Mors dag!

2009-05-31 - 22:57:24
Vilket väder vi har haft! UNDERBART!

Idag väcktes jag av frukost på sängen, så mysigt! Lite senare fick jag två(!) blombuketter och choklad av mina älsklingar! Vi har varit uppe i Frändefors idag, grillat och bara tagit det lugnt! Men imorgon är det ny vecka igen!

Jag fick en fotoskrivare av pappa idag, perfekt nu när jag börjat scrappa :) Testa den förut och den var riktigt bra faktiskt! Så här skall det scrappas :)

Nu tänkte jag ta mig ett bad!

Puss och godnatt!

Lala!

2009-05-29 - 23:04:53
Hej alla glada!

Jag är så himla trött! Skall strax ta mig ett varmt skumbad och sedan blir det sängen! Tänkte först berätta lite om min dag!
Jag och Tomas hade en härligt välbehövlig sovmorgon tillsammans, efter att Tomas cyklat och lämnat Freja på dagis!
Vid elva gick vi upp och gjorde oss i ordning. Vi åkte och lämnade tillbaka den trasiga dock-matstolen och åkte sedan till Torp i Uddevalla och köpte en ny på Olles leksaker! (världens bästa leksaksaffär!!) Vi hämtade Freja vid fyra, åkte och handla lite mat till middagen. Det blev grillspett, rostade rotfrukter, avokadosallad och jordgubbar till efterrätt! Mums!
Jag skjutsade Sandra in till stan medan Tomas nattade Freja och sen städade jag ur vår kanin Sixtens bur!
Nu har vi suttit lite i soffan och tagit det lugnt, ätit lite godis och pratat! En dag med full rulle med andra ord!

Imorgon skall vi åka till Frändefors och vara hundvakter åt mina föräldrars hundar, så jag skall passa på att steka lite i solen tänkte jag! Härligt! Det kanske till och med blir såpass varmt att vi kan låta Freja bada i poolen!

På eftermiddagen, när vi kommit hem, blir det till att klippa gräsmattorna här hemma! Det var visserligen bara en vecka sedan sist, men gräset växer som gräs (tihi, ordvits, ordvits:)


Gott med jordgubbar!

Sweet

2009-05-28 - 23:05:01
Åh gud! Kolla denna sida med klänningar! http://www.dresses.com/


 Är dem inte underbara?

Hello you!

2009-05-28 - 22:57:13

 Jeans, topp och väska, Gina Tricot, skinnjacka, Vero Moda, skor, Skopunkten


Idag var jag ute och shoppade lite. Jag hittade världens sötaste klänning, perfekt nu när det är så mycket tillställningar jag skall gå på :) Jag var även inne på Lindex och hittade såå söta jeans leggings till Freja. Det blev även ett par söta haremsbyxor. Efter Överby åkte jag hem till Vänersborg och gick in på DG12. Där inne hittade jag en ursöt matstol till dockor, Freja älskar att leka med dockor. Hon lagar mat och pysslar om dem, kan leka hur länge som helst. Så jag köpte den. Tyvärr var det rena skiten ( ja, skit för 200 spänn vill säga) som gick sönder 20 minuter efter att jag monterat den. Jag ringde till DG12, och där är de verkligen hur goa som helst, så det var bara att komma in så skulle de fixa det!




Imorgon är Tomas ledig. Då skall vi passa på att ha ett par timmar för oss själva här hemma när Freja är på dagis. Ligga i sängen, mysa och bara njuta av varandra. Sånt som är så viktigt, men som man oftast glömmer av när vardagen rusar på! Gud, jag älskar Tomas så mycket! Jag kan fortfarande känna mig nykär och sådär härligt pirrig i kroppen av honom och då har vi ändå snart varit gifta i 3 år :)

Oj, jag höll på att glömma! Jag bara MÅSTE tipsa er om hamburgerkedjan MAX's nya handgjorda lyxshake. HELT UNDERBAR!!! Me like! Glass, jordgubbar och massa massa grädde! Ett hett tips i sommar alltså :)

!Hola

2009-05-28 - 11:49:17
Hej bloggen!

Här sitter jag och målar naglarna, använder mig av Mavalas nr 52, Toulouse. Härlig somrig rosa färg!
Idag skall jag försöka hitta en studentpresent till Herr Knutsson, födelsedags present till min goa systerson och en klänning till mig! Men först skall jag kika på Hem Till Gården, föna håret och sminka mig :)

Utöver den kommande shoppingen idag, vet jag faktiskt inte riktigt vad jag skall hitta på. Freja hämtar jag vid fyra, då skall vi hem och greja lite ute tror jag!



Nu blir det Emmerdale!!!

27/5

2009-05-28 - 00:05:42

Det är så tråkigt väder ute och bara för att det regnar blir det störningar i tvn, tack för det.
Jag sitter fortfarande här och letar klänningar, att det skall vara så svårt att hitta något snyggt? Eller ja, det finns en massa snyggt, på dem som har storlek XS. Jag skulle däremot se ut som en strandad val. Inte lika vackert.
Skall jag vara ärlig, så trivs jag faktiskt med mig själv och min kropp. Ja, i det stora hela. Givetvis har jag också saker jag vill skall försvinna (kängrupungen på magen exempelvis) Men jag har pendlat så mycket i vikt sedan Freja föddes. För 1 ½ år sedan vägde jag 25 kilo mindre och mådde röven. Idag, något fläskigare, mår jag bättre än någonsin! Det är så himla lätt att stirra sig blind på sin spegelbild, så att man glömmer av det väsentligaste, att man är frisk och kry!

Idag var vi på utvecklingssamtal på dagis. Det var jätte kul och Freja fick så mycket beröm! Hon är så redig, min stora tjej!
Det var även vernisage på dagis idag, så när jag hämtade Freja gick vi en liten tur runt och kikade på alla fina teckningar de gjort! Vi åt lite salta pinnar och drack citronvatten, mys! När vi kom hem spelade vi lite fotboll och kikade på tv en stund, sedan var det dags för kvällsmat och sedan sängen!

Tänk, att man kan älska någon så otroligt mycket som jag älskar Freja! Ibland när hon är på dagis, kan jag sakna henne så jag får ont i magen! När man kommer och skall hämta henne och möts av ett springande solsken som ropar " FREEJAS MAMMA! MAMMMAAA MAAAAMMAA!! och kastar sig i famnen på en, då blir man så lycklig, ända ut i tåspetsarna!



Min ängel



Snygg klänning?

2009-05-27 - 21:33:41
Idag kom mina nya skor och de var freakin' gorgeous! Jag är nöjd som satan! Dem var både bekväma OCH snygga!

Nu sitter jag och kikar på Gina Tricots hemasida, nu i Juni skall vi först på ett-årskalas för lilla Emma i Herrljunga och dagen efter tar Jonty studenten, så jag tänkte se om jag hittade något fräscht att ha på mig!
 Sött linne!

 Skön skjorta till ett par jeansshorts!

 Tänk denna till ett par bruna sommarben?
 Så snyggt!

 Jag är verkligen inne på nitar!

Dagens bravader

2009-05-26 - 23:53:16
Hej bloggen!

Nu är jag nyfriserad! Jag är SJUKT nöjd! Jag klippte mig hos Ewa's klipp på Quality Hotel, riktigt fräscht ställe. Jag rekomenderar verkligen dem. Snygga lokaler, uppdaterade frisörer och underbara hårprodukter. De tog en hel del på längden bak, men sparade längre längder framtill, tunnade även ut luggen rejält. Så nu är jag snygg i håret igen! TACK! :)

Jag har också varit på Lindex idag och köpte lite tunikor och leggnings till Freja, perfekt att ha nu på försommaren! Jag hittade också ett superfräscht armband med en enkelrad med kubnitar. Det blev en söt solhatt till Frejisen också!
Nu på kvällen kom Sandra hit (Ams banga, skitunge!) och vi åt kebab i tunnbröd, godis och chips! Mys framför Desperete med andra ord.. Det blev även varsinn obligatorisk ryggmassage, göött.. :)

Imorgon skall vi på utvecklingssamtal på dagis. Det skall bli riktigt spännande att höra vad de har att säga. Jag skall sätta mig lite innan och skriva en liten lista på frågor jag skall ställa. Annars blir det så att man kommer på alla frågor man velat ställa efteråt.

 Detta var dagens outfit: jeansleggings och svart linne, Gina Tricot, Vit farfarstopp Josefssons, skinnjacka Vero Moda och sandaler från Skopunkten! Me like!

 Ni kanske inte ser så stor skillnad, men i verkligheten är det såå snüggt :)

 söta outfits till en söt liten tjej!




SKÖNT!

2009-05-26 - 10:58:29
Jag skall klippa mig idag!! YES! Nu skall jag få bort allt det slitna efter mina bravader med blekning och skit!!
Hej sveejs!

Sommar uppdatering i garderoben!

2009-05-25 - 23:15:45
Idag har jag shoppat. Det är alltså lite ångestfyllt här hemma nu. Usch.

Jag har köpt nya sandaler till Freja, jätte söta, från märket Ponny. De heter Ponny blink! och de har blinkfunktioner när man går! Så söta och Freja älskar dem!




Jag köpte även två linnen och ett par shorts till henne. Linnen är perfekt i sommar och shorts som är lätta att ta på och av (vi skall försöka bli blöjfria i sommar) Det blev även ett par gummistövlar som hon kan ha hemma!



Till mig själv blev det en ny väska i mocka och fransar, såå snygg och perfekt storlek! Det blev även ett par snygga "safari" shorts. Jag hittade även lite söta accosearer och en ny mascara. En ny bikini slank ner, men den ångrar jag bittert och den går inte att byta heller( intresserade av en leopard bikini i stl L(på överdel) och M(underdel) alla lappar och hygienskydd sitter kvar. Nypris 79:-/del för en hundring?) Egentligen var jag på jakt efter ett par nya skor. Som vanligt hittade jag massor av snygga, men min storlek var givetvis SLUT, SUCK. Men, smarta jag kom ju på att man kan beställa från Skopunktens hemsida och få dem skickade till närmsta butik! Och de hade min storlek!







3 BUCKLE PLATEAU från Skopunkten.com

Sandalett från Skopunkten.com
 Dessa skor beställde jag! SNYGGA!!!

Dagen har annars varit bra. Jag hämtade Freja på dagis vid fyra och efter det åkte vi och veckohandla. 1000 spänn, gud vad roligt. Vi köpte Mc-Donalds på hemvägen! Nu ligger hon och nanar så sött sedan flera timmar tillbaka.

Puss

Wannabefame in the big big blogworld!

2009-05-24 - 21:36:20

Det finns många bloggar idag, har ni tänkt på det? Alltså, kända bloggerskor, som många tonårstjejer där ute, har som sina allra största förebilder. Tänk, vilken makt man måste ha då? Att något man skriver i en blogg, kan ha en så stor påverkan på någon annans liv. Tänk, hur vissa utnyttjar detta! De gör allt för att skapa rubriker, intriger och provokation!

Jag följer faktiskt de flesta kända bloggarna, vissa för att dem är intressanta, andra för att dem är ärliga. Men, så finns det de bloggar, som man följer enbart för dess ytliga innehåll. Inte för att man tycker att personen som skriver verkar vara en smart, vettig och go tjej, utan för att man vill följa deras löjligt provocerande tjafs. Tänk om de som hade denna makt, istället för att försöka vara så blåst, smal, blond, storbröstad, överklass som möjligt, faktiskt bara var sig själva? Att de försöker göra något bra av sin makt, istället för att bara skapa mer komplex och ångest i världen? Det måste väl kännas 100 gånger bättre och ge dubbelt så bra självförtroende om man faktiskt använder sin påverkan på tonåringar, till en bra sak? Att hjälpa tusentals tjejer runt om i Sverige att sluta sträva efter att vara någon annan, genom att visa sin riktiga, äkta, sida?
Men, blondiner, bröst och intriger säljer och skapar pengar, så är det. 

Dessa bloggar brukar jag läsa dagligen;

Jag följer bloggerskan Alexandra Nilsson på hennes blogg Kissies.
Alexandra är blondinen som är förebilden nummer ett för många svenska, fjortonåriga tjejer. Bloggen innehåller inget av direkt värde, förutom när hon, vid enstaka tillfällen, faktiskt skriver ett inlägg med eftertanke i. Jag tycker att Kissie är en smart tjej med mycket skinn på näsan, som faktiskt hade kunnat bli något mycket större än en fjortistjejs största idol. 

Jag följer också Isabella Löwengrip i bloggen Blondinbella.
Blondinbella har verkligen lyckats att skapa sig ett namn i Sverige, men sitt aktiva politiska arbete, sin kommande klädkollektion och webbutiken BellMe. Och om jag får säga det själv, så har hon faktiskt lyckats ge sitt namn en positiv påverkan.

Desiree Nilsson, Desireenilsson och Paulina Danielsson, Paow, är två femtonåriga(?) tjejer som på kort tid hamnat långt upp på blogglistorna. Två söta tjejer med många fina tankar, som ibland kanske kommer ut på lite fel sätt?

Vad tycker ni? Har ni någon favoritblogg?

Lite härlig sommar inspiration!

2009-05-23 - 21:35:49

Tråk hela dagen lång!

2009-05-22 - 21:33:34
Hej bloggen!

Idag har det varit en jätte tråkig dag. Det har regnat och vart jävligt. Vi har verkligen inte gjort ett skit. Jag storstädade vardagsrummet i förmiddags och efter det lagade jag middag. Så kul har min dag varit, usch.

Det känns som om det vore lördag idag, det blir knäppt när man har två lediga dagar extra!

Resten av kvällen kommer jag nog tillbringa framför datorn. Det blir till att lägga sig tidigt ikväll iallafall.

Nä, gud vad jag har tråkigt. Vilket roande inlägg detta blir känner jag.

Lithells grillkorv!

2009-05-21 - 21:44:10

Idag har det varit härligt väder ute. Skönt.

Dagen började med att jag faktiskt åkte till affären och köpte hårfärg. Efter gårdagens totala katastrof pratade jag med en frisör och hon sa att silverschampo inte skulle hjälpa. Så hon rådde mig att färga den brunt och slinga det ljusare istället.

Efter att Freja sovit middag och jag färgat mitt hår åkte vi till Madde och Tito i Trollhättan. GUD vad fint de hade det! Blev helt tagen i deras fina lägenhet! Efter fikat(Madde är proffs på att baka) gick vi ut på gården en sväng, Freja lekte för fullt och vi andra stod och pratade lite. Fick också se söta kort från när de varit i Borås djurpark och jag bestämde att familjen Gould skall ta en tur dit snart :)

Nu cyklade Tomas och Pampers precis iväg, jag var så godissugen och Pampers och Sarah var så goa och låna oss lite pengar :) Så skall jag och Tomas ha lite myskväll här hemma när de kommer tillbaka!

Efter att vi kom hem från Madde och Tito grillade vi. Bara vanlig grillkorv, champinjoner, sallad och egengjord mango chutney dressing! MUMS! Det behöver inte alltid vara så extravagant, lite hederlig Lithells grillkorv är aldrig fel :)

Nu tänkte jag tända lite ljus här hemma och göra det lite extra mysigt för mig och Tomas. Vi behöver det känner jag!

 Dagens outfit!

anus

2009-05-20 - 22:27:04
KATASTROF! Helvetes jävla piss hår. Jag ser ut som en apelsin i hövvet. BAJS!

Hår

2009-05-20 - 20:53:54
Nu sitter jag här med två superblonderingar i håret. Smart. Jag vet faktiskt inte varför jag gör det..? Vi vet ju alla hur slutresultatet blir. Orange, just det. Men helt seriöst, jag är SÅ trött på att vara mörkhårig och det är riktigt snyggt att vara sådär platinablond. Men, orange? SUCK! Jag kommer säkerligen tappa håret på köpet, helt ärligt, det svider så jag får snart får ett ryck alltså!

Idag var vi och veckohandla på Willys, och det kommer vi fortsätta med. Slut notan hamnade på 714 kr och då får vi räkna bort mina hårfärger, 150:-, så drygt 560 kr blev det. Billigast på länge vill jag lova.

Jag var också inne i Blomsterhallen och köpte lite dekorationer till min blomstergrupp jag har utanför dörren. Jag köpte en groda med krona och ett stenhjärta. Så tjusigt så.

Nej, nu får jag gå och tända lite lampor här hemma, det börjar ju mörkna ute!

ciao!

Baka, baka liten kaka.

2009-05-19 - 14:19:52
Just nu bakar jag en Silviakaka (se recept här --> http://w1.612.telia.com/~u61205116/silviakaka.htm )
En jätte enkel och god kaka! Tar cirka 30 minuter att göra med förberedelser och allt. Helt klart en av mina favoriter!

19/5

2009-05-19 - 12:47:05
Hej bloggen!

Visst är det tråkigt såhär dagarna innan man får pengar? Ingen rolig mat, inget godis?
Imorgon kommer barnbidraget och då skall jag iväg och handla! Men, jag har börjat fundera lite. Jag har alltid handlat på Maxi. Men jag tycker faktiskt inte att det är så billigt där ändå? Jag har nu iallafall bestämt mig för att börja veckohandla på Willy's istället.

Vart brukar ni handla? Hur mycket veckohandlar ni för?


Nu håller jag på och plockar lite här hemma. Har precis slängt i en tvätt och skall snart dammsuga. Men först blir det Hem Till Gården :)

Igår var ingen rolig dag. Jag, Sandra och Linda(och Dennis:) åkte till Göteborg för att hämta en kaninbur som Sandra skall ha. Så jag körde, med släpkärra. Jätte kul. Och ännu roligare blev det när vi insåg att vägbeskrivningen var fel + att säljaren angett fel adress. Jippe. Det tog oss närmare tre timmar innan vi kom dit. Sen skulle vi hem också, men då blev jag förbannad och gav Sandra ansvaret över ratten, men då visade sig att jag kört igenom det jobbigaste. BLÄ! Kom hem vid halv sju! Fy fan säger jag!

Här kommer en liten fotouppdatering från helgen:






 
Den här fick Freja av sin mormor! Vi skall ställa ut den i helgen :) Så himla söt!

hej

2009-05-17 - 23:48:28
Hej alla glada!

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Det har varit fullt upp här hemma, som vanligt! Jag tänkte iallafall uppdatera er lite om hur vår helg har varit.

I lördags åkte vi till Nuntorpsdagarna. För er som inte vet vad Nuntorpsdagarna är så kan jag berätta att Nuntorp är ett naturbruksgymnasium som ligger en bit utanför Vänersborg.
De anordnar varje år ett evangemang där man får komma och kolla på alla djuren(kossor, hästar, grisar, smådjur).
Det finns olika klubbar och utställningar(kanin och katt). De ställer upp alla traktorer och grävmaskiner på ett stort fält, där man får provsitta och låtsas vara bonne för en dag :)
Ponnyridning, olika hästuppvisningar. En blomsterträdgård brukar komma och sälja egenproducerade växter, tunnbrödsbakning finns och massa massa mer. Det är SÅ roligt och Freja ÄLSKAR det. I år var inträdet 40 kr och pengarna går till elevernas klasskassa. Helt klart värt det.
Rekomenderas STARKT!

Freja var eld och lågor, klappade hästarna och kossorna, tittade på alla söta kaniner, åt tunnbröd och bara hade det mysit i solen! Jag köpte lite blommor från Rökilas blomsterträdgård och sedan satte vi oss på en gräsmatta och åt smörgåsar och drack hemgjord rabarbersaft! Mums!

När vi kom hem påtade jag lite i trädgården och Freja sprang ute och lekte. Efter ett tag fick vi besök av världens bästa Tant Sara. Freja var överlycklig. Så vi satt ute i trädgården på en filt och pratade medan Freja och Sara busade järnet.
Freja och Tomas gick in och gjorde sig i ordning för kvällen med kvällsmat och bad. Så jag och Sara tog en roadtrip. Först hämtade vi upp Janni inne i stan och åkte till hennes syster Linn i Grästorp. De hade en liten barbequeparty där. Janni stannade kvar och jag & Sara bestämde oss för att bege oss upp till Hunneberg för Älgsafari. Inte en enda älg ville visa sig för oss på det berget, men skam den som ger sig, så vi åkte upp på det andra, Halleberg. Där såg vi två stycken! Lyckan var total och vi begav oss hemåt.

Idag åkte jag faktiskt iväg till Nuntorp igen, men denna gången stannade Freja och Tomas hemma och istället följde Sandra och hennes pojk Linus med. Så jag har kikat på söta kaninungar och kossor idag också! Kom hem vid fyra tiden och då var Tomas, Freja och Frejas farmor Kajsa ute och lekte!
Nu sitter jag här och halvkikar lite på trean, The Guru går visst, vet väl inte riktigt om den är så mycket att ha kanske?

Imorgon blir det ytterligare en roadtrip, fast till Göteborg denna gången. Sandra skall hämta en kaninbur på Hisingen, och då hon behöver ha en släpkärra, behöver hon också ha en chaffis! :P

Nu blir det badet och sedan sängen.

Hej

2009-05-16 - 09:44:50
Idag skall vi åka till Nuntorpsdagarna i Frändefors. Vi skall titta på alla djuren och Freja skall få rida tänkte vi. I år har grisarna fått kulltingar oxå, små grisbebisar :) Freja kommer nog tycka detta är jätteroligt!

Jag uppdaterar mer sedan!

Sanningar

2009-05-13 - 23:34:53


1. Jag har tvångstankar

Varje kväll, innan jag går och lägger mig, måste jag gå in i Frejas rum och känna så att hon andas. Jag måste även höra tre andetag. Efter detta går jag på en säkerhetsrunda i alla rum, så att det inte ligger vassa föremål, mediciner, långa snören eller liknande, som Freja skulle få tag på, om hon vaknar innan oss.
Jag har även en tendens att behöva kissa minst 3 gånger innan jag lägger mig för natten, av någon underlig anledning?


2. Jag är grymt beroende av lösviktstuggumin

 Ni vet såna där som man köpte i automater när man var liten? I vissa mataffärer finns dem som lösvikt.
Jag kan helt seriöst säga att jag ibland kan känna abstinens efter dem.


3. Jag är innerst inne en Volvo-raggare

Gud, jag älskar vår Volvo med leopard tärningar i backspegeln och leopard-rattmuff, Eddie Meduza i stereon och nervevade rutor å dunka plåt. Då garvar jag som aldrig förr! Jag är ju trots allt born and raised i Frändefors.


4. Jag har problem med att hantera pengar

 Den 25 varje månad är heaven för mig. Tre dagar senare har jag rå-ångest och panik. Detta har nu, tack och lov, blivit bättre då jag sökt hjälp. Jag var nämligen på god väg till en personlig konkurs.


5. Jag är gift, men vill gifta om mig

Ja, men givetvis med samma man. Jag och Tomas gifte oss, borgeligt efter 2 månader tillsammans. Hux flux och ingen planering. Nu är jag riktigt sugen på ett stort och vackert kyrkobröllop. Med vacker brudklänning, bröllopstårta och fest! Nu är det många runt omkring oss som skall gifta sig inom en viss framtid och då blir man ännu mer sugen.

Great day!

2009-05-12 - 23:45:31
Idag åkte jag och Sandra till donken. Det var gött.. :) Det här med beach 2009 får nog bli beach 2010 istället, eller varför inte 2019? Det känns mer rimligt..

Jag storstädade Frejas rum idag, och möblerade om, men det blev inte riktigt som jag ville. Vet ni vad som behövs? Nya tapeter och lite ny inredning.. :) Tomas är inte allt för glad, eftersom det mesta i hennes rum är nytt.

Jag hämtade en glad skrutt idag på dagis, sen cyklade vi till kiosken och där köpte Freja en piggelin. Vi satte oss på en bänk och hon berättade om sin dag på dagis. Gud, det är underbart, när man bara är. Inte en massa krav och måsten utan bara jag och Freja på en bänk med en piggelin. Det är så det skall vara!

Det har varit härligt väder idag. Jag har varit ute och grejat lite i trädgården och Freja har lekt i sandlådan och åkt rutschkana! Hon hjälpte mig även att plocka lite maskroser i gräsmattan, mitt lilla hjärta! Hon plockar blommor åt mig hela tiden nu, tror ni det värmer gott i mammahjärtat när ens dotter kommer fram med 3 stycken maskrosor i olika själklängder och säger "Freja plockat blommor åt mamma, här" :)


Nu blir det sängen!


Möblera om..

2009-05-12 - 11:10:02
Nu skall jag snart sätta igång med Frejas rum. Skall rensa ut alla leksaker hon inte använder och möblera om.
Men, kommer få ta en liten paus om cirka en halvtimme, då mitt älskade Hem Till Gården börjar :)

Tja, det finns väl inte så mycket mer att skriva nu, updaterar lite senare!


Puss

Ny design!

2009-05-11 - 22:55:19
Ny härlig design! Lite mer sommrig faktiskt! Känns skönt med förnyelse!

Just nu tittar jag på Project Runway, på tv3. Det är ganska skoj att kika på, men ibland undrar man vad de är för designers som är med och tävlar? Seriöst, Michael Kors är med i juryn, då kan man inte komma med vadsomhelst på catwalken..?

Lägger in lite kort oxå!
 Denna klädhängare köpte vi på Ullared, även den bruna jackan.

 Dessa två tavlor satte vi ovanför hennes säng!

 En framtida gymnast?
 MIN SOLSTRÅLE!


Jag har även bestämt mig för att göra om i Frejas rum. Detta efter jag sett hur fint Wiggo ( Frejas bästis :) fått det i sitt rum efter att Benita ändrat där. Freja har som sagt en triljon saker, stora saker, som ett kök, bord och stolar, ett målarstaffli med mera! Och rummet är inte överdrivet stort, allt är i en enda stor röra där inne. Så nu skall jag förnya och komma på smarta förvaringslösningar! Kom gärna med smarta förslag någon? :)

Puss och kram

Kläder

2009-05-11 - 14:56:00

Här kommer lite av det vi köpte på Ullared, allt är dock inte med, orkade inte fota! :)



Hejsan världen!

2009-05-11 - 11:44:10
Vad händer och sker idag?

För mig blir det minsta möjliga faktiskt, jag är något seg idag. Sitter och väntar på att Hem till gården skall börja. Efter det blir det det vanliga, lite plockade här hemma, slänga i en tvätt, stryka osv. Jag tänkte också göra en röjning inne i Frejas rum. Den lilla damen har sjukt mycket saker, högt och lågt och att plocka undan det man lekt med är inte riktigt hennes grej alltså.. :)

Igår var ingen bra dag. Tomas jobbade extra 6-18 och Freja vaknade på fel sida. Hon var grinig praktiskt taget hela dagen. Då gäller det att ens egna tålamod är på topp. Men eftersom jag tillbringat en heldag på Ullared dagen innan. säger det sig självt att mitt humör inte var helt hundra heller. Vi var iallafall ute en liten sväng på förmiddagen. Gungade, lekte i sandlådan och åkte rutschkana.

Nej nu blir det Emmerdale!


Puss

Shuullareed!

2009-05-10 - 10:41:54
Jösses! Vi var på Ullared igår! Det var sjuukt mycket folk vill jag lova! Jag blir så stressad när det är en massa människor runt om mig, som är med näsan i arslet på mig nästan och flåsar mig i nacken. Rycker i samma klädställning osv, blä!
Men, vi fick tag på en hel del.

Till Tomas blev det ett par shorts, en skjorta, en t-shirt, en luvtröja, kalsonger och strumpor. :)
Jag hittade några söta klänningar, en jeanskjol, underkläder, strumpor och ett linne!
Till Freja fanns det givetvis hur mycket som helst, vi köpte en maaaaassa fina kläder, leksaker och inredning till henne.
Lägger upp en bild när kameran är laddad!

Support.

2009-05-08 - 21:08:50

Har mailat supportrar å skit nu, för hoppas att det löser sig!

Nu tänker vi inte mer på det, för imorgon, ja då blir det ULLAREEEED :) Gud vad kul! Freja skall vara hos sin mormor och morfar under dagen. Vi känner att det blir bäst för oss alla så. Inte roligt för henne att åka bil i 2 timmar och sedan vara i ett stort varuhus hela dagen! Jag har skrivit upp en lista på vad vi skall kika på. En lååång lista ;)

Ne, det får bli ett kort inlägg, jag skall ju upp tidigt imorgon. Får ställa mig i duschen och hoppa i sängen :)

suck

2009-05-08 - 15:10:57

Ja, kan den människa som har ändrat mitt lösenord på både Facebook och Messenger vara vänlig att ändra tillbaka till det ursprungliga lösenordet, så jag slipper göra en polisanmälan?

Scrapbookingträsket!

2009-05-07 - 17:14:42

Åh, jag är verkligen inne i scrapbooking nu! Längtar tills det blir kväll och man kan sätta sig och pilla lite. Men, det hade varit bra med en fotoskrivare. Det känns inte riktigt bra att ta orginal korten och använda. Med lite tur, kan jag kanske få en av pappa! Det blir lite roligare oxå, för jag har ju sjuukt mycket kort liggandes på datorn, kort ända från Frejas födsel och framåt.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att scrappat. Jag var över hos Bita en sväng och hon gav mig lite tips och trix! Jag fick även lite lim och annat smått och gott :-)

Jag har bakat brownies, men de blev totalt misslyckade då kakan sprack i mitten, haha. Gott var det iallafall, vi får väl äta den med sked istället :) Ikväll tänkte jag sätta mig och skriva en liten(??) lista över saker vi skall handla på Ullared. Vi får väl se hur "liten" det blir, hihi.

Ja just det, Maria: Jag kan inte svara på din kommentar då du inte har lämnat varken mail eller blogg-adress!!

Puss

Bloggläsare?

2009-05-07 - 07:27:15

Kan inte ni som läser berätta vilka ni är? Jag är så himla nyfiken! :-)

En ny hobby!

2009-05-06 - 21:47:36
Åh, jag måste ju berätta att jag har hittat mig en ny hobby! Scrapbooking!
Gud, det är så OTROLIGT roligt och det finns enorma möjligheter. Det finns ju ALLT inom dekorationer. Jag gjorde mitt första kort idag, en telefonlista som skall sitta på kylskåpet. Nja, jag blev inte supernöjd, men det var ju mitt första någonsin, så det duger!  :) Jag fastnade verkligen för det och jösses vilka kort man kan göra om man blir riktigt duktig! 
 




Nu blir det bingen!

Nytvättad kissblöja!

2009-05-06 - 18:31:46
Tror ni att man börjar bli slutkörd när man byter en kissblöja på Freja och istället för att slänga den i papperskorgen lägger man den i tvättmaskinen och slår på en tvätt..?

Härliga tisdag!

2009-05-05 - 14:24:37
Dagen började med regn. Men jag och Freja tog på oss regnstället och cyklade till dagis iallafall. Det känns ganska onödigt att ta bilen, då det tar cirka 3 minuter att cykla! När jag kommer hem igen ringer min pappa. Det har nämligen varit en massa jobbigt strul runt den utbildning, ang. intagningskraven, jag skall söka till hösten.
Pappa hade nu kollat upp det med en av dem som sitter i intagningskommittén för Hälso- och sjukvårdssekreterare och enligt henne var det inga problem för mig att söka, man behövde inte ha gymnasiekompetens. Jaha, men vad bra då, tänkte jag, kul att min studiehandledare sagt raka motsatsen till mig.

Så jag begav mig iväg till skolan med bestämda steg. Där visar det sig sedan att min studiehandledare sagt det rätta till mig, att det är ingen idé att jag söker för jag har inte den behörighet som krävs. Men ball då, vad fasen skall jag göra nu då? JO! Jag skall läsa resturang och storhushåll istället! Haha, hur kul är inte det? Jag får alltså grundläggande kunskaper för arbete som kokerska! Teorin varvas med många praktiska övningar, det passar verkligen mig perfekt! Ja, nu får vi hålla tummarna att jag blir antagen! :)

Efter mitt möte med studiehandledaren åkte jag och Kenny in till stan och åt lunch. Det blev kinaresturang. Där åt vi buffé och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi var färdiga köpte Kenny en glass till mig och köpte den nya rättvistmärkta colan Unbuntu tills sig själv. Den var helt godkänd faktiskt, smakade som Calippo glassen med cola smak ungefär.


Nu sitter jag här och väntar på att klockan skall bli 3, för då skall jag hämta Freja på dagis! Mamma kommer hit och passar henne sedan då vi går iväg till dagis och har fixarkväll. Föräldrarna skall plantera och måla lite på gården. Det skall bli kul! Sen grillar vi lite korv och umgås alla föräldrar och fröknar! Det är ju faktiskt ett ganska bra tillfälle att lära känna varandra. Nu hejjar man bara lite snabbt på varandra när man lämnar och hämtar barnen.

På söndag skall jag och Freja till Vargön och hälsa på Sandra Andersson och hennes pojk Casper som är 3 veckor äldre än Freja. De har ganska nyligen byggt hus, så vi skall dit och kika hur de har det och samtidigt lämna en, något försenad, födelsedagspresent till Casper. Tomas jobbar extra hela nästa söndag också, så det skall bli kul med lite sällskap. 
Åh, nu är det snart Ullared-dags, jag kan knappt hålla mig! Det skall bli så himla roligt. Tomas däremot, är måttligt road av det hela, men det struntar jag i! Han får ha roligt i bilen dit och tillbaka :) Just nu roar jag mig genom att sitta och titta på webkameran som finns på Gekås hemsida, avundas alla människor som precis är påväg in i härligheten :)

Åh, jag måste bara få berätta vad Freja sa igår! Mitt arma mamma hjärta smälte!
Vi brukar göra en gruppkram hela familjen och så säger jag till Freja " mamma älskar Freja" och Tomas säger"pappa älskar också Freja!"  och så pussas vi. Igår så Freja för första gången såhär:
"Freja älskar mamma å Freja älskar pappa!"
Åååååh, tror ni att vi smälte både jag och Tomas? Sådant kan man leva på i åratal.

Vår vackra dotter. Finast i hela världen!

Måndag.

2009-05-04 - 12:48:50
Dagen började med fint väder och sol när jag tog cykeln och skjutsade Freja till dagis. Men nu verkar solen ha gömt sig bakom molnen!  Jag och Benita tog sällskap hem från dagis förut och stod och pratade i nästan en timme! Benita är en så go tjej, som jag alltid kan vända mig till och få klocka svar :)

Denna vecka bjuder inte på många aktiviteter tror jag, förutom att vi måste köpa en ny fram blinkers, då vår ramla(????) av på motorvägen till Uddevalla häromdagen. Kul.

Däremot på lördag, då händer det grejer. Då blir det nämligen GEKÅS ULLAREED!! Gud, som jag längtat! :)
Då skall jag köpa nya fina sommarkläder till Freja och lite nytt till mig och Tomas!

Nu skall jag greja lite här hemma!

Bilder från gårdagen!

2009-05-03 - 14:14:49
Här kommer lite bilder från gårdagen..



Ett litet äckligt kryp..

2009-05-03 - 08:32:31
Fy fan, ibland blir jag så äcklad. Denna människa, bosatt i Trollhättan, är verkligen totalt sjuk i sitt huvud och jag hoppas att personen blir inspärrad snart. Det är skrämmande hur folk beter sig, eller skall jag skriva inte beter sig. Fyfan, brinn säger jag!

**

I fredags var vi och grillade hos min goa svägerska i Skoftebyn. Tomas ena bror med fru och barn var också där.
Freja hade hur kul somhelst. Hoppade på studsmattan och cyklade! Igår hela familjem iväg på en liten utflykt. Vi åkte till Emaus i Uddevalla och kikade på getter och killingar, kaniner, hästar, hönor, ankor och svin :) Jag kan verkligen rekomendera barnfamiljer att åka dit. Det är gratis och ett perfekt tillfälle att lära ens barn hur man skall bete sig och handskas med djur, då man får gå in till djuren och klappa dem. Det finns en stor lekplats med många bänkar och bord där man kan fika och det finns även på vardagarna möjlighet att rida på ponnys. Ett stort +. Perfekt sommarutflykt!

N
u skall jag och Freja gå ut och gå med Sasha!

Puss
RSS 2.0