någon slags sportaffär som har utförsäljning, typ barnoveraller som innan kostar 900 spänn för 300 nu, kan vara värt att åka dit och kika, är ju ute efter ett par thermobyxor till mig som jag kan ha när jag är ute med Freja, inte roligt att frysa om baken :)
 

Har även en liten föraning om att mitt paket från eleven.se kommer imorgon också, hoppas hoppas :) ska bli roligt att testa alla nya produkter!

Nej, nu blir det sängen kan jag lova.

Natti

Måndag, en ny vecka

2009-01-19 - 11:29:33
Hej!

Skall iväg och sätta in lite pengar på Frejas sparkonto och sen skall jag hämta ut mina äckligt dyra böcker.
Tomas jobbar kväll denna vecka, så jag och Frejisen får mysa själva på eftermiddagarna nu istället.

Fick en härlig sovmorgon idag, Tomas tog Freja till dagis och hundarna på en långpromenad så jag sov till elva! Det var inte igår man gjorde det!  Synd bara att man blir så sjukt seg, trots att man sovit ut. Men det får det vara värt någon gång ibland!

Nej, nu får jag ta och göra mig iordning!

Puss och kram

Mumma!

2009-01-18 - 22:40:57
Jag tror jag kreverar! Tittade på asos.com och hittade denna underbara jacka, SÅ SNYGG!! I love it!
  Finns i grått och marinblått också! Jag funderar på den marinblåa! Helt underbar!!!
Kostar drygt 800 svenska kronor.

Hittade även två lagom snygga tröjor också .Leopard of course


Har äntligen kommit igång med fördjupningsarbetet nu iallafall, skönt att vara en bit på väg!
Nästa vecka börjar alla nya kurser, psykologi och stresshantering bland annat, skall bli superkul!¨
Imorrn skall jag iväg och hämta ut mina böcker, 1400:-, inte lika kul.


Ha! Jag funderar fan på att köpa någon slags bodyshaper, inte roligt att ha en kängrupung på magen, ser lite halvkul ut när man har tajta kläder. Spanx kollektion verkar vara något som verkligen suger in magen, haha.
 

Nepp, nu skall jag ställa mig och göra köttfärssås tänkte jag, Tomas jobbar kväll nästa vecka och då är det så behändigt att bara ta fram ur frysen och koka pasta till när jag har hämtat Freja på dagis!

Imorgon är jag ledig och har sovmorgon för Tomas skall ta Freja till dagis! Ska bli skönt att få ligga och dra sig i sängen!

Oj jäklar vad snö det var ute! Det kanske blir att jag hämtar Freja med pulkan på dagis imorrn, det brukar hon gilla!

Puss hej





Hej!

2009-01-18 - 15:33:02
Hej!

Sitter här hemma och värmer mig, var och mötte upp Sandra i hundgården i förmiddags, så nu är det två mycket trötta voffsingar som ligger helt utslagna här hemma. Det är riktigt kallt ute, skulle kanske bli snö ikväll också. Synd att den kommer 3 veckor försent bara.

Till middag idag blir det pizza, vi tar en familjepizza och delar på alla tre, mycket bättre än att ta en egen till Freja, då hon knappt äter upp halva.

Det blir till att snåla nu ett par månader framöver, vi har bestämt att vi skall åka till Ullared innan Freja fyller år i Mars.
Freja kommer snart behöva strl 98 i kläder och då åker vi dit och köper en hel garderob med kläder till henne, man sparar så sjukt mycket pengar på det sättet och dem har så otroligt fina barnkläder där, till helt sjukt låga priser. Tycker att kvalitén är jätte bra också! Nu gäller det bara att hålla sig från att köpa en massa kläder innan bara. :) Vi tänkte även passa på att handla lite födelsedagspresenter till henne när vi ändå är där, de har ju fullt med märkesleksaker till löjligt låga priser. Vi skall köpa en trehjuling till henne, men den köper vi på sportson på Överby, jag har redan valt ut en där, en Crescent, Bambo. Givetvis rosa!


Jag behöver egentligen sätta mig med mitt fördjupningsarbete, men jag har ingen ro till det. Allt annat som behöver göras distraherar mig, tv-tittandet exempelvis, hehe.

Igår gick jag förresten rakt in i en gren, fick den precis under ögat så jag började blöda och nu har jag ett snyggt sår, helt uppsvullet är det också, ser ut som jag fått en smäll, jätte kul när de nya kurserna börjar på tisdag.

Nu kom Freja och pappa in, får ringa och beställa pizza nu!

Puss

Skor

2009-01-18 - 01:51:29
Idag blev det ett par nya skor, så mysiga att ha nu när det är kallt ute.
Är väl egentligen inte världens snyggaste skor men bekväma är dem :)

Klockan är jätte mycket, är verkligen super trött, tog mig ett härligt bad med bad-bomb och massa skum förut, passade också på att lägga en ansiktspeeling(socker och honung), det gör så gott med min vinterglåmiga hy. Jag får verkligen världens sämsta hy under vintern, torr och massa utslag. Beställde ju en ny ansiktstvätt igår som skall vara helt  underbar mot sånt!


När lönen kommer skall jag unna mig att få ögonbrynen plockade och färgade på salong, skall även passa på att färga ögonfransarna. I Uddevalla har dem en jätte fräsch salong med världens utbud av behandlingar (http://www.skonhetsspecialisterna.se) Min vännina går en utbildning hos dem till nagelterapeut så igår fick jag mig en gratis manikyr! :)

Nej, nu skall jag lägga mig, mår inte riktigt bra känner jag.

Natti
Puss och kram

Lite shopping.

2009-01-17 - 02:10:19

Sitter och beställer lite beauty stuff från eleven.se. Det är världens bästa skönhetsaffär på nätet tycker jag, utbudet är jättestort även för er som letar efter lite ovanliga märken.

Det har hittills blivit:

SACHAJUAN - Jag har läst mycket positivt om SACHAJUAN, så nu skall jag testa lite av deras produkter.

Jag har beställt : Dry Hair Schampoo, Conditioner, Hair Repair och Ocean Mist.

Mario Badescu - Ska vara mild och skonsam mot huden, skall även minimera rodnare och dylikt.


Jag beställde: Kera Moist Cream och Almond & Honey Face Scrub

DS Laboratories Hydroviton CR® - En ansiktsrengöring som är framtagen för att neutralisera huden.



Smashbox Eye Shadow Trio i färgerna Shimmery champagne/Cool brick/Matte beige.

CLEAN Eau de Parfum - Man luktar nyduschad hela dagen, supergo!

Det var också extra pris på denna :

Vidal Sassoon Ceramic Tong, 19 mm

  Hollywood svall, here we come!

Jag blir så arg!

2009-01-12 - 23:34:59
Satt precis och såg en dokumentär på kanal 5, Sexturisterna - Venzuela.
Fy fan vad arg jag blir, dessa äckliga feta amerikaner som åker dit och tror sig ha ett förhållande med dessa stackars tjejer som bara gör det för deras behov av pengar! Och ägarna till stället är ju inte bättre dem, som påstår sig vara mer ute efter kvinnornas bästa än kundernas, up my ass säger jag!

Har suttit hela dagen med en bokrecension i engelska kursen, har läst Charlotte Brontës bok Jane Eyre, jätte bra skriven, helt underbart språk egentligen, men jag är mer för den amerikanska än engelska.

Det var förresten Frejas första dag på dagis sedan julledigheten, oj vad hon har saknat det! Hon hade knappt tid att pussa mamma hejdå, för hon skulle in och busa med alla kompisarna. När jag hämtade henne vid tre sprang hon till mig och uppe i famnen sa hon : "Min mamma!". Fröken Annelie berättade att när hon och en av barnen suttit i soffan och läst hade Freja kommit med barnets snuttefilt, för man kan ju inte mysa utan den! :)

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och firade min pappa som fyllde sextio häromdagen, åt middag och tårta! Freja fick också en verktygslåda som hon ska ha i morfars snickarbo!
I lördags fick vi ett ryck och köpte så vi kunde göra hemgjord pizza, åkte till Tomas mamma och bjöd in Tomas storebror Marcus också, jag och Tomas passade även på att göra en snabb roadtrip till Uddevalla för att köpa pappas present!
Sen på kvällen bäddade jag och Tomas iordning ute i vardagsrummet med massa kuddar, täcke, godis och chips och en bra film :)

Imorgon har jag lektion halv ett, skall sitta lite hemma vid hemuppgifter innan tänkte jag, är ganska bra att få det gjort då betygsättningen sker den 16. Nej då, jag känner ingen stress, känner luugnet!

Har blivit så sugen på att samla ihop mina mamma-kompisar för att träffas, äta och prata lite, var ju så längesedan nu!
Det är så roligt att träffas, synd att vi gör det så sällan bara. Egentligen träffar jag kompisar väldigt sällan överhuvudtaget, trist men sant. Jag vet bara inte hur jag skall få allt att gå ihop så man hinner med hemmet, studierna, familjen, matlagning, städning, handling osv.. Någon gång så lär jag mig! Någon med tips?

Nej, nu ska jag göra mig iordning för natten!

Natti!

Puss och hej



 hemma hos farmor och bakar pizza!



Fredag.

2009-01-09 - 22:59:55
En jätte fin dag har det varit idag! Med solsken och plusgrader, fick nästan lite vårkänsla när vi var ute i förmiddags.
Just nu känner jag faktiskt att jag gärna skulle vilja ha vår, fast det är klart, sommar är nog det jag längtar allra mest efter!
Vi har pratat lite om att åka till någon djurpark i sommar. Freja hade verkligen uppskattat det, djur är ju verkligen hel-poppis hos vårt lilla hjärtegryn. En massa bad blir det förhoppningsvis också, bara vädret tillåter det vill säga.

Var iväg och storhandlade förut och jag orkade verkligen inte åka till MAXI för att springa runt som en förvirrad iller, så det fick bli Kvantum istället, dock en aning dyrare mathandling än förväntat. Men nu är kylen och frysen fulla och massa go frukt, så härligt när det är så! Jag köpte så vi kan göra hemgjord pizza imorrn, köttfärs, champinjoner, tomater och lohmanders bearnesésås och massa ost, mums. Det blir roligt för Freja också, att få göra sin egen pizza.

Idag har vi haft så skoj, vi var som sagt ute i förmiddags och gick en promenad och Frejas dockvagn fick följa med.
Det är så himla roligt att spendera dagarna med varandra, hela familjen. Freja blir större och större för varje dag, och som hon pratar!! Det är helt underbart att man faktiskt kan ha en konversation med henne! Jag är så stolt över henne, hon är så omtänksam mot alla. Haha, det var så roligt förut, Freja älskar att prata i telefonen, gärna med sin kära morfar, men idag så ringde min storasyrra och Freja ville givetvis prata. Och ungen har sådan koll, för jag frågade henne när hon prata vems mamma hon pratar med? Och Frejisen svarar: Bastian å Tea ( min systers barn) haha.

Nu försöker vi hitta något att kika på tv, men inte ett skit finns, seriöst, det är fredag och det går på spåret på tvåan på sin höjd.
Puss hej





Blää uääk..

2009-01-08 - 22:50:47
Fy fasen säger jag, vem i helvete kom på magsjukan? Igår var en av de värre dagarna i mitt liv, spydde konstant från morgon till ungefär 2-tiden på natten. Var så sjukt törstig, jag fantiserade om ett iskallt glas vatten med massa is i, men varje gång jag försökte mig på att dricka något så blev det ett akutbesök på toaletten, yey.
Som tur är det bättre idag, har inte spytt alls, men magen har börjat köra sitt race istället. Fy faan vad jag HATAR att vara magsjuk! Och jag är så djävulusiskt sugen på kebabpizza, kinamat, mmmm.. Jaja, frisk blir man tillslut och då kommer man gå upp de kilon man tappat.

Pappa fyller ju år idag, ingen vidare födelsedag för honom, då mamma också åkt på magsjuka, men vi skall fira honom på söndag istället!  Min pappa, världens bästa som jag tycker så mycket om!


Jag har börjat må dåligt igen, med ångest och oro i kroppen. Känner igen det så väl från förra gången, får lite panik för jag vill inte hamna där jag var sist, när jag trodde att jag aldrig skulle ta mig ur det. Men jag är stark och jag fixar detta!
Läste i Carolina Gynnings blogg och blev så jäkla impad av henne, faan vilket go det är i den människan men samtidigt vågar hon visa sitt inre, sin ångest och då känns det ju bra för mig att veta att jag inte är den enda i denna värld som är skör.

Nu sitter jag här med laptopen i knät och lyssnar på Tomas när han pratar i telefon, ja jösses, han är nog ännu värre tjötkärring än mig, haha. Jadi jadi jadi, bla bla bla och pansarvagnar hit och airbrush dit, jesus!!

Imorgon blir det storstädning här hemma, har bytt alla sängkläder och så idag, men imorgon skall jag ta ett redigt tag. Och då speciellt badrummet kan jag ju lova :)


Puss hej

Magsjuka.

2009-01-06 - 22:21:14

Jaha, vad roligt. Nu har magsjukan nått familjen Gould, jag som trodde vi skulle slippa skiten, men icke då.
Och den ankom lagom till jobb, skol och dagis start.

Dagen har väl inte inneburit några större insatser, jag har tvättat lite och pysslat allmänt här hemma.
Mamma kom imorse och passade Freja så jag och Tomas fick sova ett par timmar. Freja vaknade inatt och spydde fram tills klockan halv fyra i morse, sen sov hon till halv åtta och då var inte mamma och pappa pigga vill jag lova.

Nu har jag beställt böcker till vårterminen, 1300 spänn gick det härliga kalaset på. Yes.
På torsdag fyller pappa år, jag och mina syskon skall lägga ihop till en present, men vad fasen skall man köpa?
Är det någon som har tips så vore jag evigt tacksam!


Puss och Kram

En liten resumé

2009-01-04 - 23:13:52

Ja, nu har vi fått igång vår förbannade pinkdator igen, blir så trött på't.

Får dra en liten sumering..


Julafton:

Julaftons morgon startades med att jag klockan 07.00 befann mig på ICA för att köpa aliminumfolie som jag naturligtvist upptäckte lite tidigare på morgonen var slut (behövde till julskinkan)
Freja fick öppna ett paket där hon fick den senaste Petsson och Findus boken.

Vid 2-tiden var maten ganska precis klar och mamma och pappa kom genom dörren.
Sedan startade 1 veckans non-stop svullning med julmat, godis och dricka ( hej hej jul-fetma ) samtidigt som vi kollade på Kalle-Anka.

Runt halv fem tiden kom Jultomten med paket, Freja blev lite blyg och kallade tomten för Spöke? :)
Paket fick hon iallall :) Sen gick tomten och så tog vi det lugnt, åt lite gott och grejade lite med alla nya leksaker :)
Jag fick ett par skor och en parfym som jag velat ha, lilla snuttegosen, han vet vad jag vill ha!

Freja gick och la sig vid sjutiden och sen åkte mamma och pappa hem. Jag och Tomas hade lite myskväll och sen så gick vi och la oss.

Juldagen åkte vi till mamma och pappa och firade jul där, med alla mina syskon, respektive och syskonbarn.

Annandagen ägnades åt mellandagsrea, jag och Tomas åkte och köpte oss en systemkamera, så nu jäklar ska det bli kort tagna!

Nyårsafton:

Sandra, Jonny och SnutteLinus kom, för Sandra skulle låna lite kläder och så skulle Linus få sin julklapp.
Efter det kom Emma och Jonty och vi förberedde kvällen: 80-talstema :)
Jag blev ett amerikanskt 80-tals luder, supersnyggt.
Tomas hade en ful skjorta med en otroligt ännu fulare kavaj, stentvättade jeans och en rödblond afro.  Mums.

Sen så kom Pampers och Sarah och vi käkade lite middag, det blev skagentoast till förrätt, bakpotatis till huvudrätt och marängsvish till efterrätt. Jag hade gjort bål också, den blev änna god.

Partystämmningen var inte direkt på topp, Tomas mådde dåligt, jag var supertrött och tog av mig mina partykläder vid elva och gled i en snygg farfarstopp, Emma sov i soffan, haha. Party Party.
Jaja, tolvslaget firades med skumpa och fyrverkerier.

Här kommer lite bilder från nyår, jul korten får komma lite senare då de är tagna med ett annat kamera.



RSS 2.0