Sol vind och vatten

2010-05-19 - 22:05:02

VÄRME! Tusan vad skönt! 

Idag har vi varit ute nästintill hela dagen. Frejsan har lekt lite med sin bästis Wiggo. De cyklade till kiosken och köpte glass förut, gullrumpor! Men jag märker att värmen tar på Freja, hon blir väldigt gnällig + att hon nu är inne i VÄRLDENS trots-period. Innan hon skulle sova vädrade jag ut i hennes rum ordentligt, hängde ut lakanen och satte Frejsan i ett svalt bad. Det gillade hon.

När Tomas nattade Freja passade jag på att ta mig en liten åktur. Jag åkte till min fristad här i livet, Frändefors. Det finns ett ödehus i närheten av mina föräldrars gamla hus, dit åkte jag och plockade en massa massa gullvivor. Så skönt, alldeles tyst, bara jag, Snuckis och några rådjur som gick på gärdet. Härligt att rensa tankarna lite, för det är tufft nu. På många sätt och vis..

Nu skall jag och Tomas sätta oss ute en stund innan vi går och lägger oss.

Godnatt!

Postat av: Patrik

härligt! :D

2010-05-19 - 22:57:19
URL: http://jagputte.blogg.se/
Postat av: jenny

Hej & tack för att du var med i min senaste tävling! Titta gärna in och var med i min nya SUPER tävling och tävla om barnkläder värde 1000 kronor på min blogg



http://jennyn.blogg.se/2010/may/tavling-i-samarbete-med-darlingexpress.html



Kram Jenny

2010-05-20 - 08:44:35
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, det känns verkligen jätte skönt! :)

Vi har inte bestämt någon tid än. Men ungefär vid 4 tiden kanske? Jag hör av mig imorgon om det blir ändrat, är ju inte så pigg just nu men blir nog bättre imorgon och ännu bättre på lördag! :)

2010-05-20 - 22:22:06
URL: http://billyrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0