Ett val.

2009-08-19 - 13:39:29
Åh, idag är det en riktigt bra dag! Jag vet inte riktigt varför, men jag är på toppen humör! Det kanske är det faktum att den nya IKEA-katalogen damp ner i brevlådan idag? Gud, det skall bli så härligt ikväll och kura ner sig i soffan med lite Coca cola och ligga och bläddra igenom den! (läs: läsa den innantill så jag kan varenda produkt och pris) Mys!

Igår var Sandra här. Vi har inte "träffats" på evigheter kändes det som. Vi åt lite chips, kikade på tv, snackade lite skit och hade den obligatoriska massagen. Ända sedan vi var yngre har vi alltid masserat varandra, haha. Det är såå gött. När Tomas masserar är det inte lika skönt som när Sandra knådar :-) Haha, men han är världens bästa ändå!

Idag postade vi våran ändring till vårdcentrals valet. Här i Västra Götaland har man beslutat att införa en ny vårdvalsmodell som kallas VG Primärvård. Man vill öka tillgänglighet och kvalitet och ge patienten en större valmöjlighet till att forma sin vård. Man kan praktiskt taget välja bland alla vårdcentraler i hela Västra Götaland.
När man besöker den vårdcentral som man valt får man lägre kostnad på besöket, men man har givetvis rätt att söka vård på vilken central somhelst, men då kostar det lite mer.  

Jag tycker att det är ett bra beslut som har fattats. Vi behöver ha mer inflytande kring vården och det behövs lite nytänkande för att sparka igång saker och ting! För ett tag sedan sa några läkare upp sig på vårdcentralen Torpa och började i Grästorp istället, men nu har de öppnat en egen praktik här i Vänersborg. Vi valde att placera oss på deras vårdcentral som skall öppnas i Nordstan. Vår BVC-sköterska, som idag jobbar på Torpa Vårdcentral, skall börja jobba där istället och eftersom vi trivs så himla gott med Karin flyttar vi självklart med! Det skall bli kul med nya fräscha lokaler och saker!

Nu skall jag återgå till verkligheten och dammsuga!





 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0